Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Pa pohvalil bi se, da sem sliko napopu na forum

post-2637-0-71105000-1463250536.jpeg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

tako je vas ju?neje pa Log ?ezso?ki

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Mo?no. Dolina zagotovo ?tima. Cerkve pa na google mapsu nisem na?el. in ?e so od jadralca kje to startajo? Kanin?

Vas tudi 100%, Bov?ko letali??e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Bravo. :notworth: :notworth: :notworth:

Je pa po dolinah ?e pomlad, v hribih pa se zima ?ele poslavlja.

Sre?no pot proti domu. :vesel:

Tudi hribi so ze pohiteli, ponavadi se odprejo zacetek junija. No kralji Furka, grimmsel, susten, neuffen in Gothard se bodo 20.5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa kaj bo zdaj vsak, ki se pred par dnevi prijavi na forum pametoval? :)

Pazi ne napadat, hvalit se moras...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Ne mene dejansko zanima od kje te slike. Ni uganka. Nasel sem jih na netu in me zanima lokacija ker mi je vsec in bi sel rad ogledat.

So?ka dolina od Bovca mimo slapa Boka proti Kobaridu. Predlagam pa da za?ne? v Trenti za Vr?i?em.

So pa ziher iz jadralca posnete

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Aja Log ?ezso?ki, 

cerkev pa Sv. Nikolaja (ne me za besedo dr?at)

a si ?el na panoramski let iz Bovca?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

?aki a ti to zdaj daje? kot uganko, ali i??e?? Vpra?anje je od kje te slike?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Kjenpotem jaz zivim, ce tudi TK prikljucek ni mozen (seveda je ampak je to prevelik strosek za telekom)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

?tart, pred menoj je 3000km samih prelazov  :jupiii:

29.5 pa all-Yu Suzuki V-Strom meet v Breli, Dalmacija, kjer je ?e 196 prijav  :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mojster situacij...

U jednom trenutku kupac upita da li bi mogao kupiti polovicu jednog masivnog radnog stola. Prodava? mu odgovori da mora upitati ?efa radnje i uputi se u ?efov ured, a da nije primjetio da za njime ide i kupac.

Otvori vrata ?efovog ureda i ka?e:

"Imam jednog idiota u trgovini koji ?eli kupiti pola stola!"

U tom trenutku primjeti zabezeknuti izraz na ?efovom licu koji je iza prodava?evih le?a ugledao kupca.

Prodava? se okrene i mrtav hladan nadoda:

"A imam ovdje i jednog izuzetnog gospodina koji bi ?elio kupiti drugu polovicu."

Nakon ?to je situacija prebro?ena, ?ef se okrene prema prodava?u i ka?e: "Stvarno svaka ?ast, nisam mislio da se mo?ete izvu?i iz jedne takve nezgodne situacije. Kako se zovete, odakle ste porijeklom?"

Prodava?: "Zovem se Horvat, iz Rijeke, grad velikih nogometa?a i jeftinih kurvi!"

"Zaista?", ka?e ?ef: "Moja ?ena je iz Rijeke".

Prodava? bez promjene u licu upita:

"Zaista, za koji klub igra?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne blokira SIM... ampak operater... In NI samo stvar telefona ... 

No to pa ja. Vendar to ni ve? HW zadeva. Sicer pa mam dual Sim telefon, tako da ni panike.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tukaj je samo ?e vpra?anje, ?e SIM kartica omogo?a tethering.

Pred leti sem nabavil nekaj podobnega pri O2 v Nem?iji in je bil tethering blokiran za prepay.

tethering je stvar telefona, ?e nisem do?ivel da bi SIM to blokiral....(razen ?e je hotel na drugo omre?je)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nima? kaj razmi?ljat, prepaid simka stane 10 CHF, s tem da ma? gor ?e 20 CHF, torej za 10 dni unlimited surfanja 

https://www.salt.ch/en/prepay/

Tariffs in Switzerland

• Calls: 0.49/call (60 min. max)
  • SMS: 0.12/SMS
  • MMS: 0.49/MMS
  • Unlimited Surf: 1.99/day 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BG kot Beograd ali Bolgarija?

beograd, Bolgarija je eu

Ja... seveda... cena je za prenesen 1 MB ... Prenos podatkov je oderuski in bo treba poiskati kaksno lokalno varianto, ce bos hotel uporabljati :) tako kot smo vcasih iskali za Hrvasko in se prej pred EU tarifo tudi za Nemcijo, Avstrijo ... 

Racimo kaj takega >> prepaid 1GB za 36?  >> http://www.beachsim.com/produkt/schweiz-prepaid-daten-sim-karte/ ... Se pa verjetno najde tudi se kaj cenejsega ... 

http://www.prepaid-global.de/schweiz.html

?e bo treba (predvsem razmere na cesti (nad 2000m), druga?e bom ?e pre?ivel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pri A1 imam (slu?beni) paket, ki vklju?uje 100min + 100Mb mese?no v EU + CH + FL - zato pa je Srbija 4,5? odhodni in 1,5? dohodni.

Gostovanje izven EU je rop pri belem dnevu.

Svica pa avstrija sta bolj pobratene....

Jest mislim da je tudi pri tebi 8,9? na MB.....

Zadnjic sem v BG vklopil roaming in po 3h minutah dobil opozorilo da sem prekoracil limit roaminga v tujini....60?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.