U jednom trenutku kupac upita da li bi mogao kupiti polovicu jednog masivnog radnog stola. Prodava? mu odgovori da mora upitati ?efa radnje i uputi se u ?efov ured, a da nije primjetio da za njime ide i kupac.
Otvori vrata ?efovog ureda i ka?e:
"Imam jednog idiota u trgovini koji ?eli kupiti pola stola!"
U tom trenutku primjeti zabezeknuti izraz na ?efovom licu koji je iza prodava?evih le?a ugledao kupca.
Prodava? se okrene i mrtav hladan nadoda:
"A imam ovdje i jednog izuzetnog gospodina koji bi ?elio kupiti drugu polovicu."
Nakon ?to je situacija prebro?ena, ?ef se okrene prema prodava?u i ka?e: "Stvarno svaka ?ast, nisam mislio da se mo?ete izvu?i iz jedne takve nezgodne situacije. Kako se zovete, odakle ste porijeklom?"
Prodava?: "Zovem se Horvat, iz Rijeke, grad velikih nogometa?a i jeftinih kurvi!"
"Zaista?", ka?e ?ef: "Moja ?ena je iz Rijeke".
Prodava? bez promjene u licu upita:
"Zaista, za koji klub igra?"
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja... seveda... cena je za prenesen 1 MB ... Prenos podatkov je oderuski in bo treba poiskati kaksno lokalno varianto, ce bos hotel uporabljati tako kot smo vcasih iskali za Hrvasko in se prej pred EU tarifo tudi za Nemcijo, Avstrijo ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa pohvalil bi se, da sem sliko napopu na forum
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Povezava za deljenje
Deli na druge strani