Skoči na vsebino
Sr?ne te?ave
Napisano

vzemi to kot flirtanje, kar je pravtako psiholo?ka igrica. vsaj meni se tak zdi.

popravla.

@poky: kak ni psiholo?ka igrica. meni se zdi da je, samo ne psiholo?ka v negativnem pomenu :)

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

v?asih smo z biv?imi obremenjeje zato, ker so nas oni na hladno postavli in ne mi njih :D gre pa pol tak, da ga ho?e? nazaj dobit, da ga lahko ti da? na hladno. neke vrste ?enski ego ;)

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

saj ne da bi zaj ?infala mo?ke, samo se med vami tui najdejo kaki extra primerki :)

drga? pa grega, najbolj?e je pustiti ?asu ?as pa bo vredu. tisti ko je reko da ?as zaceli rane se ni lagal ;)

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Upam, da je to pravi torrent za Nightwatch

Aja pa pazi ker pod tem naslovom sam s presledkom v imenu se skrivata tudi super ruska filma No?noy dozor in nadaljevanje Dnevnoy dozor.

hvala :rispekt:

tista 2 filma pa ?e mam in jih tudi priporo?am. ?akam ?e na Stra?o ob mraku :D:ouje:

toti torrnet je za ruski film :P

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

meni so zadnje ?asa najbolj?i kaki ruski filmi :D pa nem?ki :D

dnevna stra?a, no?na stra?a, stra?a ob mraku, lilja 4ever, autobahnraser, ken park, ... se ?e najde marsikaj, ampak ti so mi res bli dobri. poleg raznih risank seveda :D

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.