Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?e ne bi bil petek pa sonce, bi se ?e kak meter globlje zagrebu. 

Sam a vesta, da ?e posodita orodje, ga ne vra?am, oziroma si ga morata pridet sama iskat. :P:D

Imam pa plan, da se malo potola?im. 

Jutri grem v trgovino po ene 2kg perutni?k ali pa 1kg perutni?k pa ene par rebrc.

Potem bom naredu svoj fantasti?no BBQ omako.

Pol pa meso na ogenj pa basat.

Edino spremenljivka je ?e zve?er, ?e moji zmagajo pokalno tekmo. Da ne bojo znegiral ves moj trud in potem zve?er popolnoma popu?il.

V nedeljo pa spet doma?a pizza in pizza rollsi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

Kaj se matram z zadnjo knjigo od Dark Tower serije. Bi ?e odnehal, sami mi je ?koda, da ne dokon?am, zdaj, ko sem prebral 6 drugih prej.

Cela zmeda in zabluzeno do amena, ?e se mene vpra?a. Tok kot se tole matram in silim prebrat pa ?e nikoli.  <_<  :ne vem:

Ko tole preberem se Stephena Kinga ne dotaknem vsaj en let. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Jap, v?asih je blo to napeto gledat. Zame je blo ?e tazadnje dobro, ko sta se borila ?umi in Hakkinen. Po temu je ?lo vse navzdol. Zdaj pa res, prepotentni mladi?i z polnimi ?akli denarja, ki jim je mo?tveno dirkanje ?panska vas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zanimivo. Prvo si nisem mislil, da jih je sploh 70.

Kot drugo pa verjetno bo zato ostala podru?nica na Hrva?kem in o tem kar sem ?e govoril o famozni temi v ?itu. Da smo za korporacije pi?kin dim, in da nas bodo pokrivali trgi kot so Hrva?ka ali pa Srbija.

Pa? Slovenija ni znala zagrabit prilo?nosti, da bi navkljub temu, da smo majhni, bili odsko?na deska oz. pokrivali sosednje trge. Znanja je, smo tudi ena izmed dr?av, kjer se govori veliko jezikov. Vse pogoje smo imeli, a.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Bi se spravil, sam ?akam da se nekaj poin?talira. In itak glih zdej se vse vle?e, pa 5x skre?ira. Zdelje sem bil ?e na tem da zafookam PC ?ez oken.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mal barve dobu v Istri. Predvsem danes. Sem pa bil bedak in sem pozabil kopalke. Pri?le bi mi prav itak samo danes, drugo je blo bolj kislo vreme.

Bilo je itak planirano,da bo bolj delovno, ampak se eni majstri zajebal. tko da je blo malo manj delavno. :) Sem mislil, da bom ta vikend fertik z deli in da bo zdaj mir in sam ?e u?ivat, ampak bo treba ?e en vikend stisnt nekje. ?e se bojo jebeni majstri zmislil primajat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hmm, pomoje nama je iste patche name??al. Prejle so me klical dam, da rabjo da neki pogledam in sem vmes na kav?u ?e 2x zadremal, pa ?e kr melje. Nach si grem ju?no narest, upam da bo medtem fertik. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

@Jest: Dva dni nazaj sem videl ?e enega huj?ega bedaka. Nekaj podobnega, (parkiranje ?ez dva parkir placa) je uspelo enemu "invalidu" z Smartom. Si nisem mislil,d a je sploh fizi?no mogo?e, a mu je uspelo.

@Jures: Sem se pa dobro nare?al. Tko zgleda, ?e nima? prioritet po?timanih. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Smo pozabl mal na to temo. ;) Danes povratne. Komaj ?akam za na?e danes. Jutri po pa sploh zanimivo. bolj privo??im Juvetu. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Mah u bistvu nimam ni? proti, ?e si na ta na?in ustvarjajo zaslu?ek. Samo naj ga vsaj vlagajo v razvoj, v bolj?e stroje za lo?evanje oz. v zaposlene. Ne pa da to en ba?e na svoj ra?un, po drugi strani se pa zvi?uje cena komunalnih storitev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

"Kao povi?al" pla?o. Dal na enmu koncu, ve? vzel na drugmu. U tri p**ke. ?e tko vem da me nategujejo ko prasca. Ampak, se tok ne bunim, ker sem prakti?no sam svoj ?ef.

Tole zdej pa vi?ek bedarij. Se jebe?, pa popoldneve zajebava? in samoizobra?uje?, pa vse druge ?korce potem u?i?, Pol ma pa vsak jebo 40% ve? pla?e.  Bo treba res neki druzga najt.

?e moram jih vpra?at kje so mi odbil za pet dni malce in prevozov, a jest prakti?no ?e cel lanski dopust. Pa de?uren dva tedna skupi dobu pa za en teden in en dan.

Danes upal in bil vesel, da bo vsaj neki spodobna pla?a, pa pol dobil ?e manj kot ponavadi. :closedeyes:  :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dodaj temu se 1m2 vecjo in ravno streho, in oosledicno ene cetrt kubika zraka vec, klima pa enaka

Bom sodelavcu predlagal, da pol naj vzame tak avto, on je neki alergi?en na u?iganje klime in je vedno peklensko vro?e v njegovem avtu. :D :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dej tele skrajne?i so eni navadni hinavci. Oni lahko slikajo kogarkoli, lahko protestirajo proti komerkoli. ?e se pa ob njih kdo obregne pa takoj no?e ven pa glave dol.

Najve?ja ironija ko hodijo okoli protestirat in kri?ijo, smrt svobodi govora. Jebeni idioti.

Bli?a se tudi 20 Maj, ki je Draw a Muhamed day. In po eni strani ga podpiram. Zaradi karikatur nima noben pravice ubijat. In je tudi na?in, da se poka?e tem kretenom, da ne bo konec sveta ?e kdo nari?e preroka. Tako kot ni bilo konec sveta, ko je pri?la ven Darwinova teorija o evoluciji in pa dokazi, da se vse ne vrti okoli Zemlje. Pa ?eprav so takrat sveti veljaki mislili druga?e in trenutno mislijo da se bo isto zgodilo okoli zgodb z istospolnimi partnerji. :)

Se pa delno strinjam, provocirat za brezveze je tudi nepotrebno, sploh ?e gredo zadeve v hudo ?aljive vode. ?e pa kdo nari?e "preroka", ki zami?ljeno sedi na sotlu, ne bo konec sveta. 

In ne vem zakaj naj bi bog, ki je vsemogo?en, vseved, vseprisoten, rabil da ga nekdo brano pred slikicami. ?e ena slikica spravi "Boga" na kolena....potem to ni Bog katerega naj bi ?astil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Sem ravno danes bral v ta zadnjem Science izvodu eno temo o spanju, so namenili nekaj strani temu. In ugotovitvi da pomanjakne spanca resno ?kuduje mo?ganom. Da ljudjem, ki slabo spijo hitreje izginja mo?gansko tkivo. V treh letih cca. 2%.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

In s cim gleda? S selfijem?

Drugace pa predlagam psa, ko ga scat ti noben app ne pomaga, pa zjutraj prides k sebi ko mladenic...se posebej pozimi, dezju....

Mende s senzorji tresljaja /giroskopi. Ker takrat ko si v globokem spanju se ne premetava?/premika?. Bojda polo?i? zraven v pojstlo in potem gleda kako se pojstla trese.

Nisem probaval niti ?e gledal na to, sta pa dva sodelavca to in?talirala pa se nekaj hecala s tem. bolj jih je firbcalo, koliko ?asa dejansko spita, itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

:D Mene je zan? zjebal, pol leta nisem kaj dost ?pilal, pa zan? uleti sodelavc po dolgem ?asu in prbije: A vampire has risen from your graveyard.

?e isti dan sem namestu Dungeon Keeperja. And my minions are winning the battle. :D

Mah glih ?tudiram, ne delajo ve? tok dobrih ?pilvo kot v?asih. Zdej so aktulane sam strelja?ine, ki so ve?inoma ?isto podobne.

Propadle dobre strategije ali pa ?pilli kot Monkey Island...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.