Skoči na vsebino
Najgrši na svetu
Napisano

In s ponosom lahko re?em, da je 100NX preve? redek, da bi ga snovalci te lestvice poznali.

BTW, samo dva 100NX GTi sta bila iz strani Nissan Adria uvo?ena v Slovenijo. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Policisti bodo dr?avljana Makedonije obravnavali zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepre?itve uradnega dejanja uradni osebi.

Sumijo ga. Sumijo! Morajo ?e dokazati al kaj?? Objavljena slika
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Jebenti sunac, po?asi bom zasovra?il ?tajerce za volanom pa naj mi odpustijo vsi foruma?i tukaj. Prav VSAK ponedeljek (tole je ?e tretji zapovrstjo!) je na cesti Dom?ale-LJ nekje nesre?a, ker se za?ne romanje iz ?tajerske v LJ. In prav vsak ponedeljek potem ljudje hodijo dol v Krtini in se zabije od Krtine, ?ez ?elodnik proti Trzinu in LJ. Danes presenetljivo ?e ni bilo sile ampak najbr? zato ker sem ?e preventivno ?el po stranskih kozjih stezicah. :whatever: Je pa rekel sodelavec, da je bila kar lepa kolona. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WINDOWS 7 ?
Napisano

jaz sem tudi na sedmici pa zaenkrat razno z te?avami pri name??anju office paketa ni bilo te?av ne komplicira kot tumasta vista

A pa Open Office dela kot je treba? Da se ne bom po nepotrebnem j***l. sramezljiv
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WINDOWS 7 ?
Napisano

Sestra ga ima od prvega dne izida ko je ravnon nabavila laptopa in dela hitro kot ?us. Sicer ima neke svoje bedne fore s povezovanjem, ki jim ?e nisem pri?el do dna ampak sumim, da je kriv Asus. <_< ?e bi imel piratske ne bi rekel, ker me pa original zeza sem pa ?e razmi?ljal, da bi poklical na MS in jih pobaral kaj je to za eno sranje. :P Ka?e neko omre?no napako ampak net vseeno dela.

Sam resno razmi?ljam o njih za na svojega laptopa (namiznega v bistvu nimam) samo ?e nekaj rama dokupim za svoj laptop. Prej ali slej bom iz XPjev presko?il na 7. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri nas tudi zgleda da je tako. Al pa mal ?oldkov poka?e?. Al pa ?e to ne.

Saj ve? kako to gre: "Vse kar imam v ?ivljenju sem nakradel edino ?olo in izpit za avto sem kupil." :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

UKlop?i?
Napisano

Uuu, ?estitke! Vse naj, da bi zrihtal stanovanje in, da se ti uresni?ijo vse skrite ?elje. :bravo:

Kdaj bo? ?astil pija?o? :hohoho::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

nadomestni avto clio Storia 1.2 75KM (Symon greva na grobnik? Clio cup? ) :bravo:

Ajde! :P

Fantje vse od Francozov kar nima oznake RS me ne zanima. ?e bi za tak denar dobil tako mo?nega in obenem var?nega Japonca, da ?e ni rjav bi ga vzel. :blush: Tako je pa naneslo, da sem se?tel pluse in minuse in najve? za tak denar dobil pri RSu. ?e bo kaj ?lo se bom pa? tola?il s tem, da stereotipi dr?ijo, ?e bo vse delalo pa ?e bolje. :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Varianta bi bila ampak pomoje nih?e, ki pri nas meri konje nima kak?nega certifikata, ki bi ga gospod "zahojeni" Lovec na LPP upo?teval. Ponavadi so namre? z njim same te?ave ?e pri bolj enostavnih re?eh. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne, Klia ne bom ni? tunal kar se ti?e motorja. Enostavno je predrago. Medtem, ko sem pri SXu za 3k? pri?el na 250-260hp bi tu dal lahko trobentice in pri?el na ubogih 220 konjev in astronomsko porabo. ?esar si pa ne ?elim ker bo za vsak dan in ima serijsko kar (preverjeno!) zmerno porabo, se pravi 7,5-9,5. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.