Hehe, to mi je v?e? pri lastnikih Alfe - sploh se ne sekirajo, ?e kaj ne deluje. Lastnik Mazde iz ko?e ska?e, ?e mu Mazda ne deluje tako, kot on misli, da bi morala.
In potem mene za vsako malenkost mo? jebe (ne dobesedno), ?e kaj pri Mazdi ni tip top. Npr.: pokanje sklopke, nedelovanje radia ob gretju ?ipe, pokanje/?kripanje pri odpiranju in zapiranju vrat - a to je samo za na?pricat? Ker se res sli?i kot ena stara Alfa
No in pa seveda ne bi bila Alfa Alfa ?e ne bi ko eno stvar zrihta? crknila druga za za?etek se je ?e na poti proti Zagrebu pojavila HEC lu?ka (nismo ?li ravno po?asi, no nadaljevalil smo po?asi) in po pregledu mojstra je velika verjetnost da je kriv overboos ventil/senzor tako da ga bo potrebno zamenajti. Druga zadeva je pa da od danes naprej ne deluje ve? gumb za odpiranje prtlja?nika na prtlja?niku, tako da ga samo ?e s klju?em lahko odprem. O well je pa vsaj avspuh zrihtan in zgleda vsaj meni fenomenalno
Ej Alfo ma?. Na?a je tudi od mehanika in na poti ugotovi?, da klima ne dela:)
Eh, ja po 4 mesecih sem dobila po?to od ZZZS, da sem bila neupravi?eno na bolni?ki za otroka. Mo? ima skraj?an delovni ?as. In tega, da potem jaz ne morem na bolni?ko za 8ur nisem vedela. Tudi pri zdravniku sem novembra dobila bolni?ko za 8 ur. Baje je pa to ?e od zmeraj tako. In sedaj moram jaz njim pisno utemeljit zakaj sem bila odsotna od dela. Ja zato, ker so mi dali bolni?ko in tega nisem vedela. Tudi ra?unovodkinja nas na to ni opozorila, sedaj pravi, da je to napaka ministrstva.
No letos (pred 14dnevi) pa so me pri pediatru opozorilo na to potem, ko sem bila cel teden doma in v bolnici s tamalim. ?e dobro, da sem bila tudi sama bolna in sem zase dobila bolni?ko. In kaj naj zdaj odgovorim na to po?to al kak?ne bodi sankcije. Ima kdo izku?nje s tem?
Najbolj smotano pa je to,da se ti zgodi kaj ravno takrat,ko nima? ve? kaska...Mi smo lani imeli premium kasko - ni,da ni zdej mamo pa osnovni kasko - 700?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja vikendi in prazniki so zame zmeri frej:)
Upam, da pridemo do morja z letnimi gumami:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani