Skoči na vsebino
drakey
Napisano

Ma ?eprov je polcaj, ampak ima za olaj?evalne okoli??ine to da je lastnik mazdeee, tko da mu moram vseeno ?estitat! :mi pijemoo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Diskoteke na ?tajrskm
Napisano

Kako pa je pol s to zadevo v Sl Konjicah - Tarantela a ?e obstaja! :ne vem:

Sem pa biv kar parkrat ?e na va?em koncu, npr. MB - ?tuk, Martin Krpan, Masai, pa biv sem enkat na Ptuji, se mi zdi da se je zadeva imenovala Romantika - a to ?e obstaja? :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Diskoteke na ?tajrskm
Napisano

Glede tega mi boste ?tajrci znal svetvat, ker glih za nsledno soboto se s kolegi menim, da gremo na ?tajrsko (v planu smo imel Tarantelo - Konjice (se mi zdi), kjer je bilo v?asih baje ful ok, zdej pa ne vem kako je, pa me zato zanima, da kdor kaj ve o tem - napi?e kako in kaj, al pa tam kje v bli?ini ?e je kaj pametnega!

P.S. ?tajerke pa so itak (baje) najbol? dekline! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tomi in njegova 6ka
Napisano

Komar, avto mi zgleda ful ok, mogo?e bi mu dal druge feltne (stvar okusa pa?)! :bravo:

Symon, kolk ?asa ima? ?e montirane Apekse da tako strokovno podaja? svoje mnenje, da je to totaln ?it, jaz jim imam ?e pribli?n leto na mazdiću (ki ni ne tastar klio niti punto) in se obnesejo odli?no, pa avto tehta kar krepkih 1200 kg, kar je (po mojem izra?unu) ve? kot 800 npr., kolkor naj bi imel kaki stari klioti itd! :angry:

Glede posedanja pa vem da so bili ful problemi s firmo Jamex, ker tam so se pa ve?ji stroji (tipo BMW 5) res znali malo posest! sramezljiv

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e obstajajo dobri ljudje!
Napisano

Ju mes vit mi - ju mes vit maj houl femili!!! Mafia :rispekt:

Drga? pa glede po?kodbe odbija?a, sem zihr da je za?el od udarca tulit alarm (mam ful ob?utliv na?timanga) in je pol napadalec spizdu, drga? bi najbr? ?e bl takratko potegnu moj stroj?ić! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa o?itno morajo tam v bli?ini ?ivet prov neverjetni ljudje, kar par 100 m stran so pa od kolega sestri pred leti - se je nekdo tok potrudil, da ji je iz Favoritke od?ravfal vijak na karterju in ji je pol jasno motor zaribal v najkraj?em mo?nem ?asu, da ne re?em da si je komaji privo??la avto (?tudentka pa?), pol pa nekdo s takim po?etjem vse uni?i, no nakonc se jo je en mehanik "usmilil" in naredu generalno al menju motor ne vem za manj kot 40 kil SITOV! :bravo:

Tko da res ne vem kaj ima lahko kdo od tega, ker ?e ti radio spi?ki, pol ?e razumem, tko pa ne - nikakor ne! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja zdej to je (?ele) verzija pomlad 06, v stilu Wilijamsa - FW17A, pol sledi B itd.! :D

Verjetno je tista gnoj gnojni ki mi je to veselje uprizoriv lastnik kakega zjahanga jugota al pa samo lastnih nog in sovra?i ljudi, ki u?ivajo v svojem avtu! :angry: :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jaz sem kar zadovoln z razpletom, alonzo mi ?e zdale? ni napa?en dec, o?itno obvlada sceno pa tut samokolnico ima kar na nivoju! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Naslov je mi?ljen ironi?no, ker kar se mi je zgodil je ?iva svinjarija! :(

U?eraj sem ob rednem servisu, montiral ?e sprednji plug in bil ves zadovoljen, ker zdej imam model 06, kar pomeni, da je lanski rahlo modificiran (boste hitro opazli zakaj) in vam bo zihr bolj v?e? kot star model! <_<

Pol pa sem se enih par ur vozil z mazdićem, pa ?eprav sem biv neke gnile volje ?e od jutra, pa vsaki? ko sem jo pogledal, sem si mislu sam res je stroj, pa lepa za dol past :rispekt: , skratka biv sem par ur pojem do konca navdu?enega in zadovoljnega lastnika rde?ega vraga, pol pa ...

Popoldne sva ?la s kolegico hodit na Sv. Primo?a (nad kamnikom - tik pod velko plnino), pa parkiram avto tam kot ponavat, pa se vrnem in odkru?en sprednji plug, kar pomeni da je zdr?al celih 7 ur nepo?kodovan na avtu! :(

O?itno mi je nekdo namerno huligansko pohabil mojga stroja in zdej prov bogo zgleda, najprej sem mislu da mi je nekdo kar z no?em odrezal en lep kos odbija?a, medtem ko nekateri so mnenja da je nekdo udaril v njega, pa tut zraven so bli neki kontejneri (mogo?e so bili oni na delu), ali pa zraven je bil ?e nek Golv IV al pa passat, zdej se ne spomnem to?no, ki lahko da me je ta pol naguzil! Ampak tut v tem primeru se pusti telefonsko in se potem naprej pogovarja? kot ?lovek, ne pa da spizdi? pa rep med noge, ker tako pa se obna?ajo podgane, ne ljudje! Pitschku mater, loh me razumete kok sem razkurjen, pa ?e bi dobil tega antikrista, ma total bi se mi odtrgalo, ker take scene pa sovra?im iz dna du?e! :whatever:

Danes na sre?anju je Marko naredil par slik, pa upam da jih bo sedaj prilepil, da vidite o ?em je govora, nekomu sem pa? moral pojamrat, in tle forumovci ste zame ?e pol leta moja plehnata dru?ina! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na svinjarija!
Napisano

Malo prej sem na pop tv videl, kako v kanadi ravnajo s tjulnji, da pridejo do krzna! :angry::(

Pa je pokazal enga miroljubne?a, kako je s sekiri podobnim predmetom udaril po glavi najprej enega, pol ?e enga in ?e tretjega! Nekateri pa baje kar pri ?ivem telesu potegnejo dol ko?o, pa sej tok kruti niso bili niti indijanci, pyzdarija!!! :ne vem:

Me zanima, kolk bi blo tem kvazi lovcem v?e?, ?e bi na lastni ko?i to do?vel! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naj objava meseca?!
Napisano

Men se bi zdela to kar zanimiva zadeva, ker nekatere poste je treba pohvalit oz. nagradit!

Spomnim se objave na?ega Japanca, ko je opisal kako je bilo z njegovo mazdo od rojstva pa do polnoletnosti! :P

Ali pa Bossove legendarne objave glede nasprotnega spola in ?e par drugih! :rispekt:

Povejte kaj si mislte, oz. se razpi?ite! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdo si upa stavit?!
Napisano

No zgleda sem zamudu, me pa zadeva mika, vsaj za nsledno dirko! :bravo:

Jutr pa navijam za srebrne in pa nasploh za vse kar ni rde?e, al pa ?e ?e je rde?e, da je brazilsko rde?e obarvano! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.