Meni ja sicer nepomemben...a vsaka takšna stran ja vseeno dobrodošla,ker je zadnje čase bolj "tema" okoli torrent strani...kakorkoli,al infire,blink,partis...nima veze-jaz sem za👍
Sem peljal tri KISSe v delavnico...vse pocrkalo🤨...jajca...
Pol pa komedija pri vstopu v delavnico na vstopni kretnici niso mogli prestaviti raztirnika,k je vse primrznilo...in prometniku rečem:..."pa se polulajte na raztirnik🤣..."
In pravi:..."ja,a te mogoče tišči"...😄
Jaz:..."saj veš,da ne smem piva na šihtu"...🥺
Par minut...mal z pajserom,in je šlo💪
Taki trenutki kar lepo poživijo šiht😃
Identično zadevo sem poslušal včeraj od SŽ čuvajev glede kretnic
Kaj on v oranžni markirki je kot npr. pilot, on z rumeno markirko pa kot kopilot ali kako imate to? Bi bilo pa zanimivo enkrat se peljati tkole v kabini 👍
Ja, ta v oranžni je bil capo di banda, ostali pa delavci. To so Švicarji iz SPENO firme, ki jih kot izvajalec naročimo za brušenje tirnic po koncu projekta.
Namigni mu, da isto naredi odštevalni alarm na uri ali na telefonu al pa če zna računat in ima za silo spomin si lahko tudi zapomniš kdaj bo nehal. Smiselno je uporabljat tehniko, ko je res koristo, čist nesmiselno pa je tehniko uporabljati samo zato ker se pač da.
Indeed. To je samo še ena naprava več obešena na router 😬
Kaj pa tem zdravnikom špila. Oni bi imeli kar 7 plačilnih razredov, med 1600 in 1800 bruto povišice. In ko bodo to dosegli bodo zadeve v zdravstvu očitno urejene. Sprevrženo do konca.
Se pravi potihem priznavajo, da so sami krivi za razmere v zdravstvu.
Novembra lani je vlada sprejela integracijsko strategijo tujcev, prvi tovrstni dokument v zgodovini Republike Slovenije. Kot pojasni državna sekretarka na notranjem ministrstvu Tina Heferle, pa se integracija...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne bo 4. dela.
Drugač bi bil kul s kakšnim Tom Hollandom, ampak 1. dela ne bo nič prekosilo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani