Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ja, velikokrat se gre za princip.

?E bi bil radar postavljen pred ?olo ali vrtcem, in bi te takole ujeli, bi bilo prav, ?e bi dobil dvojno kazen.

Ker pa je na fotografiji videti kot da se vozi? nekje po nekem osamljenem in nenaseljenem predelu mimo nekega gradbi??a ali skladi??a, bi se jaz brez slabe vesti ognila pla?ilu, ?e se le da.

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Na? petletnik je ?e navsezgodaj odprl o?i in tudi "kljun" in ?e celo jutro ?goli eno pesmico. In ho?e, da bi vsi peli skupaj z njim. Pa se mo? pretvarja, da ne zna pesmice, ker se mu ob 5:30 ne da prepevat. In na? petletnik re?e svojemu o?etu:

- "Tata, ko bo? dovolj velik, bo? ?el tudi ti v vrtec, pa se bo? nau?il to pesmico."

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hja kaj naj re?em, pri nas je tako tedensko ?e ve? let...v ?oli so vsi skupaj do 9. razreda. u?i so vsak teden, v 6h letih jih ?e nista mela....tok tok (fantje?)

H?erka je ?la v vrtec pred ?estimi leti. Sedaj je ?etrti razred, prvi sin je drugi razred in drugi sin je v vrtcu. In letos so se prvi? v tem obdobju pojavile u?i v vrtcu in ?oli...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa kaj je zdaj to, a gre res vse hudi?u v rit?

Prva dva otroka sta bila v vrtcu in nismo imeli nobenih posebnosti.

Tretji otrok je bil lani v vrtcu in ni bilo nobenih posebnosti.

Letos pa najprej vsakih nekaj dni nova kletvica, pa iztegnjeni sredinci, zdaj pa ?e obvestilo o pojavu u?i na ?oli.

Pa se ?e niti prvi mesec ni kon?al. Kaj nas ?e ?aka do konca ?olskega leta?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se je zgodilo danes popoldan, pa sem raje po?akala, da se malo ohladim, ker ?e bi takoj napisala, bi ?e Forum mrknil...

Pa to ni normalno. Resni?no ni normalno. Nekaterim star?em bi enostavno morali odvzet otroke, ker ne znajo vzgajat in otroke dat v rejo. Star?e pa na prevzgojo! Ker nekateri star?i pa res ne vedo, kaj je primerno za otroke in kaj ne.

Danes pride na? petletni sine iz vrtca in ga sli?im, kako razlaga dvoletniku: "Na roki imamo pet prstov: palec, kazalec, faki?, prstanec in mezinec." Pa ga vpra?am, od kod mu to, pa pove, da je en (ne verjamem, da ga poznate) v vrtcu, ki vedno poka?e srednji prst in re?e, da je pokazal faki?a. ?akaj malo. To so otroci v vrtcu. In si ?e iztegnjene sredince ka?ejo? Pa kaj so ti star?i sploh mislili? Saj tudi jaz koga kdaj kam po?ljem, ampak pred otroci se pa vseeno malo zadr?im. Ne, takim je enostavno za odvzet star?evsko pravico in otroke dat v posvojitev!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dekleta, pazljivo izbirajte svoje mo?e. Ker va? otrok ne bo podoben BMWju, ampak ?oferju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ko ?enske re?emo: "Kaj?" to ne pomeni, da nismo sli?ale, ampak da vam velikodu?no dajemo mo?nost, da ?e enkrat premislite in spremenite svoj odgovor...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V trgovini ?enska nagovori trgovko:

- "Mo?u bi rada kupila eno lepo kravato, tak?no, ki bi poudarila njegove modre o?i."

- "Vsaka kravata mo?kemu poudari o?i, samo dobro jo je treba zategniti..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

V?eraj sem otroke ob taki uri komaj zbudila, danes pa ?e sami rogovilijo okoli. V ponedeljek jih bom pa spet budila... :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Tako. Po?asi bo ?as, da razglasim no? in pogasim lu?i ter odidem spat. Zjutraj ob ?estih pa se za?ne nov dan: pripravit tri zajtrke, zbuditi tri otroke, jih spakirat na ?olski avtobus (dva v ?olo in enega v vrtec), pripravit ?e en zajtrk, v tem ?asu se bo zbudil ?e ?etrti...

In potem sli?im komentarje v smislu: "Sploh ne ve?, kako ti je lepo, ko ne hodi? v slu?bo in ima? veliko ?asa zase in za po?itek."

Aha, ja, seveda...

Lahko no?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Takole re? bi si morala tudi jaz omisliti za svoje ?tiri otroke:

Zraven bi moral biti ?e avtomat, ki bi jih sproti mazal z medom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pri ?enskah "Zrihtana bom ?ez pet minut" pomeni povsem isto kot pri mo?kih "Doma bom ?ez pet minut"...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Gospa pride k veterinarju in zahteva, da jo pregleda, on pa: 

- "Gospa zmotili ste se, jaz sem veterinar. Vi morate k svojemu osebnemu zdravniku." 

Gospa ga pogleda in vpra?a:

- "Zmotila? Ko se zjutraj zbudim, sem sku?trana kot koko?. V avtobusu visim kot opica na veji, potem delam kot osel. Mo? mi zve?er pravi: pridi mucka. Zjutraj pa vpije: vstani, krava! Ste ?e vedno prepri?ani, da sem pri?la k nepravemu zdravniku?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Svetloba potuje hitreje od zvoka. Zato pa mnogi izgledajo odli?no, dokler ne odprejo ust...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Konec dopusta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Cestarji?

skitched-20160808-074457.jpg

A je to tudi vzrok, da ima eden od mazda?ev eno nizko Mazdo modre barve z dvema neprekinjenima belima ?rtama?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Od celega kampa v Termah Ptuj se ravno na sosednjo parcelo parkira Ljubljan?an s psom velikosti manj?ega teleta! Za povrhu je pa Ljubljan?an inteligenten pribli?no toliko kot manj?e tele...

?e dobro, da jutri zjutraj odvandramo naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Po?itnice, otroci pa ob ?estih ?e pokonci.   :angry2:

Ko bo pa ?ola, jih bom pa ob ?estih in pol metala iz postelje, da ne zamudijo v ?olo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Zakaj so otroci v nedeljo med po?itnicami pokonci ?e ob ?estih in pol, med tednom med ?olskim letom jih pa ob sedmih moram buditi? Tega najbr? nikoli ne bom razumela...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Malo pogledam novice, pa sem mislila, da gledam stare. Karel Erjavec spet odstopa. Je tak kot konec sveta: toliko krat so ga ?e napovedali, pa nikoli ga ?e ni bilo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Gremo danes na sladoled in petletni sin pogumno in samostojno naro?i: "Eno kepico stra?no tele, prosim."

?elel je stracciatello...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ruvamo klope - vsak dan vsaj dva!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem ?la v Fructalovo tovarni?ko prodajalno. Kupila sem 153 litra ne najcenej?ega soka in dva kilograma Frutabel. Za vse skupaj sem od?tela le 154,98?.

Sok ima ceno od 0,65 do 1,45? za liter.

Saj mogo?e kje kdo dobi kak?en sok cenej?e, ampak Fructal je pa le Fructal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.