Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

1teden se je potikal po Krvavcu... V sredo je prišel k meni z namenom, da mu do petka najdem lastnika,sicer gre v zavetišče. 

Danes je petek.... In bo kar lepo pri meni ostal. Obisk pri veterinarju, igračke.... Čist preveč priden da bi šel v zavetišče.

Jackie welcome home:)

IMG20220401205455_00.jpg

Popravljeno od Nejc1986
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 5 urami je FuManchu napisal:

Saj so pred desetletjem prakticirali to v lj ti. ugledneži in ostali nekateri brez jajc tudi🤣

Pasjejebci pa to...

Jp.... Ko so imeli ljubljanski psi nagobcnik na riti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 32 minutami je Slivka napisal:

Doktor Janez se je "dal dol" z eno od svojih pacientk. Po dejanju se je počutil krivega, pekla ga je vest, ni mogel spati... Ne glede na to, kako si je želel dejanje pozabiti in ga izbrisati iz spomina, mu občutek krivde ni dal miru.
Toda od časa do časa se je le lahko nekoliko umiril in takrat je zaslišal notranji glas: "Janez, ne sekiraj se tako hudo. Nisi prvi, ki je počel te stvari s svojo pacientko in verjetno tudi zadnji ne. Pa še samski si, zato lepo pozabi..."
Toda neizogibno se je potem oglasil še drugi notranji glas, ki ga je vrnil v realnost: "Janez, ti si vendar veterinar....!"

Jp.. ko dobi izraz " Doggy style" čisto nov pomen...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Če maš vročino že toliko časa ni OK, nekaj se ti kuha in seveda je možno vse živo, sploh, če imaš "utrujen" imunski sistem. Lahko je tud kakšna bakterijska okužba, vnetje sinusov, virusi, zajedalci, gljive itd itd...

3-4 dni je še OK, kar je pa več pa res na pregled k zdravniku. Naj te kar dajo v laboratorij na pregled krvi in urina.

Ne razmišljat samo o koroni, ker vse ostale bolezni niso izginile...

Tako je.... Pregled krvi bo nakazal ali gre za bakterijo. Če je viroza,bi moralo biti po 4ih dneh precej bolje. CRP bo pokazal ali gre za bakterijo ali virus. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - konec zgodbe
Napisano
pred 29 minutami je dpicul napisal:

Še kar ne morem dojet da se mi je to zgodilo. Nasproti vozeči avto je zaneslo na mojo stran in mi uničil mojega :( . Avto ima 308.000km, vzdrževan v nulo.

Ker sem v gradnji se ne morem ravno hvalit z budgetom zato iščem enak avto ki je v solidnem stanju, da bi kar je na mojem vredno dal na drugega (diski, injektorji,...) kaj predlagate? Avto bi popravljal sam tako da strošek mehanika odpade.

Na mojemu ni poškodovano samo kar vidite ampak tudi spodaj desno ker sem pristal na pločniku(hladilnik, spodnji nosilec..)

20220330_152503.jpg

Uf... Važno da ste vsi celi (vsaj predvidevam).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 17 minutami je Bini napisal:

Pri nas to rešuje rdeča luč(semafor) ne neke merilne palice itd,to je kar neki....☹️

Ne povsod. Celovška, Dunajska , Šmartinska (pa še kakšna ) v Lj zna biti poplavljena ,pa ni tam nikjer semaforja zaradi vode v podvozu. 

Če ne veš kako globoka je voda,ne zapelješ vanjo . Simple :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 10 minutami je mazdaman napisal:

Včeraj sem na semaforju"tekmoval" z srebrno cx5 in me je nesel v pospeševanju, bil je za cel avto pred mano. Šel sem z kick down a vseeno ni šlo.

Zdaj pa ali je ime bencinarja ali pa 184 km in ročni menjalnik ( če je to sploh obstajalo) je pa bila ravno tako awd.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zdaj bo spet debata o krivulji :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 urami je Slivka napisal:

V sklopu zdravniškega pregleda imel tudi EKG. Ni ravno spodbudno. Omenila zdravnica, da bomo čez dva dni ponovili pa bomo videli, v katero smer naprej...

Držim pesti da bo vse ok. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
Pravkar je TiEn napisal:

@Nejc1986 kolk si bil živčen :D hehe

Hehe:) sem mislil da se jim bo zalomilo,ko je prišel SC gor. Kdo bi si mislil; dvojna zmaga Ferrarija in nula RBR. Mercedes pa po sreči na stopničkah. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 28 minutami je g.Wankel napisal:

Upam, da ne zaserjejo 🙏

Itak da ne bodo.... Kdaj je pa Ferrari zasral ali zaspal tekom sezone.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 16 urami je Alex napisal:

Aja. Če šteje tudi sedežnice in gondole zdraven  potem ja. Jaz sem imel povprečje v Dolomitih nekje 65 km/ dan. To so samo spusti. Meni garmin ura zazna, ko ne smučam. Pa tudi, ko sem pogledal na superski dolomiti s pomočjo karte prevožene proge, mi je dalo enake rezultate. 

1x70km in 5x80-85km na dan je bilo spusta :) sem preveril na uri od sestrične 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Aja. Če šteje tudi sedežnice in gondole zdraven  potem ja. Jaz sem imel povprečje v Dolomitih nekje 65 km/ dan. To so samo spusti. Meni garmin ura zazna, ko ne smučam. Pa tudi, ko sem pogledal na superski dolomiti s pomočjo karte prevožene proge, mi je dalo enake rezultate. 

Bom vprašal sestrično ki je bila zraven,koliko je bilo spusta.

Screenshot_2022-03-13-16-23-19-16_3bb53944894d9646ec5754b62cc2584b.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 18 minutami je Alex napisal:

Samo v Franciji čez 800 km? ?zmeden?

Toliko je pokazala Strava in kaže kar prav . Šteje (nazalost ) tako vzpon z napravo ,kot spust. Vsak dan od 9h do 17:20 brez pavze (ok,5' za WC in prva dva dni 20' za kavo ) in brez gneče na napravah.

8h / dan in se kar nabere .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Preživel top dopust v Franciji. Sicer sem bolj občasen smucar (nabere se kakšnih 5-6dni na sezono; Krvavec, Vogel ipd.),ampak sem sprejel povabilo in šel za 1teden v Francijo. Nazadnje sem hodil za 1teden v Dolomite skoraj 20let nazaj. 

Smučalo se kot v dobrih starih časih; cakajoc na prvo gondolo pred 9to in z zadnjo sedeznico na vrh. Vmes pa 10' za kavo. Sendviči po Balkanski navadi v ruzaku in seveda se jih poje na sedežnici; karto treba izkoristiti 😂.

Ja, bilo je več kot super (nabralo se čez 800km in 98tisoc visincev).

IMG-536c8f4406e7e433d0d0f4601db06061-V.jpg

IMG-011b5f6d1de1b990734b0b85b5203e12-V.jpg

IMG-25db397f720679a97ed8147815d1e8e0-V.jpg

IMG20220309140833_00.jpg

IMG20220309085033_00.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 7 urami je pob napisal:

Še dobro, da pridem vsakih 10 strani mal pogledat ma forum. Pestro je. :D 

Pobi moji dragi, sanjajte vi o koncu še naprej, ampak ne bo konec. Da je trenutno premirje, je samo za to, ker so volitve. Kdor misli drugače, je mogoče mal iz forme pri sklepanju nekih zaključkov...

Posnetek Kazzota vam lahko da malce misliti - preskočite posnetek do 1:10 min od tam naprej se začne govor tresočega jelkota.

WWW.FACEBOOK.COM

NE BODO ZAKLJUČILI Z EPIDEMIJO, DOKLER MI NE ZAKLJUČIMO Z NJIMI!!!👇 #volitve2022 Če želite ta video deliti z nekom, ki nima FB računa, mu pošljite...

Pa še Musarjeva včeraj:

WWW.FACEBOOK.COM

Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.

Skratka. Jeseni se uživancija nadaljuje. Najprej predčasno iz dopustov za navaden folk, potem maltretiranje otrok z šolo in seveda znova PCT mogoče celo PC (nikol se ne ve). Pogovori tudi o obveznem cepljenju na evropskem nivoju.

Necepljeni se bomo spet kurčili nad varnostniki, cepljeni se bodo drenjali v vrstah za 4. dozo.

Za koliko sem se zmotil, bo pa samo čas pokazal.

Točno tako bo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.