Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Aha potem pa :bravo::rispekt:

Ravno tile kitajci imajo Androida tako, da sem razmi?ljal, da bi kupil enega za testiranje. :P

Dej stestiraj ker apple ne bo za skos ;) pa se mogoc za kak group buy zmenmo... Sam tale iTunes je pa do kurc...a...!! Rabis diplomo da ga nastudiras...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Simon sej ve? kako pravjo... Podarjenemu konju ne gleda? v zobe ;)

Sam Appla ne bi kupil pa da je zadnji na svetu ker sem Android fan... Xperia X10... ?e bi ?e kupval tabli?nega bi vzel Samsung TAB...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bemu matr, grem prvi? na honda meet, tko kt so mazdini ob nedeljah in se mi mamca zabije v moj parkiran avto, mim kerga je ?la prej pe? in ga kao ni vidla :blink::blink: tko da ja desn ?migovc je ?ou, odbija? pa blatnik sta pa tut lepo fasala :(

Reko mamci naj izvadi pare?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Lastniki Alf in Renaultov se spoznavajo na svojih servisih verjetno kar pogosto. :D

Zakaj se lastniki Renojev tak dober poznajo? :harhar:

Ker majo redne sestanke ob kavi na servisih Renault... :harhar::zvizga:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:(

Mogo?e se le obra?a na mlo lep?e... Danes sva se menila, re?evala kri?anko,... Dobiva antibiotike ker je dehidriral ko se zajebal v bolnici :angry2: Zdej gre se? na bolj?e tko da ?e kak tedn bo tam...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dane? ?el dedka v bolnico obiskat... Postavili so nas na realna tla da je mo?nost da nas ve? ne bo poznal... Hitro napredujo?a parkinsonova (oz. demenca) :(:(:(

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

ej, o tem se raj? mente v klubskem :glare:

sej so sam ideje ;) o tem mar lahko debatiramo? :P nobeden ni? ne dela :zvizga:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zvo?niki v 323C
Napisano

Zanima me za 323C kje ima kak?ne dimenzije zvo?nikov... Danes grem 6kom nabavit pa me zanima... Baje da so ovalci nekih non standard dimenzij...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.