Ja ampak z rekordi bo pa te?ka, ker vodstvo takoj zaparanoji, pa pri tem zmanj?a za 5 zaletnih mest, tko da ob tem bi moral na zaletni rampi nekdo skakalca mal porinit, da dobi pravi zalet!
Zdele se mam pa kr fino: gledam posnetek planice in ob tem jem svojo ledeno ve?erjo - planico (p.s. v tu?u je samo 499 sit)!
Bila je zelo zanimiva scena ko je en frajer (kolega od mojga mehanika) kupoval 206ko za deklino in so ?li gledat eno za 2.1 M, ki jo je prodajal sin v maminem imenu.
Pa jasno izhodi??na cena 2.1 M, oni ponudjo 1.9 M, pa kupec kli?e mamo po tel., ona ni niti malo navdu?ena in pogajanja se skoraj ?e prekinejo, ker pa? cena je taka kot je in ne 200 k dol ...
... pol pa uleti mehanik s svojo domislico: "kaj pa ?e vam damo miljondvetstopetdst + mjhnga psa, velicga ma?ka in ?e debelga zajca!", nakar tip ves zmeden kli?e svojo mamo, ji pove ponudbo in da se o?itno ne zajebavajo , pol pa je ona rekla, da je zmenjeno, samo ...
... naj ji nikakor dam ne prpele nobene ?vali, sej ve? da ?ivimo v bloku!!!
Men je to skoraj najljub?a zadeva kar se ?porta ti?e in ?kod da ne morm it, ker moram cev viknd delat, edino ?alostno je da je to vse skupaj bolj en pijanski praznik, ko marsikdo ne dojame zakaj je sploh tam, samo jeb.at ga, taki smo!
Upam na kak?en nov rekord, ?eprav ?e zdej si te?ko predstavlam kako zgleda skoraj 250 m po zrak letet!
Evo, vidim da odkar sem privlekel mo?ni no?ni problem na dan, so minili skoraj trije meseci, spremenilo pa se ni kaj dosti!
Je pa res, da sem bil najprej 1 mesec flegmatik (mah bo ?e nekak), pol 1 mesec se mi niti ni dalo (kdo se bo pa s temi debili jebu) kaj ukrenit glede tega in zdej zadnji mesec sem doma fuul malo!
Vmes sem ?e razmi?lju napeljat elektri?nega pastirja, pol kak?en elektro?ok , nabavt zra?no, pobarvat metke na barvo makadama (za kamufla?o), zdej pa glih sestavljam pismo, dopis, poro?ilo al karkol bo tole v kon?ni fazi za dru?tvo proti mu?enju ?ivali in pa eventuelno ?e za vet. in?pekcijo, pol pa da vidmo kak?ne bodo re?itve, samo da mi ne bodo s kak?no pristojnostjo za?eli bu? prodajat, ker to je dostkrat izgovor, kadar se jim ne ljubi riti dvignit s stola, pol pa te po?iljajo od enega do drugega!
A bi mogo?e madmax vedu, kaj ?e lahko kej nardim glede aktualne nastale situacije, me zanima, ?e so kaki novi zakoni glede na lansko poletje, ko so pono?i polcaji ene 2 al 3 krat samo pri?li opozorit "lastnike" na kr?itve in jim niso napisal prav nobene polo?nice?
Po mojem se ga bomo predvsem spominjal po legendarnem: NE ?UJEM DOBRO!
Je pa biv ta tip ?iva legenda, na?alost z negativnim predznakom, ampak ?e pomislimo kako je izigraval lep cajt vse svetovne politike, da so ob njemu izpadli kot ?olar?ki! ?koda samo za vse nedol?ne ?rtve, ki jih je to potegnlo za sabo!
Za njega bi bile po mojem mnenju vse obstoje?e nacisti?ne metode mu?enja preblage, lahko bi ga obto?il za naslednjih 65 MIO let na arest, pa ?e vedno ne bi obudil vseh du?, ki jih je poslal na un svet!
Po drugi strani pa vpra?anje ?e bi se SLO koko?ka in ju?ni bratje osamosvojili, brez da bi on take ?tale po?el!
Poky, sem popolnoma iste sorte navija? kot ti, pred tem sem bil ful za Senno, pa vemo kako se je kon?al, pol za Dejmona, Miko in ?e koga, skratka vedno anti rde?ih in predvsem vsega kar se za?ne na ?????????!
Letos je dost kandidatov za prvaka, tko da sm zihr da bo ??? dobil astmo od Mekovin in Renojevih izpuhov (samo na ?tartu, pol jih itak ne bo ve? vidu, razen po televiziji mogo?e)!
Jaz sem ?ele danes po radiu sli?al da je "guznu", za njega bo verjetno vpra?anje kam ga bodo dali na unem svetu, ker sm zihr, da: Bog ga nima rad, hudi? ga pa ne mara!
Verjetno vsi vemo kak?na je bila zgodovina Juge, pa kaj se je dogajal s Sarajevom npr. al Srebrenico, pa tut kak?en Vukovar, tko da o?itno jo je fant ?e poceni odnesel, res pa je da ?e ni prejel zadnje sodbe, ker dvomim da nima tok "municije" s sabo, da lahko podkupi Sv. Petra!
Vidim, da se kar strinjamo, srebrneeee pu??ice vladajo! Al pa ?e bodo!
Men je pa samo va?no, da zmaga kdorkoli razen ?umadinac, pa sem zadovoljen, ?e je to Alonzo, tut ok, men se zdi dost ok ?ofi, drga? pa do lanskega leta sem navijal tut za Wilijems, pol pa so ?li gobe iskat tja kjer jih ni!
Montoya mi je ful ok drka?, samo redko pametno odpelje dirko, ?umlna pa ni na seznamu, ker nism glih njegov fen in upam, da bodo v Mkdonaldsovi ekipi letos slavili, srebrne pu??ice letijoooo!
V nedeljo se za?enja nova sezona F1, pa se mi zdi zanimivo, ?e bi pred vsako dirko napovedali kdo bo zmagovalec oz. kateri bodo dobitniki to?k!
Vsak bi pa? napisal prvih osem na koncu dirke, ?e nih?e ne zadane zmagovalca, bi bil pa? najbolj?i od nas tisti, ki bi ga imel na najbli?jem mestu napisanega tistega ki zmaga (npr. zmaga Alene Oprosti, pa ga ni nih?e niti omenil, nekdo pa ga je napisal na 7. mesto, torej je bil ta ki ga je napisal najbli?ji)!
?e pa bi nas ve? napisalo istega zmagovalca (in bi imeli prav), se pa potem dolo?a, kdo ima naslednje ?imbli?je napisane glede na dejanski razplet dirke!
Mogo?e niti ni tok fora da gremo stavit za denar ali pa pija?e, lahko gremo pa? kar tako, ker sicer bi bilo itak zelo komplicirano izpla?evanje premij!
Pa fajn bi bilo, da poskusimo napovedat izid ?e preden se kon?ajo kvalifikacije za pol pozi?n!
Za nekatere si kar mislim, za koga bodo glasovali, npr. Labi bo kandidiral Alezija za zmago!
Kak?na se vam zdi celotna ideja, tistim ki vas pa? F1 zanima???
Zanimive slike ma?karc, ?e posebej psa ste dobro maskiral, zihr je u resnic ?ist neki druzga, klop npr.!
Kak?na pa je definicija doma?e ?ivali, ker jaz imam enih par suhih ju?inc, cca. 2 muhi (od tega 1 mogo?e ?e ?iva) in zna bit, da je kak?na kuna na podstrehi! Pa zdej ne vem al se me smatra kot ljubitelja al ne, ker par izmed teh se je brez moje privolitve naselilo!
Hvala za vse pozitivne komentarje in ?elje, mislim pa da mazdo najbolj?a leta ?ele ?akajo, trenutno ni ?e niti polnoletna in ko dopolni 18 let jo bo lasnik spustil s flexija da ga na polno za?ura, do takrat pa je treba ?e malo pazit nanjo, da ne dela preve? neumnosti!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja ampak z rekordi bo pa te?ka, ker vodstvo takoj zaparanoji, pa pri tem zmanj?a za 5 zaletnih mest, tko da ob tem bi moral na zaletni rampi nekdo skakalca mal porinit, da dobi pravi zalet!
Zdele se mam pa kr fino: gledam posnetek planice in ob tem jem svojo ledeno ve?erjo - planico (p.s. v tu?u je samo 499 sit)!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani