Skoči na vsebino
Toyota Sera
Napisano

Facelift? :ne vem: Uradno uvo?ena sta bila pri nas dva prefacelifta, oba ?e skantana (tricky handling :P ) in naj bi bil cel samo ?e ta srebrn, ki se trenutno prodaja in vozi v na?ih koncih. Prijatelj ga je peljal in je rekel, da je zakon ampak dokler te ne odnese. Potem ima? pa ogromne mo?nosti, da gre? v maline.

Je pa ?irok kt pr norcih. ?zmeden? V bistvu deluje ?ir?i kot dalj?i. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Toyota Sera
Napisano

tole pa ziher ni nobenga primerka u SLO, ?e Paseo je redek

Saj tut Suzuki Cappucino-ta, Mazde AZ-1, Nissan Cube, facelift Cliota V6, in ?e marsikaterega ni.... Po drugi strani pa Japonci nimajo Yugota, Fiatov, Renaultov... :jezicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Umrl Toma? Humar
Napisano

Ja ?koda ga je bilo, da je umrl in za sabo pustil dru?ino. Razumem, da je umrl tam kjer je bil najraje ampak ?e bolje bi bilo, da ne bi umrl tam in ?e zdaj. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

:hohoho: Fecla se mi ker sem na polno zaposlen z rihtanjem W7. :P Trenutno sem naprimer ugotovil, da Google Chrome res laufa kot pri norcih. Sploh zdaj, ko imam 4Gb rama. :ouje:

?koda, ker ga ni zadel ali pa ?koda ker ga je falil. Tako bi bilo bolj prav. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lol, sem ?el ra?unati. Jaz imam porabo 7,36 l/100km na tono, ti pa 6,0 l/100km na tono. :hohoho: Zmaga?.

Pozabil: Tole pi?em iz Windows 7. :bravo: Na Acerju z 2Ghz, 1,25 Gb DDR2 rama (256 Mb, mi pobere Atijevag grafi?na, ?e imam naro?ena ?e 2Gb torej bom imel kmalu 3Gb in raje 512Mb vrgel stran) dela hitreje kot so delali XPji, ki so se na tem disku matrali ?e dve leti in pol. :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Napi?i kila?o.

Takoj, ko ga bom zvagal ker na homologacijo, prometno in niti uradne podatke ni? ne dam ker je povsod druga?e. :whatever: Je pa cca 1100kg oziroma naj bi bilo malo manj. Ja vem lahek je ?e vedno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Clio z 172 konjaki

Weight: 1021 kg

Tale Clio je pa nekam ?vohotcen, to pa pomoje nikamor ne gre ?eprav je tudi la?ji kot moj. :P

Aja in tut men potovalni ra?unalnik ne la?e ve? kot 0,5-0,1l. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

:bravo: uspel prodat seata zaj pa po nove felne za mazdo

Si pa dost dobil za Seata. ?zmeden?:hohoho:

Meni je pa pri menjavi iz letnih na zimske gume poraba sla dol za 1.5L (gume iz 18" na 16").

Jaz tudi komaj ?akam, da vidim razliko glede na to, da bom imel zdaj 1 colo manj?e gume.

Danes sem menjal gume in za foro izmeril oddaljenost feltne od blatnika. ?e je avto na tleh je oddaljenost 16cm, ?e je avto na tleh pa 12cm. Torej se amortizer raztegne le za 4cm potem grejo pa ?e kolesa po?asi v luft. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Jo?aGuliko?a: Jap, sem kar nekaj ?ez 700? samo osnovno

@Yavarye: Ja jebat ga. Tola?i me vsaj to, da une ma?ine nimajo porabe 8,1 (pa ne se zdj spet s plinom ven metat :P ).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Popusta imam 30%, avto ima 131kW zdaj si pa pojdite na AMZS izra?unati koliko pride osnovno. ?e bo pa kdo dal kaj zraven pa lahko tudi javno napi?em koliko je pri?lo vse skupaj, kasko, pa nekatere kombinacije delnega kaska. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

RSa sem registriral (agentka je najprej mislila, da se je zakalkulirala, ko je videla koliko pride zavarovanje :unsure: ) potem sem pa ?el po svoje zimske gume do bratranca, ki jih je namontiral z novo ma?inerijo- je ravno za?el s premonta?ami. :bravo:

Saj bi dal pod jamralnik ker sem zmetal danes nekaj denarja stran ampak po drugi strani sem pa za eno leto preskrbljen za vse nev?e?nosti pa ?e zimske gume mi bodo slu?ile kar nekaj ?asa. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na Racelandu sem delal ?tale in kape. :P Zjutraj, ko je bilo mokro mi je ?lo tko na po?ez, da enim ni bilo ni? jasno. Niso vedeli, da sem imel 200SX in imam nekaj drifterske ?ole za sabo. Ko se je posu?ilo je ?lo pa tko po treh kolesih, da enim spet ni bilo ni? jasno. Niso vedeli, da ima Clio tak?no podvozje ?e serijsko. In presenetljivo me Miniji Cooper S niso kaj dosti terorizirali (sem jih pa kar nekaj prehitel) ?e najbolj sem se bal Lotusa Elise (s katerim sva bila pa? vsak na svojem koncu proge in se nisva bila v neposredni bitki) in Renault 5 Campus. ?zmeden? Zjutraj so jo res skoz ?raufali, ko se je osu?ilo so pa njene slick gume grabile in njen 1,8 8V (ogromno navora pri nizkih obratih) motor naredila svoje. Sem kar ?vical, da me ni dohajal. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Prvi? v ?ivljenju sem se letos cepla proti gripi...in glej ga zlomka po enmu mescu prvi? v ?ivljenju dobim te?jo obliko le-te oz. zdaj ?e plju?nico...sranje je to!

Itak. Takih primerov je dosti. ?e ti je tale nova gripa namenjena jo bo? fasal tako ali druga?e. ?e najbolj?e cepivo je dosti sadja, zelenjave, gibanje... Ne pa radioaktivna kemija., ki jo trenutno vsiljujejo. ?zmeden? ?e je v zdravilo ?vici prepovedano potem ?e ravno nedol?no. :whatever:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši na svetu
Napisano

delorean je pa moj sanjski avto :blush::ljubezen: ?e na steni ga mam porka drek ne pa da je najgr?i... kdo je to zbiral? :ne vem:

Samo res. Delorean je res nekaj posebnega. Pa kot zanimivost, uporabljal je francoski nacionalni V6 motor ( :hohoho: ?e je res, uporabljal ga je Renault, Peugeot, Citroen za name?ek pa ?e Volvo. ?zmeden?

Boss, saj si ?e enkrat povedal, da si imel Wartburga. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši na svetu
Napisano

Na momente mi je. Potem se vsedem v RSa pa mine. ;) No bom videl poleti ampak pomoje mi ne bo hudega. SX je druga zgodba, 250 konjev ni nekaj kar bi imel vsak in je poseben ob?utek, ko ti toliko konjev rit vr?e na po?rek obenem pa piska turbina...

Upam samo, da bo kolega lepo skrbel zanj. Zaenkrat sem ?e njegov "boter" in mu svetujem, pomagam... ?e le ne bo pretiraval in ga kje razsul (baje je dovolj pameten, da ga niti ne upa na polno ti??ati B) ). Sicer pa ni re?eno, da ne bom ?e kdaj kaj bolj posebnega rihtal. Imam naprimer ?e enega asa za SXa v rokavu in bom mogo?e ?e kdaj kakega lahko uvozil. :bravo: Konec koncev tudi RS ni najbolj obi?ajen Clio in poglej koliko so vredni lepo ohranjeni Clioti 16V dandanes, da enega Williamsa, ki se prodaja ne omenjam. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tale je (poleg legendarnega rumenega Hyundai Coupeja z vsemi nalepkami iz ?para/Mercatorja/Bauhausa/itd) eden izmed favoritov za najgr?e zrihtan avto v Sloveniji. In ?alostno je, da njemu ?e niso pobrali tablic. Nekomu zaradi ene cole prevelikih ali kakega centimetra pre?irokih gum kot pi?e v homologacijskem karton?ku, zaradi fedrov priznanih japonskih znamk, ki ne dajejo T?V in podobnih bedarij pa bodo takoj pobrali tablice. :whatever:

EDIT: A lahko kak vohun ob priliki slika lastnika, ker oprostite moji "ksenofobiji" ampak tak avto enostavno mora imeti kak cigan ali pa res zakompleksan ?udak. ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.