Mal me je prijela nostalgija po moji mazdi, tko da bom dal mal slik z arhiva.
Tale roadtrip je padel konec avgusta...
1. Vstop v Belgijo. Ob cesti znakec. Tile Schengen drzave so cist neresne..
[/url]
2. Resne drzave imajo to tako reseno:
[/url]
3. Prva destinacija: Spa Francorchamps. Driver's favourite. Ne za brezveze...
[/url]
4. Tole je ovinek "Radillon". Imeli so neke motoristicne dirke. Aja drugace pa Spa je rojstni kraj Hercule Poirota (ce kdo bere Agatho Christie)
[/url]
5. Nekikao pise, da ce vozite prehitro tega znaka ne vidite. (kere budale, so pozabli da obstajajo aparati )
[/url]
6. je pa res, da za potrebe te slike sem moral upocasniti
[/url]
7. Naslednja destinacija: Bruselj, Bruxelles, Br?ssel, Brussels ali op labijevsko BrusLi
[/url]
8. Maneken Pis
[/url]
9. Roze na tleh pa to...
[/url]
10. The hood v Brusliju...mislim, da sem vidu eno Belgijko tuki (najbrz se je zgubila uboga).
[/url]
11. Naslednja postaja: Gent
[/url]
12. Gent je ultra lepo mesto.
[/url]
13. Enter Brugge
[/url]
14. Glavni trg
[/url]
15. Zlati kipi. Kul.
[/url]
16. Sem jedel lokalne stvari. Na sliki waffel pa Kriek (aka cesnjevo pivo)
[/url][/url]
17. Brugge je ful turisticno mesto in tudi lepo
[/url]
18. Moving on na sever/vzhod Belgije
[/url]
20. Mestu je ime Oostende. Whatever. Koga briga.
[/url]
21. Tunel Kennedy, ki gre pod vodo. Zanimivo v Belgiji so avtoceste skoz osvetljene pa asfalt je kar grob. Ko vstopis na Nizozemsko je kar naenkrat tema pa tisina
[/url]
22. Pot pa podatki
[/url]
[/url]
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Dunlop, nylon 0,94mm. Bele, se svetijo v temi, ?e jih prej osvetli?.
No ja, pa saj ni tako te?ko. Strun ne zamenja? kake 3-4 mesece, pa drgne? a la Metallica - One, pa da ?e malo v feeling pade?, pa gre struna. Ajnfoh (to ti mora bit znano, kajne)!
Saj je tako kot ?e drgne? sola?e, struna mora prej ko slej it v maloro (?e ne menja? na pravilno pogosto), samo da ti igra? sola?e, jaz pa ritem.
jaz mam tud dunlop ampak .71mm (mogoce mal pretenka ampak meni ustreza). Se pa ne svet v temi
tud sam igram One sam mi ni ratal unicit 6-te strune (tud ce probam iz kaksnega live koncerta, kjer ponavadi igrajo tisti "mitraljez" del velik hitreje)
Moram probat z debelejso trzalico
Bom porocal, ce mi bo uspelo
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Se je ?el kolega makedonske narodnosti "kregat" s prodajelcem bureka na Olimpiji v LJ (pri bavarcu), da naj pre?rta jabol?ni burek ker to ne obstaja in ne more bit jabol?ni burek sploh in naj popravi na jabol?na pita.
sej je prav tako
jaz sem mu tud tezil glede pizza bureka (wtf??) pa mi je reku, da se ta skor najboljs prodaja...
ne mi re?t, da ni ni? bli?jega
nic blizjega ni
pa kaj je to zate? en tank
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani