Skoči na vsebino
Pivo mi paše
Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Noja… samo to je “urbana legenda” o teh belih stumfih in sandalih… Govorice govorijo tudi o nemcih, da taki hodijo okoli… 

Pac eni “gonijo” to ze par 10 let… ;)

Resnično jih vidiš še dan danes na cesti. Predvsem starejši imajo radi tako modo. 

Je pa tudi res, da je tega več v manjših mestih in na podeželju. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 6 minutami je Shrek napisal:

Pa imaš toliko proti Čehom, njihovo pivo pa piješ... 

Saj nimam nič. Celo zelo so mi pri srcu čehi. Ko smo bili pred leti dva tedna po celi češki je bil to eden lepših dopustov. Edino nogavice v sandalih  so mi malo smešne. Pa prikolice. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 45 minutami je Janez007 napisal:

13.000 1607598291_Screenshot2021-07-1808_28_43.png.5eef341f294a55770d91966bc931bacf.png

Evo Janez đems bond, sedaj je prilika, da kupiš benzinarko in to res odlično ohranjeno. 

Ne boš se več rabil učiti o vseh muhah dizelašev. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 19 urami je Bini napisal:

Prvi lajkam za to potezo, samo avto še menjaš in si car! :prstgor:

Ena 3ka je naprodaj..... :)

Avto bi res lahko zamenjal. Za drugi del  bo bolj težka. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mi stara klapa smo se po enem letu zopet zbrali (vsi seveda cepljeni) na pikniku. Kako lepo je zopet debatirati o glasbi in podobnih stvareh. Ni bilo pa nobene besede o politiki. Kako osvežujoče... 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem mislil, da bo danes zjutraj že dež, a je nebo brez oblačka. 🤔Nič ne bo z naravnim, eko pranjem. Se bo treba vseeno lotit popoldne. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes imam mazdo barve "saharski pesek". Samo tam, kjer so brisalci, je čista. 🤣

Tako umazana moja mazda ni bila še nikoli. Nisem je niti pral, ker te dni napovedujejo nalive in nevihte pa upam, da bodo opravile svoje. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 17 minutami je Bini napisal:

Kaj češ, eni v Miato pri moji starosti, jaz pa bom raje šparal križ... 😊😀😆

Sedaj pa za res, sem bil na testni vožnji in me je navdušil občutek pri vožnji pa še ponudba 16 k€(nova19.5k€)za mojo 3ko je bila vredu,ker pa vem, da je že stari model in bi čez 4-5 let dobil.......😬Tako pa sem doplačal 10k€in sem vesel.... :jupiii:. Prostora pa tako imam dovolj za dva kolesa. :prstgor:

Ps; moja bi imela rdečo pa ji ne pustim.... 😀😂🤣Bo kar takšna :)

IMG_20210713_083734~2.jpg

Ko se vidimo, plačam tvoji ženi pijačo... Ker ima dober okus za lepoto in barve avtov. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Eno peta kava ob razmisleku o nakupu nove zverine CX30,  Skayactiv eX 186KM :ouje:

IMG_20210714_172943.jpg

Pa ni vrag, da boš tudi ti podlegel splošnemu trendu teh kvazi suvov? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
pred 6 urami je Deeyan napisal:

Se mi zdi, da avto mal boljse potegne, zdej po dpf cleanerju bom pa vidu, ko tank spraznem 🙂

Sem hotel isto napisati. Opazil sem, da avto prej reagira na plin in nekako z manj gasa gre isto hitro kot prej. Pri meni je tudi poraba kar konkretno manjša. Verjetno pripomore k temu tudi novo, sveže olje brez primesi nafte. 😉

Jaz sem tudi prejšnji tank uporabil dpf cleaner od liqui moly. Interval med regeneracijami se je kmalu podaljšal za 20-30 km. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Jutro. Še en illy kapučino spijemo in gasa na vsakodnevno obvezno plavanje. Ni ga lepšega, kot zgodnje plavanje v mirnem morju. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 19 minutami je Deeyan napisal:

Svetovna barva, js sm jo mel na 3jki prve generacije 😊

Lepa barva. A meni je najlepša prav na kabrioletu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 4 urami je Shrek napisal:

Verjetn s fajnim ozvočenjem

Res je. Odlično ozvočenje, odličen Light, odičen program in nastopajoči, vizualni efekti. 

Slovenske zastave... domoljubno. Pohvalno. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Žal ga nisem slikal, bil je pa Union temni nefiltriran v tejle gostilni, če jo poznaš? (Piran) 😊

IMG_20210624_220020.jpg

IMG_20210624_220034.jpg

Jaz jo poznam. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.