Bomo pa mi bili tvoji prijatlji... sej te mamo radi
Taprau se je oglasil.
Kaj si to s tem vremenom na?aral? Lavo bomo imeli radi, ma tebe pa nobeden. Se mi zdi, da jih bo zdaj ?e kar cela vojska, ki te bodo lovili. Pa ne z lopato. Led se razbija s krampom... In ?e kak?en bo s kak?nimi kabli za teboj tekel...
Da dol pad?
Glava boli od razmi?ljanja Na koncu umre? sam.
True that!
Prekrokane no?i niso ve? za ?enske tvojih let... In kaj si zraven pila?
In ne govori, da ni res. Ker ?e nisi poro?ena, torej ti ni treba ?e zjutraj za?et jamrat, da te glava boli, da ima? potem zve?er v postelji mir pred mo?em...
Mene od alkohola sploh ne boli glava ...sm pa prej telovadla, tko da zdej je velik bol?
Sicer nimam pojma kok si stara, ampak mislm da se tole nardi vsakmu v dolo?enem obdobju.(cca za?etek 20ih) Obveznosti naredijo svoje in starej?i kot si, ve? jih je.
Najslab? je mislt, da te definirajo prijatli. Ker te ne. Oni so samo bonus v tvojem ?ivljenu. Sploh ko dojame?, kdo so tisti tapravi. Pa tud, ?e jih vid? samo parkrat na leto.
Je pa hudo, ko si v tej fazi,..se ?e spomnm te krize. Sej bo, bo? vidla
Ma ja bo ?e bols, tko vsaj spozna?, kdo si resni?no ?eli biti v odnosu s tabo al pa ne
Sicer pa tko nwm, ce ni prijateljev al pa tko drugih ljudi okrog tebe kako sploh potem vedo kak?en si, tvoje lastnosti se ne izrazijo in noben te ne spozna.. Ker znancem itak vedno ka?emo drug obraz, kot pa tistim, ki so nam bolj blizu. V tej smeri sem v bistvu razmi?ljala..
Ker ima nekdo o?itno probleme z mano in pohvale no?e sprejet v ?ivo bom pa kar semle napisala. Moorm povalit vajprja, ker je najbolj?i med DJ-i, ki vrtijo po Ljubljani drugi so tko bl ?voh, k ple?e?, pol pa tk ne znajo prehodov ustimat, in umes pol kr ne ve? kaj bi.. Tko da ja, vse pohvale! in upam, da ce ?e mene ignorira, da te pohvale ne bo
Ti to resno razo?aran? js tud gledala, pa bom rekla, da nism ne n? razo?arana ne navdu?ena, tako nekje srednje lep show. Pa na za?etku so en krogc zafrkl
Moje jamranje dans se pa ti?e prijatlov, prijateljic, so?olk, sorodnikov... Vedno moram jaz re?i, ?e kam gremo, ?e se dobimo in kr skos ene kajle.. Povhn glave mam ?e tega, da noben nikamor ne more, pa k bi usaj pol k majo ?as poklical al pa kej, neeee.. Ah ja o?itno se bo treba navadt, da bom skoz ?ivljenje ?la sama
baje je neki narobe s ?rpalko, nimam pojma pa je fora, da mor? naro?it, da pride popravt, haloo kot da vem, da bo crnkl. No sej baje nej bi pr?li jutr popravt, bomo vidl...
Jest ne dobim, jest vzamem ko izberem...tista k se nastavlja no go. Drga? pa kaj a misli? da mo?ki prvo na ro?ice pomislmo al kaj??? Dobr no...ob eni uri zjutri pi?e? da te vse boli....tko da logi?na je moja povezava...who tha fak telovad ob enih zjutri drgje kot v postli
Hahaha kaj se je takoj raz?epen?u hahha ja ob eniih sm ?la spat, pa ?e mal na forum pa? aneee
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Da dol pad?
True that!
Mene od alkohola sploh ne boli glava ...sm pa prej telovadla, tko da zdej je velik bol?
http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/
/> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Povezava za deljenje
Deli na druge strani