Niso vsi enaki. Če nisi šleparja vozil, ne pametuj. Lahko je zaradi osebnega avta v jarku... Osebni avto je pa odpeljal naprej...
Sploh ne štarta ob 5zjutraj,ko tako sneži, enostavno kot pasulj. Danes sem trikrat videl kako tovornjak-šleper ni mogel na breg. Enkrat celo iz AC izvoza za Celje iz smeri MB. Bil sem tretji avto za njim in sem že na daleč videl, da ne bo šlo pa je obstal 10m pred mostom čez AC..... Kasneje se je nabrala kolona do počivališča Zima in celo izvoz so zaprli! Po radiju so pa palamudili, da je zastoj zaradi okvare tov.vozila,gladko si je izmislil okvaro, da ne bo dobil kazni.... 🥴(Gaja)
Danes so na našem koncu štajerske res zajebala tov.vozila ni pa vedno tako......
Drugače pa je resnica taka pri nosečnicah; do 6tega meseca lahko kakor te je volja in kolikor hočeš, do 8smega enkrat na teden in po pasje zadnji mesec pa še samo po vovčje
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ena doma v miru.....😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani