Skoči na vsebino

za use ki vlagate v kripto en zelo dobr video na laj je treba pazit, da ne padete v roke prevarantov/scamerjev

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

family time coffee .... ze tadruga dons 😎

IMG_20210410_162323.jpg

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)

tapru kava predn zacnem "fitniserat" z paketi 😁😁

IMG_20210407_233026.thumb.jpg.b1811f1e94e82506d0b080092d9330fc.jpg

Popravljeno od canyon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)
6 hours ago, Nejc1986 said:

A to so 15ke? Kaj je to fiat ducato? Sem najprej mislil da so 16ke. 

jap to so 15ke .... tole je boxer 2018, 2.0 120kw ... na naslednem kombiju bojo baje 16ke gor 

6 hours ago, Deeyan said:

po felgah sodeč je to Peugeot Boxer

maš res ... konec tega meseca al pa začetek naslednega pa dobim ducatota 2016 letnik z 2.3 motorjem k bo usaj v klanc bolš vleku, teli peguotovi motorji nemarajo neki klancev pa še kokr se skos natovorjen furam, je pa res da ma kombi za sabo že 486000 km, motor k je pa zdele notr pa 264000 km

Dons bo spet pestro .... 

1830434_Screenshot(4).thumb.png.89bf6048032e12e6a12d6095e184252a.png

Popravljeno od canyon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
45 minutes ago, Damijani said:

tole imaš pa res gume primerne samo za suhi asfalt... :D

tole so skor nove letne gume, furam jih zdej 2 tedna tko da v suhem in dezju so top ... dobr drzi v ovinkih ... 

zimake k so bli pa pred temi gor sm pa skor v slajk spravu in ket se baje neda dobit novih tovornih zimskih 15" gum je sef dou gor letne ... ta in nasledni tedn znata bit se zabavna/pestra ... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:lol::lol::lol::lol:

Screenshot (2).png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

po dolgem času spet jest .... in to takoj v jamralnik .... :lol:

zvečer grem na furo, kličem šefa in prašam če je slučajno zamenu gume .... on men odgovor da ni nikjer novih tovornih zimskih gum za dobit z komentarjem "jebi ga, sej boš lohk sufu, pa kr klasično traso pelji" .... moj odgovor "OK" :blink::lol:

... celo pot čez Ljubelj do Hohentauerna je blo kr dobr .... pol se je pa veselica z snegom začela .... pridm v Triebenu na autocesto proti Welsu, sneg za popizdt, avtocesta ne splužena, folk fura ko po jajcih, men se pa mudi v skladišče na naklad ... sicer umes parkrat nism meu vidljivosti več kot 30m in sam moliš da se nebo kr na1x nekdo zanjdu pred tabo ... prilagodim hitrost in mi rata sfurat .... na nakladu tko kokr ponavad .... ponedeljek, robe za popizdt .... austrici zgleda ne znajo na vago gledat .... 850 kg tovora my ass ... kolk sm biu dejansko naložen sploh nočm vedt ... na paketu piše 5 kg, a ti skor hrbet vn fukne k probaš paket dvignt .... ok mi rata naložit kombi v relativno dobrem času in pičim nazaj, pridm na avtocesto v štartu nikjer nobenga, cesta splužena ... super, vržem tempomat na 100 km/h, uzamem burek in pomalcam na hitr .... pridm do Klaus an der Pyhrnbahn .... obsedeno stanje, cesta nič splužena, folk fura cca 60 - 70 km/h .... ura 2 zjutrej, jest morm bit pa ob 5h na razgladu na Brniku .... itak jest nebi biu jest če se nebi postavu na prehitevalnga in gas ( dobr da ma kombi use možne varnostne programe proti zdrsu in stabilizaciji ) ... mi rata pridt do Triebena .... gledam naprej avtocesta splužena, izvoz isto ... si rečem super grem jest ćez Hohentauern ... use lepo in prov do zadnje tretine prvega klanca ker je blo že 1 cm snega in sm že kopal do soteske kjer se cesta poravna .... v soteski itak drsalnica .... nevem če sm se kdaj tm čez pelu 30 km/h, pridm do druzga klanca, dobr da je pred klancem neko "počivališče" da sm lahko normalno ketne gor nataknu in šu dalje kokrtolk normalno .... in naslednih 15 km prevozu z ketnam .... in ko se spuščam na drugo stran, evo ti plužno služno na kontra ... furam še 5 km in se odločm dat ketne dol ... peljem dalje ko po jajcih ampak pridm do Pölsa kjer se stanje normalizera in se da peljat normalno ... na Brnik useeno prispeu 8 min čez 5 zjutrej :jupiii:

nauk današnje fure .... ne furaj z letnimi čez hribe če veš da sneg pada in pejd rajš naukol po avtocesti :lol:

P.S. kje je pomlad prejšni teden sm v kratkih rokavih ponoč zunej skaku, dons v zimski jakni vs zmrznen ketne gor natiku .... jest bi rad pomlad :lol:

170058788_10222007371986224_118299091836267110_n.thumb.jpg.db93827a48938e5a0e9011ab038efc50.jpg

Popravljeno od canyon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

ok jaz mam en iziv pa upam, da se bo kdo na?el ki mi bo lahko pomagal 

vglavnem ...

v?eraj sem hotel nalo?iti windowse na usb klju?, da formatiram ra?unalnik in nevem kako, da nisem pazil, da mi ho?e iso sliko windowsa nalo?iti na moj zunanji disk ... disk je velikosti 3.6 Tb ( seagate ), sedaj imam prostora na njemu samo 32gb in pa v formatu FAT32,

sedaj bi jaz to rad spremenil nazaj na celih 3.6 TB ( vem da bo potrebno formatiranje ), ampak ne vem a je bil disk v osnovi NTFS format pa tudi ko sem dal opcijo da mi spremeni na NTFS mi pi?e max kapaciteta 32GB ... 

res bi rad da spet dobim kompletnih 3.6 TB mo?nega prostora na disku in pa ?e kdo ve ker program je nekak najbolj?i za povrnitev izbrisanih/formatiranih datotek ker dolo?ene faile bi res rad obdr?al ker nevem kako jih bom spet dobil 

ok sedaj mi je uspelo pridobiti ves prostor na disku, me pa zanima se zmeraj za kak?en program da ga mi najde ?im ve? datotek 

Popravljeno od canyon

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

madmike's RX-7 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

taprav JDM komad za du?o 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

This Mazda RX-3 is ready for anything

2002 Mazda RX-7 Spirit R: Rotary Spirit

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lep pozdrav iz Gradac-a

post-5644-0-60101400-1546559195_thumb.jpg

Razgled ob jutranji kavi ...
post-5644-0-97088500-1546590179_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

en zanimiu vlog o Yugotu oz kokr mu americani ljubkovalno re?ejo YouGoooooo  :hohoho:  :hohoho:  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mazdaspeed - Everything You Need to Know    B)  

zanimiva tablica na preview sliki ...  :blink:  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

sem istega mnenja kot B-cool ... to so investicije na dolgi rok pa ?e to mor? bit prpravlen na to da lahko tud zgubi? ta denar tko da ... uni k notr dajejo svoje ?ivljenske prihranke ni lih najbol?a ideja ... lahko da se jim bo to ful obrestovalo pa da res nebojo denarja vn jemal pa pustil da par let notr ... mi govorimo cca 3 leta in ve? ... uni k pa mislejo da bojo iz dons na jutr dobil nevem kak?ne cifre vn so se pa hudo zmotl, in ja je prov statistika narejena da 85% ljudi v takih nalo?bah zgublja denar ker grejo na trg z ?ustvi in brez glavo oz brez znanja ... in pr vsakem padcu pani?no denar vn jemlejo drga? je pa lih kolega dons objavu tole sliko kako se kripto obna?a vsako leto prve 3 mesece

post-5644-0-83149600-1516224577_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ripple je dons padu dons iz 3.20 $ na 2 $ ampak se uzignu nazaj na 2.5 $, ?e misle da bo zaslu?i "miljone" v roku 1 meseca ... je zlo mal mo?nosti in je bol? da saj tolk po?aka da se dvigne na ceno ki ga je kupu pa danar vn uzame ... ?e pa ma tako voljo da pusti notr dal?e obdobje ( cca. par let ) pa naj se zgodi kar se pa? bo pa zna pridt to velikih cifr, ampak je pa tle ?e neki ... investirat je treba tolk dnarja kokr smo ga tud prpravleni zgubirt in da nas to ne vr?e v kk?ne probleme ... zadnje ?ase so kriptovalute ful priljubljene ratale sam ?e se folk vr?e v to pa neve kaj dela jih bo 80 % sigurn zgubil ves ali pa saj del denarja ... jest raje trgujem na dnevni ravni z njimi ker mi rast ali padec cene v vsakem primeru potencjalen profit ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacija Petrol - Na poti
Napisano

aja pa danes sem dobil zapisano 1 x Cammeo...ne vem kaj je to, nekaj v zvezi s taxijem po moje

ja tole je taksi slu?ba =)

https://www.cammeo.si/sl

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

v angliji so jih baje ?e prepovedali 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Up in the air -

Yes man - 

New life - 

Family heist - 

Overdrive - 

The Man Who Knew Infinity - 

Forrest Gump - 

The great debaters - 

american made - 

The best of me - 

The lucky one - https://www.youtube.com/watch?v=MKqaiQZdv3c

Green mile - https://www.youtube.com/watch?v=Ki4haFrqSrw

Everything everything - https://www.youtube.com/watch?v=0LyEE7eR0nM

The Pursuit of Happyness - https://www.youtube.com/watch?v=89Kq8SDyvfg&t=62s

pa sigurn sm ?e kk?nga pozabu 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jest te stvari gledam kot dolgorocne investicije in se na kratki rok ne oziram tolk, je pa res da je fajn met backup da ce kera in investicija ni vec profitabilna da lahko presedlas na drugo vrjanto ... naslednic ko prideva skup bova kksno debato vec na to temo rekla :) tud tvoja obcija se mi zdi zlo zanimiva :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ja nekak pa mam denar razpr?en sicer kar manj?a ?tevilka kot tvoja pa vseeno =)

prva nalo?ba je bla v Xaurum kovance https://www.xaurum.org/

druga nalo?ba je v SkyWayu http://rsw-systems.com/

nasledno nalo?bo pa ra?unam na xaurum gamma https://www.xaurum.org/gamma/

kar se pa trenutnega trgovanja ti?e pa real live account na FOREX programu valute: 

odprti traidi so ?e: EURUSD, USDCHF, EURAUD

kon?ani v tem tednu pa : AUDNZD, AUDUSD, EURAUD, EURCHF, EURJPY, EURNZD, EURUSD, GBPCAD, GBPCHF, GBPJPY, GBPUSD, USDCAD, USDCHF, USDJPY 

ta teden se je kon?al z cca 40? profita tko da za ?ele dober za?etek je kr uredu glede nato da nism za?eu v preve? visoko vsoto na ra?unu in pa LOT mam nastavljen na 0.01 ?e za1x tko da pade povpre?no cca 3-4? na par s katerim trgujem 

p.s. niso ble vse modre ?tevilke ampak je blo tud par rde?ih vmes ampak sm vseeno v kar dobrem profitu  B)

pa? sm ?e v fazi u?enja in za1x poberam signale od drugih zravn se pa u?im analizerat en par ( EURUSD ) tolk da bom lahko v prihodnosti tud svoje traide postavlu da nebom odvisn od drugih 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

use je samo supply and demand, isto kot Forex trgovanje na eni strani ima? zmer kupce na drugi pa zmer prodajalce 

mor? vedt da eni grejo v nakupe/prodaje na 15 min,1 ali ve? urno obdobje eni pa raj? delajo na dnevnem ali tedenskem ali mese?nem obdobju in se skos vrtijo nakupi in prodaje ... ko bo ve?ina v prodajnem trendu bo cena padla, ko bo veliko ljudi kupovalo bo cena rasla ... ljudje i??ejo razli?ne ?asovne okvirje za nakup in prodajo z profitom seveda ampak usak se kdaj pa kdaj zajebe in si naredi izgubo, sam ?e zna? zadevo regulerat lahko zgubo zelo minimalizera?.

Jest sem zdele celi vikend ?tuderu grafe pa taktike trgovanja in sm mislu da ?e neki vem pa sm zlo nahitr vidu da sm ?ele mal skorjo poprasku od celotnega znanja ... dela pa u?enja bo ?e ogromno, hvale?en sem saj za pomo? ki jo imam od moje ekipe da se od njih u?im pa da mi pomagajo pri u?enji in analizi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Klemen, iz malega lahko zraste veliko, le potrpezljivost rabis in nekaj kapitala ter poguma :)

se strinjam  B)  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

BTC bo po?il natanko takrat, ko bodo zlati prina?alci nakupili dovolj bitnih kovancev. ?e kdo ne ve kako se tej stvari stre?e je treba amo pogledat kako zlomi? borzo  - recimo na ?rni torek leta 1929. S kupovanjem spodbuja? rast delnic nato v dolo?enem trenutku po?lje? v prodajo vse delnice in v enem ?ubu ustvari? strah ter plaz prodaj ostalih delni?arjev. Cena delnice strmoglavi in za sabo potegne tudi delnice drugih podjetij saj ima strah velike o?i.

to da bo padec lahko definitivno pri?akujemo ?eprav me kar ?udi kako res cena BTCju raste ampak ja 1x more po?t zadeva ?eprav po mojem mnenju nebo tako drasti?en padec kot ga predstavlajo mediji ker pri kriptovalitah je ravno to fora da cena niha glede na povpra?evanje in ja ko bo veliko ljudi prodajalo kovance in lovilo profit bo cena kar padla ampak se mormo pa zavedat da v najve?jem plusu bodo tisti ki bodo prodali na vrhu in spet kupili pri najni?ji ceni, recimo da pade iz cca 10,000 ? nazaj na 3,000 ?, po mojem mnenju bojo uni tapravi investitorji ki poznajo trg za?el nazaj kupovati z profitom ki so si ga ustvarl in spet potrpe?livo ?akal da cena raste dokler spet ne pride do to?ke ko bo cena spet padla ... zadeva sploh ni slaba sam nau?it se jo je treba uporablat ;)

Moravski mack, ja tule gre za trgovanje z vzvodom, kar sicer pomeni da lahko tudi pospeseno zagreznes, a ravno za Alibabo se pricakuje da naj bi do konca 2018 potrojila svojo vrednost. Tako pravijo analitiki :)

BTC zna pocit kot balon, vprasanje pa kdaj to sledi. :)

Jures, en dober clanek sem prebral, kjer pise da ko o investiciji govorita tvoj mehanik in frizerka, odprodaj takoj! :D

trgovanje z vzvodom dobro poznam in se ga poslu?ujem tudi sam sicer gre za bolj majhne vsote ampak vseeno za ?tart je ?ist TOP, pred kratkim sem se za?el u?it trgovat preko FOREXa ( valutno trgovanje ) in sm v skupini ljudi ki na dnevni bazi obra?ajo kar lep denar ( cca par 1000 ?profita na mesec naredijo ), men je zadeva zakon in se da ogromno naredit iz tega je pa res da si je treba vzet ?as in voljo do u?enja in spremlat trge kako se obra?ajo ... danes recimo imam ?e 11.71 ? profita vem da to ni velik ampak nek je treba za?et pa se u?it  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.