Ne razumem "tamestnih". Vedno jo?ejo, da nimajo ?asa. V resnici se jim pa ?isto ni? ne da in so povsem flegme...
Pri nas v hribih hitimo. In se z avtomobili vozimo, kamor smo namenjeni. Danes pa sem bil spet v Gode?i?u. Pa se od tam odpravim proti Ljubljani. Vsi lepo po?asi, se premaknejo za par metrov, potem pa ustavijo in po?ivajo, pa spet premaknejo par metrov... Ne vem, a porivajo avtomobile, da morajo toliko po?ivati al kako? Od Gode?i?a do Mednega smo se "vozili" 25 minut. Nato sem pri?el na obvoznico. Samo dobro smo pri?li iz tunela, pa so se na avtocesti skoraj ustavili. In lepo po?asi, prav flegme, briga njih, da je na obvoznici omejitev 100 km/h, vozili smo se kve?jemu 40... Mislim, teli ta mestni so pa res flegmatiki. Lepo skalmirano, eden ni da bi kaj na hitro zganil. In potem jo?ejo, da nimajo ?asa... Jaz sem do Vrhnike skoraj volan pre?ve?il. Tam se je nato ?ele malo odprlo in sem lahko vozil tako, po hribovsko - gas pa gremo! Ta mestni se pa vle?ejo kot megla, ?isto brez ?ivljenja...
Blagor tebi ce si dane vozil 40 na omenjenem odseku....meni je se avtomatik v prvi vozil...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Moj prijatelj ima dvije karte za finale Lige Prvaka u ovu subotu. Na?alost taj datum mu se podudara sa danom njegovog vjen?anja. Karte je uzeo prije par mjeseci i nije znao da ?e to tako ispasti. On me zamolio da vas pitam , ima li iko od vas da bi se umjesto njega u subotu ?enio, bilo tko?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fenomenalen vikend, druzba, zurke in fure!
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/313875/v-strom-moto-susreti-sudjeluje-130-motocikala-iz-11-zemalja#&gid=null&pid=1
Povezava za deljenje
Deli na druge strani