Mislim,da če bo šlo tako naprej bo čez čas vedno več parkirnih prostorov,ker si počasi ne bomo mogli več privoščit el.avta po tako norih cenah,razen,da bodo cene spustili za 30%.....🥴☹️
Osnove zdravja je pa že potrebno poznat, če zboliš in ti po treh, štirih dneh ne gre na bolje greš zdravniku, da ugotovi kaj ti je in te začne zdravit..... 👍
Če je tisti, ki "hodi na tekme" dobro pripravljen in ima recimo specialko, bo po mojem zmagal. No, težko je vnaprej napisat, saj je lahko kar nekaj razlike v njuni pripravljenosti.
Sam recimo sina (ali nečaka) specialkarja ne premagam na takšni dirki, pa čeprav imam TURBO vključen. Sem enostavno prepočasen.
Lani sem recimo tudi naredil nekaj primerjav na blogu. Ampak tam sem bil jaz kolesar. Imam skoraj 140 kg in preko 50 let in teh mulcev res ne morem premagati s svojim e-MTB. Mimo mene kdaj trenirajo tudi Pogo, Moho in Rogla in vem, da niti v sanjah in niti približno ne morem tako hitro v klanec. Pa čeprav je to zame samo kilometer ali dva, njemu pa zgolj nek vmesni delček.
konkretno na klancu v Sidraž Pogo vozi povprečno preko 20 km/h.
In en počasne se niti z e-MTB v Turbo ne more primerjati s takšnim, ki "hodi na tekme".
Če pa je ta z e-MTB dobro pripravljen, pa lahko marsikaj naredi. Ampak spet odvisno od trase. Na ravnem je e-MTB počasen, da glava boli v primerjavi s specialko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V penzijo ne lahko kam kam drugam,če ne boš priden.....😁😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani