Skoči na vsebino
Kupiti pametno ali neumno uro?
Napisano

Takole, po cca 60 pregledanih reviewih pametnih ur in ugotavljanju, da je z vsako nekaj narobe ali je tolk brezvezne oblike in cheap izgleda kot Apple watch ali je predraga kot Garmini in podobno, vse pa imajo isto hibo in to je mizerna avtonomija, sem pri?el do zaklju?ka, da take ure pa? ne rabim in da ?e naprej ostajam pametnej?i od ure.

Danes sem dobil po po?ti tole stvar?ico v titan ohi?ju s titanovim pa??kom in ura je res top - happy again in to po ve? kot mesecu dni brez ro?ne ure.

U lepa am tisti old school privdih,.. pri urah je res katastrofa vsaka ima plus in minus pa more? sam pri sebi vedet kaj rabi? in to pretehta v nakup

jaz sm si pa tole privo??il in sem za enkrat zelo zadovoljen...

screenshot5.png

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Glavna in meni zelo mote?a slabost moje suunto ure v hribih je bila, da se ni dala upravljati z rokavicami na rokah.

Vrjamem da je mote?e, to katero jaz gledam se da polek toucha vse urihtat prek gumbov...

Ja. Uf ne vem natan?no. Ma mislim, da cca vsaj 8h aktivne uporabe, s tem, da ves ?as dela tudi WHR senzor. Nekaj pridobi? tudi s tem, da izklopi? display.

Potem bo to,to,.. zdej sam pogledat kje na primorskem jo lahko pomerim, da ne letam glih do Le?nika

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja se kar nagibam k spartanu sport HR baro,.. upam, da mi zdr?i enodnevne ture v hribe. Za dvodnevne pa itak lahko vmes dofilam.. ?ene pa natan?nost gps-a zni?am iz 1s na 5s oz ?e kaj ve?. A potem filanje prek powerbank gre ok? Nekje sem bral da mora bit ampera?a prava. Je to res ?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.