Zato pa dash cam v avto. Stari ljudje delajo vse ve?je pizdarije po cesti, policaji se pa bodo nagonsko postavili na njihovo stran in bo ta "mlad divjak" vsega kriv.
Jap, v?asih je blo to napeto gledat. Zame je blo ?e tazadnje dobro, ko sta se borila ?umi in Hakkinen. Po temu je ?lo vse navzdol. Zdaj pa res, prepotentni mladi?i z polnimi ?akli denarja, ki jim je mo?tveno dirkanje ?panska vas.
Zanimivo. Prvo si nisem mislil, da jih je sploh 70.
Kot drugo pa verjetno bo zato ostala podru?nica na Hrva?kem in o tem kar sem ?e govoril o famozni temi v ?itu. Da smo za korporacije pi?kin dim, in da nas bodo pokrivali trgi kot so Hrva?ka ali pa Srbija.
Pa? Slovenija ni znala zagrabit prilo?nosti, da bi navkljub temu, da smo majhni, bili odsko?na deska oz. pokrivali sosednje trge. Znanja je, smo tudi ena izmed dr?av, kjer se govori veliko jezikov. Vse pogoje smo imeli, a....
Mal barve dobu v Istri. Predvsem danes. Sem pa bil bedak in sem pozabil kopalke. Pri?le bi mi prav itak samo danes, drugo je blo bolj kislo vreme.
Bilo je itak planirano,da bo bolj delovno, ampak se eni majstri zajebal. tko da je blo malo manj delavno. Sem mislil, da bom ta vikend fertik z deli in da bo zdaj mir in sam ?e u?ivat, ampak bo treba ?e en vikend stisnt nekje. ?e se bojo jebeni majstri zmislil primajat.
Hmm, pomoje nama je iste patche name??al. Prejle so me klical dam, da rabjo da neki pogledam in sem vmes na kav?u ?e 2x zadremal, pa ?e kr melje. Nach si grem ju?no narest, upam da bo medtem fertik.
@Jest: Dva dni nazaj sem videl ?e enega huj?ega bedaka. Nekaj podobnega, (parkiranje ?ez dva parkir placa) je uspelo enemu "invalidu" z Smartom. Si nisem mislil,d a je sploh fizi?no mogo?e, a mu je uspelo.
@Jures: Sem se pa dobro nare?al. Tko zgleda, ?e nima? prioritet po?timanih.
Mah u bistvu nimam ni? proti, ?e si na ta na?in ustvarjajo zaslu?ek. Samo naj ga vsaj vlagajo v razvoj, v bolj?e stroje za lo?evanje oz. v zaposlene. Ne pa da to en ba?e na svoj ra?un, po drugi strani se pa zvi?uje cena komunalnih storitev.
"Kao povi?al" pla?o. Dal na enmu koncu, ve? vzel na drugmu. U tri p**ke. ?e tko vem da me nategujejo ko prasca. Ampak, se tok ne bunim, ker sem prakti?no sam svoj ?ef.
Tole zdej pa vi?ek bedarij. Se jebe?, pa popoldneve zajebava? in samoizobra?uje?, pa vse druge ?korce potem u?i?, Pol ma pa vsak jebo 40% ve? pla?e. Bo treba res neki druzga najt.
?e moram jih vpra?at kje so mi odbil za pet dni malce in prevozov, a jest prakti?no ?e cel lanski dopust. Pa de?uren dva tedna skupi dobu pa za en teden in en dan.
Danes upal in bil vesel, da bo vsaj neki spodobna pla?a, pa pol dobil ?e manj kot ponavadi.
Dej tele skrajne?i so eni navadni hinavci. Oni lahko slikajo kogarkoli, lahko protestirajo proti komerkoli. ?e se pa ob njih kdo obregne pa takoj no?e ven pa glave dol.
Najve?ja ironija ko hodijo okoli protestirat in kri?ijo, smrt svobodi govora. Jebeni idioti.
Bli?a se tudi 20 Maj, ki je Draw a Muhamed day. In po eni strani ga podpiram. Zaradi karikatur nima noben pravice ubijat. In je tudi na?in, da se poka?e tem kretenom, da ne bo konec sveta ?e kdo nari?e preroka. Tako kot ni bilo konec sveta, ko je pri?la ven Darwinova teorija o evoluciji in pa dokazi, da se vse ne vrti okoli Zemlje. Pa ?eprav so takrat sveti veljaki mislili druga?e in trenutno mislijo da se bo isto zgodilo okoli zgodb z istospolnimi partnerji.
Se pa delno strinjam, provocirat za brezveze je tudi nepotrebno, sploh ?e gredo zadeve v hudo ?aljive vode. ?e pa kdo nari?e "preroka", ki zami?ljeno sedi na sotlu, ne bo konec sveta.
In ne vem zakaj naj bi bog, ki je vsemogo?en, vseved, vseprisoten, rabil da ga nekdo brano pred slikicami. ?e ena slikica spravi "Boga" na kolena....potem to ni Bog katerega naj bi ?astil.
Sem ravno danes bral v ta zadnjem Science izvodu eno temo o spanju, so namenili nekaj strani temu. In ugotovitvi da pomanjakne spanca resno ?kuduje mo?ganom. Da ljudjem, ki slabo spijo hitreje izginja mo?gansko tkivo. V treh letih cca. 2%.
Drugace pa predlagam psa, ko ga scat ti noben app ne pomaga, pa zjutraj prides k sebi ko mladenic...se posebej pozimi, dezju....
Mende s senzorji tresljaja /giroskopi. Ker takrat ko si v globokem spanju se ne premetava?/premika?. Bojda polo?i? zraven v pojstlo in potem gleda kako se pojstla trese.
Nisem probaval niti ?e gledal na to, sta pa dva sodelavca to in?talirala pa se nekaj hecala s tem. bolj jih je firbcalo, koliko ?asa dejansko spita, itd...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zato pa dash cam v avto. Stari ljudje delajo vse ve?je pizdarije po cesti, policaji se pa bodo nagonsko postavili na njihovo stran in bo ta "mlad divjak" vsega kriv.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani