Če bo ta kronan virus še dolgo vztrajal, bodo v Idriji kmalu imeli polno bolnico!
Danes dohitim dva kolesarja, ki vozita vštric. Eden ob desnem robi, drugi pa ob sredinski črti, toliko da še na tem pasu, da ni bil na nasprotnem. Ko ni bilo nasproti nikogar, zapeljem vštric z njima, odprem desno okno in jima zakričim, da naj vozita en za drugim ob robu, ne pa tako, da sta širša kot tovornjak. Pa mi "ta levi" zabrusi nazaj: "Cepec, a ne veš, da moramo držat distanco?" Nato se obrne k drugemu kolesarju: "Kakšen kmet, prvič sliši, da imamo karanteno..."
Me je že imelo, da bi na BTjki samo še volan namotal na desno in porinil s ceste dol vse, kar bi bilo desno od mene. Če bo to trajalo še nekaj časa, bodo v Idriji na Gričku vsi tisti, ki ne bodo pa pokopališču...
Dba plusa od mene. Res je, zamisli si te milenijce na naših mestih, ko so prišli ponoči in nas odpeljali na zbirno mesto, ko je bila vojna za Slovenijo. Polovica bi se jih takoj usračkala. Druga polovica pa bi hotela it domov.
Tretja (tretjina) bi jih pa vprašala, kje hudiča se ta pofukana igrica resetira, ker je očitno slabo začel igro.
Poglej si malo italijansko tv za nazaj, ?e zna? italijansko.
Vsakokrat povejo tudi ime zdravnikov, kje so delali, kaj so delali in koliko so bili stari.Res je, Italijani so naredili mnogo napak, kot bi jih tudi mi in vsi ostali, ?e bi bila pandemija prva pri nas. Vsi ostali se u?imo na njihovih napakah. Oni so veselo hodili na tekme, usodna naj bi bila prav tekma Atlante v Milanu, kjer je bilo 40000 gledalcev, ki so se objemali, poljubljali ob vsakem gulu Atlante.Nato so ?li proti domu z vlaki, avtobusi, kombiji, avti. Si lahko zamislimo, kako je potekalo naprej.Takrat je bilo ?e kar precej oku?enih.
Mi smo na, sre?o pravo?asno uvedli stroge ukrepe. Spomnite se, kako so nam in Avstrijcem na za?etku ?ugali "prijateljski" Nemci in Francozi.Takrat so se oni ?e obna?ali kot-Francozi.
Atlanta je v ZDA, italijanska je od ata in se imenuje ATALANTA, torej tista kjer tudi igra na? velemojster Josip Ili?i?.
Sem popolnoma navdu?en ob pogledu na vrt, kako malo je potrebno da zadeva bistveno lep?e izgleda (sajenje nove trave, priprava skalnjaka in ?e par zadev).
Ko omenjamo vojsko in mesta, npr. Bruselj sem obiskow lani, pa to so vojaki s smajserji na vsakem koraku. Ja, to je EU, verzija 2020 in njena realnost!
Zelo premo?en zakonski par se pogovarja o recesiji.
Mo? pravi razvajeni ?eni: - Draga moja ?enka, nastopila je kriza, zato bo potrebno omejiti stro?ke dru?inskega prora?una. Predlagam, da odpustimo kuharja, kuhala bo? pa ti!
- Se strinjam, je odgovorila ?ena, imam pa ?e en predlog, da bova izdatke ?e bolj zmanj?ala. Mo? z debelim pogledom vpra?a razsipni?ko ?eno:
- Kako pa to!?
?ena mu je odvrnila: - Nau?i se sexat, pa bova lahko odpustila tudi ?oferja!
Lahko bi pedaliral in proizvajal elektri?no energijo.
Se moram pohvalit, da sem kljub vsesplo?no more?i atmosferi, precej optimisti?no razpolo?en in nikakor ne ?irim slabe volje po kolektivu. Posku?am jih sprostit in zabavat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lopata, kje je LOPATA???
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani