Mestni redar mi je zatezu da lahko dobim kazen zaradi tega ker mi avto laufa vec kot 3 min na mestu... pa ne glede na to da je folk v avtu.. in kazen za tak prekrsek je 200 ojrov
Sj ne da brzdam v osje gnezdo sam me zanima na kak na?in mi bo dokazou da je ve? k 3 minute laufou dejansko bi te mogu snemat 3 minute kr tko da je mal na uro gledou mi je mal wtf
Ti to resno? lih pr Wiiju je najla?e gulfat gibe poglej si tole
in pa lahko gre? ?e ?ez osatale kinect trailerje, kontrolerja sploh ne rabi?, pa ?e dobr mediacenter je. Ne govori tega prodajalec v meni ampak nekdo ki ve da je xbox s kinectom bol?i v veliko pogledih, kar se ?vicanja ti?e pa vrjami da se tuki ?lovek zelo pre?vica, kr je res treba skakat in vse, ker zazna celotno telo in ne le rok. Kupi pa kar ti je pa? ljub?e
Moj nasvet, ne kupuj Wiija ?eprou je ful pocen zdj raj se izprsi pa kup orto dobro stvar Xbox s kinectom, med drugim ne bo ?anse da se razbije tv, bol?a grafika bol ?pili, edin mariota pa ni, zadeva deluje fenomenalno dobr in vedno bol?.
No da dodam neki sm. A na mojem avtu pi?e prosim zbij mi ga ko je parkiran? pono? so mi orng popraskal odbija?, in zbil okvir tablce, sej ni nvm kok ?kode ampak zgleda pa ogabno kr je odbija? ?rn namest rde? tm, aja sej se ?e sepomnete kaj se mi je pred pol leta zgodil? kaj je folku da se zabije v parkiran avto. Aja ?e to bratu se je pa lih tko dan en v bok lihtko parkiranga avta zaletu.
AAAAAA prfoks je u?eraj odprl prijave na vaje, jst sm bil ?ist prezmatran zve?er da bio se to ?el sm mislil itak se bom ju3 prjavu in bo, danes je vse polno
Po relativno dolgem ?asu sem bil jst tist ki je ?torast, smotan itd. ker se mi je mudilo, in sem bil vesel da sm sploh na?u parking (btc) sm hotu dat avto ?imdle stran od enga k je mal bl ?udn parkiru in sm ga dal mal prebliz enga stebra tko da je na desni strani nad gumo dobila par prask al pa eno veliko kokr se uzame =( trqagedija ni prevelika ker je v na?rtu kompletno barvanje nekje spomladi, ampak praska vseeno boli.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani