Jebenti sunac, po?asi bom zasovra?il ?tajerce za volanom pa naj mi odpustijo vsi foruma?i tukaj. Prav VSAK ponedeljek (tole je ?e tretji zapovrstjo!) je na cesti Dom?ale-LJ nekje nesre?a, ker se za?ne romanje iz ?tajerske v LJ. In prav vsak ponedeljek potem ljudje hodijo dol v Krtini in se zabije od Krtine, ?ez ?elodnik proti Trzinu in LJ. Danes presenetljivo ?e ni bilo sile ampak najbr? zato ker sem ?e preventivno ?el po stranskih kozjih stezicah. Je pa rekel sodelavec, da je bila kar lepa kolona.
Sestra ga ima od prvega dne izida ko je ravnon nabavila laptopa in dela hitro kot ?us. Sicer ima neke svoje bedne fore s povezovanjem, ki jim ?e nisem pri?el do dna ampak sumim, da je kriv Asus. ?e bi imel piratske ne bi rekel, ker me pa original zeza sem pa ?e razmi?ljal, da bi poklical na MS in jih pobaral kaj je to za eno sranje. Ka?e neko omre?no napako ampak net vseeno dela.
Sam resno razmi?ljam o njih za na svojega laptopa (namiznega v bistvu nimam) samo ?e nekaj rama dokupim za svoj laptop. Prej ali slej bom iz XPjev presko?il na 7.
nadomestni avto clio Storia 1.2 75KM (Symon greva na grobnik? Clio cup? )
Ajde!
Fantje vse od Francozov kar nima oznake RS me ne zanima. ?e bi za tak denar dobil tako mo?nega in obenem var?nega Japonca, da ?e ni rjav bi ga vzel. Tako je pa naneslo, da sem se?tel pluse in minuse in najve? za tak denar dobil pri RSu. ?e bo kaj ?lo se bom pa? tola?il s tem, da stereotipi dr?ijo, ?e bo vse delalo pa ?e bolje.
Varianta bi bila ampak pomoje nih?e, ki pri nas meri konje nima kak?nega certifikata, ki bi ga gospod "zahojeni" Lovec na LPP upo?teval. Ponavadi so namre? z njim same te?ave ?e pri bolj enostavnih re?eh.
Ne, Klia ne bom ni? tunal kar se ti?e motorja. Enostavno je predrago. Medtem, ko sem pri SXu za 3k? pri?el na 250-260hp bi tu dal lahko trobentice in pri?el na ubogih 220 konjev in astronomsko porabo. ?esar si pa ne ?elim ker bo za vsak dan in ima serijsko kar (preverjeno!) zmerno porabo, se pravi 7,5-9,5.
Mislim fak off. Spet en kreten v kontra smer. Pomoje, ?e bi meni ustavil bi ga kar okoli kepe, vzel klju?e pa ?e policijo poklical. O?itno se pijancem to zdi prav ?pasno zadnje ?ase, voziti v kontra smeri.
Saj pravim, da je relativno. Kupi? si terenca ker ima? v ve?ini nesre? ve? ?ans da pre?ivi? (ima pa tisti v katerega prileti? manj ) ampak potem pa vate pride tovornjak proti kateremu si kot povpre?en Yugo proti taistemu terencu. ?e to ni usoda.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vsi ostali so 1.6. Oziroma vem sicer ?e za enega 2.0 ampak ta je bil uvo?en in je bil predelan le za drag race, s turbino ?ez 500 konjev + nitro.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani