Skoči na vsebino
Kon?no vinjete?
Napisano

Bom povedu tako...glede na to, da ko grem nekam v drug konec slovenije skor ne vem, kdaj bom ?el nazaj.

Vpra?anje:

- dnevne vinjete...kako bodo vedeli, kdaj si jo kupil, kdaj nalimal na ?ipo in kdaj uporabil? Kdaj za?nejo od?tevati ?as 24h?

- tedenske ali kakr?ne-koli-?e-pa?, enaka vpra?anja kot zgoraj...predvsem ?asovno.

- letna?

se mi zdi najbolj "prakti?na". Jo kupim, dam tistih cca. 200?, pa mam celo leto mir. Pa na nek na?in po mojih kalkulacijah, se mi ?e najbolj izpla?a, da kupim letno.

In seveda tudi tu nastopijo vpra?anja!!!

Pa mislim, da bi se dalo tudi tako po?timat, da bi imel eno vinjeto v dveh avtomobilih! :ouje:

?e smo kot ?tudenti zastonj telefoniral in po?tudiral marsikaj, bomo pa tud to!

Me pa zanima, kaj se bo zgodilo s sistemi cestninjenja...ABC, ipd. pa ?e neka stvar je...ma sm pozabu kok se re?e (rumena kartica).

Kaj bodo naredili s samo infrastrukturo cestninskih postaj? Za staro ?elezo prodat ciganom?!!!

Kaj ko se bo pa kak ?eh (pa ne samo ?eh) prguncal, pa ne bo imel vinjete?

?e zdaj marsikoga vidi?, da zablokira ABC, ker si pa? misli...o lej...prazna ?pura!!!

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Jaz pravim tako, da ?e se peljem v Lj, pla?am cestnine 2,5? v eno smer...torej 5?v obe.

Za ceno 11? bom pa premislu kako in kaj...

Bom pa ?el v Lj ?ez Koper, pa bom izkoristu...hahaha (ja valda)

Bo treba na?tudirat malo lokalce in sistem "?ekiranja" vinjet. Ker trenutno se da v Lj brez da pla?a? cestnino, ma je tko kur*eva cesta, da ni? ne pridobi?.

Spremljajmo in u?ivajmo spet v triletnem kreganju "pro et contra".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Itak je fajn, ?e te pusti, da v miru spije? kavico in ?ekira? lokalno sceno...ma je treba zravn bit, pa komentirat cotike...

Zakaj ne gre s kolegicami?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Tipi?ni "Pondelk":

- Prvi?...zaspal zjutri na ?iht (prvi? v "karieri"!!!) ?zmeden?

- Drugi?...ker je blo gasa preve?, skor v ?karpo letu :ph34r:

- Tretji?...poslu?u od ?efa, kak odnos je treba met v slu?bi :policaj:

- ?etrti?...vse je drago, ampak ?e rabi?, bo? kupil...je ?al tako :mi pijemoo:

- Peti?...pondelk je :dudek:

- in zadnji?...napovedan ?oping s punco... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novi Trabi
Napisano

Hehe...It's alive!!! :hohoho:

Ma, ?e bo tko izgledu, vsaj na mojem dvori??u ne bo staL...res se mi zdi kr neki...pol ?e raje unga ko so ga indijci nardil...pozabu ime...

:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeitgeist
Napisano

Itak...religija gor ali dol, levo ali desno, kakorkoli ?e, vsem manjka osnovnih sredstev.

Symon, v utopiji se ne da ?iveti. ?e ne bi bilo vsega tega, bi nas bilo preve? in bi slej kot prej za?eli ?ret en drugega.

Sicer pa, po drugi strani, bi bil tehnolo?ki napredek dokaj o?itnej?i, ?e religija (katerakoli) nebi zavirala, za?igala ali kako druga?e uni?evala ljudi, ki so pa? razmi?ljali s svojo glavo.

To je prisotno ?e dandanes. V mnogih religijah po vsem svetu, so dale? najbolj izobra?eni prov ljudje religije.

Bolj je ?lovek izobra?en, manj pomena vidi v religiji oz. veri v nekaj, kar ni ?isto otipljivo. Kdor je izobra?en ima finan?na sredstva in ne rabi pomo? religije v tej smeri, ampak zgolj v smeri kulture.

Na primer, telele musliman?ki in tako naprej...najla?je je ?loveku obljubit nebesa (ne? ne re?em, da jih ni, pa tudi da so), in gre pa? raztrelit sebe pa mogo?e ?e koga zraven. Njegovo dru?ino preskrbijo na finan?ni na?in. V muslimanskem svetu ?enska in otroci NE SMEJO delati in je dru?ina brez mo?a pogubljena.

Zraven vsega, pa ?e ljudi "napumpajo" in strenirajo...d?ihad!!! Kri?arji so se borili zaradi blaginje same cerkve, Mavri po drugi strani pa za vero, za obstoj. Vsak je pa seveda hotel ?iriti svoje ozemlje. Ve? vernikov, vi?ji pritok "financ". Izi ko keks!

Vsi poznamo kamikaze! Enak na?in drillinga, ma druga?na zgodba!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeitgeist
Napisano

Ja, ma je malokdaj tko, da lahk celo koga "naserje?" in gre s tabo v savno!

Vzame? vikend-paket in gremo v napad:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeitgeist
Napisano

Catya...sploh se ne sekirat...vsilla ne bo? dan dans nobenmu ve? ne?...mogo?e 5 letnemu otroku, ki je na?eloma ?e sposoben sam razmi?ljat do neke mere, ampak se ?e vedno u?i, pa tud naserje? ga lahk velik...hahaha!!!

Sm se spomniu ?e en balzam za svojo du?o, ki ga izvajam okaj redno...topli?ke, masa?a, savna!!! :rispekt:

Sam takrat pa rabim nekoga da me damu prpele, ker se mi pa itak ve? ne? ne lub. :vesel:

ps.: mal je izven teme, al? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Kdaj js odkrijem ta lokal?k....joooj meni!!! sramezljiv

Se ?e zdelel otepam prehlada, ki sm ga staknu, ker sem ?el ven iz puba kadit... <_<

Se da prosim dobit hot ?okolada s kavo, pa ?e kek puding(?oko), pa tortica...obvezno ?oko...pa ene Camel!

:ne vem:

Padu cukr!!! Celo no? nism ne? kadil!!! Groza!!! ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeitgeist
Napisano

Res je, da ?lovek v nekaj mora verjeti, druga?e je ?isto "prazen". Jaz sem tudi "neveren", dajem pa mo?nost da je vseeno nekaj tam zunaj in delam po principu, dokler me pustijo na miru, jih tudi jaz.

Moji stari star?i so hodil k ma?i, ker je bil to del kulture, ker so se tam sre?eval z drugimi ljudmi, ne zarad neke gore?e pripadnosti in verovanja.

Zdaj ve? ne hodijo, ker pa? nemorjo...starost in to. Pride pa ?upnik kdaj na obisk, ne kot glasnik kr??anstva ampak kot navaden smrtnik, da malo komentirajo, kaj se dogaja in tako dalje.

Catya...glede splo?ne razgledanosti je pa tako...?e bo oseba hotla pogledat in iz tega tudi videt stvar, je ?ist odvisno od nje same. Marsikdo kaj pove, sli?i, prebere, ma ne dojame smisla in gleda na stvar kot:

"Pa? so spet neki posnel".

Prebral sem Sveto pismo in zdaj listam po Koranu, ampak zgolj iz radovednosti...splo?na izobrazba in razgledanost. :) (ko mam cajt, pa ne? druzga za delat)

daSKAn...zanimivo vpra?anje...kako je nastalo vesolje iz ni?...raznorazne razprave in znanstveniki so pri?li do "Velikega poka". Ta naj bi nastal iz zelo zgo??ene mase elementov... Maaaa...kje so bli ti elementi prej?

Verjetno tudi en del vesolja...in tako dalje in tako dalje...nikoli konca. :)

PS. za catya: kaj misli? z du?evnim mirom? js ga mam, ko sm lepo sit, ko nism ?ejen in ko mam v obdelavi plasti?no kartico. :) vsak svoje ane?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeitgeist
Napisano

Pogledu Zeitgeist, mah, ko so za?el klatit o bankah, je bla ?e taka ura, da me je zmankal...sem ?el v pan?evo. Nasledn dan spet nastavu film?k, ma me je zmankal ?e hitrej, tko da ga ne bom kaj veliko komentiral. sramezljiv

Vglavnem...vsa religija, katerakoli in kakorkoli ?e, temelji na kopiranju iz druge, starej?e, samo imena osebja se spreminjajo.

Podobno, recimo, kot vsi filmi Titanika! Nekje neki dodano, nekje malo pristri?eno. Vsi se pa vrnemo v dobo izkori??anja manj izobra?enih ljudi. Je pa? tako!

O stanju zdravstvenih ustanov v USA, pa ne bi komentiru...dokutu je pa naslov Sicko.

V USA je najbolje bit terorist, te po?ljejo na Kubo in ima? najbolj?o zdr. oskrbo! :P

Na tisti lestvici smo res za USA, ampak dajmo se zavedat, da ve? kot 80% ameri?anov i??e Francijo po globusu tam nekje okol Sibirije, torej jim SLO ne pomeni ni?. ?alostno, ampak, lahko so tudi natipkali narobe.

Torej...smo vseeno pred njimi!!! Jeee :jupiii: Pa kje so najdl lih Slovenijo?

Twinsi so jim pa bli pa? v napoto. Je kakmu bilionarju motil razgled! :ne vem:

Amerika...de?ela tiso?erih mo?nosti!

Sem pa prav vesel, da so za?eli snemat take dokumentarce, da folk vidi, da ni vse oh in sploh v USA. Predlagam ?e Bowling for Columbines, etc.

Ampak kot je to vedno, take filme cenzurirajo, ko so ?e v postopku snemanja. Ameri?ki folk pa jih ne more gledat, ker so prepovedani. Kinoteke in to.

PS.: mislim, da sem pozabil omenit BORAT-a!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Ja, bom ?e tuki kako bleknu:)

PURETONE - Addicted To Bass

Videospot je zakon!!! Komad pa tam iz leta cca. 2000, +-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja saj sm vedu, da ima neko skrivnost...da ni nedol?na, sm sicer vedu, da je pa taka ku..a, pa ne!

Hahaha...pa vseen...zdaj je moja in samo moja...pupca jo je enkrat pelala, pa je ne dobi niiiiiiiikol ve?!!!

?enske ne znajo z avti!!! (z izjemami)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.