PA kje mi ?ivimo, da potrebujejo 2-4 tedne za priklop interneta, kjer telefonski priklju?ek ?e je? Da ne omenjam kak?ne omejene pakete imajo ponudniki, dejansko so nazadovali v primerjavi s ponudbo izpred parih let.
Telekom? Pri sinu na Vrhniki so rabili skoraj dva meseca, da so naredili koncni priklop optike... Res pa je, da opticnega vlakna se ni bilo do hise... ampak samo mimo...
Pri meni... ko sem narocil trojcka pri EVJ ... je bilo urejeno v treh dneh od narocila po mailu ...
V napa?nih krogih se gibljem, al pa mi ljudje ne govorijo po resnici? Aja, druga?e pa obstaja tudi ?e kaj drugega kot brazilske nadaljevanke in politika - sej izbor je ogromen tako velik, da niti pod razno ne more ?lovek spremljat vsega pa ?e bil imel ves ljubi ?as na voljo.
Ampak vseeno kaj je tako dobrega v kmetijah, barih, gostilnah, big brotherjih, kuhinjah itd? Razen kregarije in psiholo?kega profiliranja udele?encev, ki so tolk prismuknjeni, da javno razkrijejo sebe pred vsemi? Ne vem, ne razumem, res ne. :ne vem:
Saj na tak nacin lahko napises prav za vsako stvar... kaj je recimo tako dobrega v nekem filmu, kjer itak ves, da je vse skupaj ponavadi zlagano... ali pa vsaj napihnjeno... ali pa recimo kaksna poljudnoznanstvena oddaja, kjer se tudi vedno najdejo drugi, ki pravijo, da ni vse tako, kot je predatavljeno...
Pac priznal sem, da pogledam obcasno tudi kaksen reality show... in kot kaze, ga tudi ti, ko tako dobro ves, kaj se dogaja Itak verjetno najbolj gledajo prav tisti, ki zelo na glas trobijo, da jih take traparije ne zanimajo...
To mene najbolj ?udi, ker ne poznam niti enega ?loveka, ki bi to spremljal - celo nasprotno vsi ponavljajo, da gre za bedarijo prve klase. Se pravi kdo to sploh gleda? :ne vem:
Jaz raje pogledam kaksen resnicnostni sov, kot pa brazilske nadaljevanke ali politiko ... evo... zdaj lahko reces, da poznas enega takega
Hmm a ni (vsaj pri mobitelu ?e se ne motim) tako, da ?e ponudnik podra?i storitev, lahko brez penalov zadevo prekine? ali vzame? kak drug paket?
Lahko odstopis od pogodbe brez stroskov prekinitve oz. pogodbene kazni... vendar pa moras poravnati obveznosti, ki jih imas zaradi aneksa ... Saj to je navedeno na koncu obvestila ...
Tukaj je EVJ naredil napako, ker signala ob prehodu na digitalno shemo ni zakodiral. Sedaj bi vsi imeli Conax kartice in vsak bi lahko izbiral.
Ampak o?itno niso edini, ki so pokleknili. ?e posebej tu ne razumem Telekoma, ki se je uklonil konkurenci.
Zaenkrat so edini, za katere sem nasel informacijo, da se bo zaradi tega podrazilo... Ostali (Telekom, T-2, Amis/Si.mobil, Telemach,...) imajo sicer napisano, da programi ostajajo (kar nakazuje na to, da so se nekako pogodili s Pro Plusom) a noben zaenkrat ne drazi mesecne narocnine ... Lahko da bodo drazili cez par mesecev ... ampak zaenkrat cene ostajajo nespremenjene ...
Sem takoj za to; vendar dela? hudo napako - ostale sodi? po sebi.
Najbolj gledane zadeve so resni?nostni ?ovi vseh vrst - in pri tem so na POP TV /Kanal A pa? prvaki.
Domnevam, da so malo povpra?ali in ugotovili, da bi bil ve?ji revolt (= izgubili naro?nike), ?e bi bili naro?niki za gledanje Proplusa prisiljeni kupiti Conax vmesnike. Za razliko od Telemacha EVJ osnovne sheme nima zakodirane.
Ampak se vedno ni fer da se placuje nesorazmerno visoko ceno za gledanje reklam ... resda so med reklamami vcasih celo neke vsebine kot so razni gorski zdravniki, resnicnostni sovi... ampak za dva taka programa placevati 3? mesecno nekako ni sorazmerno glede na to, da za vse ostale programe sedaj placujemo slabih 15?... Sedaj se bodo javili se drugi ponudniki (pri Planet TV so menda ze nekaj napovedovali) in bodo postavljali take pogoje...
In se vedno sem preprican, da ce bi bilo treba za POP TV in kanal A (ostali programi Pro Plusa itak niso omebe vredni) placevati... gotovo ne bi bili med najbolj gledanimi ... To so zgolj zato, ker so dosedaj bili zastonj ...
Kot kaze bomo zaradi reklamnih programov Pro Plusa morali od februarja dalje placevati dobrih 20% oz. 3? visjo narocnino za kabelsko TV
Naj dajo na izbiro in naj to placujejo le tisti, ki zelijo gledati reklame... Sem preprican, da v tem primeru ti programi gotovo ne bi bili vec med najbolj gledanimi ...
Ma ?ist se zme?a avtu ?e drugi dan....V?eraj sem pripisovala te?avo, ker je bil iz pralnice in da ga je mraz in voda sistem kej zbegala. Danes pa isto. 2 urci smo bli v mest in tudi, ko sem odklenila avto je ?e vedno rde?a lu?ka za keyless gorela
Deklica, ki govori slovensko je Ur?ula Parker, in je v resnici h?i Jerice Oblak, z Ameri?anom Brianom Parkerjem poro?ene slovenske skladateljice z newyor?ke univerze.
Tukaj je izsek iz TV oddaje "Louie", kjer tudi govori slovensko
Sem videl samo ta odsek... Celega filma se nisem gledal... Sem bral, da ni nevem kako dober... Si bom pa enkrat vzel cas, da ga pogledam... ... Prilozen je ta del, kjer je omenjena ta komedija z moldavskimi otroci, ki govorijo slovensko
Saj pravim, da je to voz za device. Ali pa najve? za tiste bolj malo rabljene, ki so navajene imeti noge skupaj. Za nas, ki imamo nekaj konkretnega med nogami, pa to ni prav ni? i-cool i-prevozno i-sredstvo...
CX-3 je narejen na osnovi Mazde 2 ... tako da kaj drugega tudi ni za pricakovati... glede na to, da je to trenutno najmanjsa Mazda v SUV izgledu ...
Sem vceraj pogledal... oz. vecino filma prespal Bridget Jones baby... to je bolj film za zenske... ... zena je celega gledala... ceprav je ponavadi on tista, ki malo zakinka ...
Jest a si ti tudi opazil da je (koncno) signal na Jeprci? Vsaj kar se mobitela tice
To mislis tisti konec skozi gozdicek mimo tistega parkinga, ki ima nek piknik plac preden prides do odcepa za Sk. loko, ce se peljes iz Kranja proti Medvodam?
Sem pri Si.mobilu... in vcasih vem, da so bili problemi tam z vsemi operaterji... ampak je ze nekaj casa OK...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jures jih ?e lovi izgleda... pokemoni, mi?i,... oboje je golazen...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani