zarad mene se alhko tud prestav tema kam drugam...
bi pa se eno zanimivost povedu da je bilo receno da ja ta nesrecnik "sam kriv" da je naredil napak ... OK vse lepo in prav ampak Ali je tud sam kriv da tam ni blo "varnostnih blazin" .. take stvari me tok ujezijo prelaganje krivde na "nedolzne" fak fak fak .. (se dobr da niso izjavl da je vedu kaj ga caka :S)
Sej so rekli, da naj bi kao slutil to, ker je klical o?eta pa rekel, da se boji tekmovat, ?e posebno se pa boji enega ovinka...
Mogo?e je res njegova krivda za padec, samo vsekakor pa ni njegova krivda, da je pri tem umrl. Sploh ne vem, kako imajo lahko za ovinkom samo ?tange postavljene in nobene pregrade, ki bi prepre?ila mo?en izlet s steze.
U?eri so se pr men mal zbral kolegi; pa smo nakonc nazdravl - enmu deci doma?ga ?nopsa, men pa deci vode (kolega je jasno mislu da mava isto vsebino), no on je ?ou nakonc bruhat, jz pa sm vodo mirno spil do konca, pa se pa?il, kok je mo?no, da me je total za?gal!
Haha, bravo To je moj hobi. S tem da ponavad vsak proba mojo pija?o, ampak res s previdnostjo... Jest pa
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glede zmagovalke pa... Pomoje najbolj primeren komad. Od?tekan, spet bomo neki spe?l Slovenci, je pa res da bomo najverjetneje predzadnji
Povezava za deljenje
Deli na druge strani