sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 mazdohist pa se kr stanca ... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 ?kul, sej=kul, eni mormo pa? delat! pa ne da stejes spanje kot delo! ?kul, samo ?e 93 objav, ma? jih bo? pa ?e menda stisnu ?e teh 7! ne ne k baje da je pr 100 pijaca.. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 nc bat mi je ze od prvega dne dalje!!! je ze stel kok frocov bo lahko not dal jaz tui samo ne dolgo o dobro jutro gospodicna! Jz pa morm spat it! Lep dan ?e nprej! B. sej je ze 24ur na dan premal spanca to je pa ze kriza srednih let... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 8. marec, 2007 js sm pa ugotovu da fr3ak ni vec tukej med nami tko da grem tud js spat pa se hmal bo 100 lahko noc ce ne boste nabijal pa ?gite sej vem zato sm pa sel heeeheeee Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 8. marec, 2007 falot kot falot Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 8. marec, 2007 zakaj pa ne samo kaj ko je vedno neuspe?no jah skomini sej ves kako je to lahko ti pomagam sam posod jo za eno noc pa bo.. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 8. marec, 2007 bo treba po?as it delat otroke to pa se ti lih ni treba hvalt.. No vid? zdej ti lahko sestra da ce je pa tok bedn da je nima! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 jap ?e ene par objav pa gremo na pico bom pa pomoje mogu kr prej iz neznanih razlogov nekam To se mora ?astit sam povejte kdaj boste castil js si bom za to ze vzel cas hahahaaa Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 lahko no? in hkrati dobro jutro no?ko o dobro jutro tud tebkdaj pa si ti prsla sm? Ej jaz mislim da je danes padel rekord v postih kje? Lahko no? ajde lahko noc matr hmal bom mel 100 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 8. marec, 2007 Ja to pa mislm da ma!!! a sestra al on? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 8. marec, 2007 nimam sestre in je tudi ne bom imel pol pa kurc!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 8. marec, 2007 Sj te ?e branim a ne vid? da se mi upira!!!! pol pa ga treba banat kdo je za? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 Kaj vidva ?e ne spita js ja kaj pa ti? kaj pa je to to je krema za pucanje feltn, usnja, za roke,,....... vse stranska krema baje Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 ?e olja sfali pol je na suho ja zato pa je play gel Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 aaaahaaaaahhhaaa kako vs lahko en fiat jdm ovner tok na suh ... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 sem ?e mislil da sem spet narobe prebral se ti ze blede al kaj? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 da bili so kot rde?a mazdica brez prakse Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ponočnjaki Napisano 8. marec, 2007 Ma bova ?e nekak pol pa kr na delo prid iskat pa dobi? mas sestro pa pridm Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 meni so pevsko karieri bodo?e operne pevke (al pa nove pop zvezde) vni?li ko so rekli da niam posluh. tlko o poteptanih sanjah Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 ah, nisem bil nikol preve? pevca, ?e v cerkvenem zboru me niso maral se pravi si pel zoprni glas ne pa operni? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 zravn pa mlin, cin cin cini se mi da si pogresil Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 tam dol na ravnem polju stoji, stoji en beli grad vidm da ti nocno zivljenje pocas skodi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 le zakaj ne hm.. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 pr pono?njakih se ima bolj? le zakaj... nisem se ?e zgubla ce pa se bos pa kr men povej te bom js naju oz. pomagal Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
sql 0 Napisano 8. marec, 2007 ZMAJ in ostala banda! Napisano 8. marec, 2007 ?e pa ?e ni pa bo ah je ze! sej vis spi po 16 ur na dan se takrat ko je pa budn pa ni nc od negaje skoz na sodniji! fr3ak kje pa si se zdej zgubila? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani