?Otroci,? je rekla tovari?ica v razredu, ?danes se bomo pogovarjali o hitrosti.
Povejte mi, kaj je hitrost.? Otroci so dvignili roke in odgovarjali: hitrost- to so avtomobilske dirke, avion?
Peter re?e: ?Hitrost- tovari?ica, najhitrej?a je misel!? Tovari?ica ga pohvali, nato pa vpra?a Janezka, ki je hitro dvignil roko: ?Janezek, kaj pa je? Ali morda ve? kaj je ?e hitrej?e od misli??
Janezek re?e: ?Moj ata. Sem ga zadnji? sli?al, ko je rekel mami: ?Mi je ?e hitreje pri?lo kot sem mislil!?
Videl nove tabularje za sakerja, dostavil popravljeno feltno, NAJDU ventil(bil je pri li?arju), pa so me ?vabi s5 na?opal in NE BOM DOBIL qur?evih matc do naslednga tedna, ker se jim 10 dni ni dvignil in pa? đeki NISO poslal, pizda in pol se ?lovk vpra?a, pa za kerga klinca js TAKOJ po naro?ilu pla?am.
Pa superduper ?vabi nek zgled, mar? u 4 pm.
Samo prve pol vrstice je za "pohvalite se", ostalo mora? prekopirat v "jamralnik"
Prej?nji teden so na licitacijah dosegali 370-410?
Si nisem mislo, da ga bom ravno v nedeljo, ki je najbolj neugodna za licitacije, dobil po tak ugodni ceni. O?itno "hajmverkeri" v nedeljo zve?er po?ivajo.
Jst mam WTL ki ima tud CO2 - sm dal 850? zanj v LJ. Sam je 200A.
Tud na Radio 1 je blo da je vse podrto in so brez elektrike!
Jst sm pa tud zdele pr?u z gasilske intervencije - drevje podira vsake 5 minut. Raz?agal smo ene 20 dreves v eni uri. Pa bo verjetno pono? spet treba it!
Elektriko mamo pa tko vsake pol ure, pol pa spet pol ure ne!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V?eri gledu film Edge of tomorrow in prec na za?etku sm se
Ljubljana glavno mesto Hrva?ke
Povezava za deljenje
Deli na druge strani