Pa imaš toliko proti Čehom, njihovo pivo pa piješ...
Saj nimam nič. Celo zelo so mi pri srcu čehi. Ko smo bili pred leti dva tedna po celi češki je bil to eden lepših dopustov. Edino nogavice v sandalih so mi malo smešne. Pa prikolice. 😊
Mi stara klapa smo se po enem letu zopet zbrali (vsi seveda cepljeni) na pikniku. Kako lepo je zopet debatirati o glasbi in podobnih stvareh. Ni bilo pa nobene besede o politiki. Kako osvežujoče... 🤗
Kaj češ, eni v Miato pri moji starosti, jaz pa bom raje šparal križ... 😊😀😆
Sedaj pa za res, sem bil na testni vožnji in me je navdušil občutek pri vožnji pa še ponudba 16 k€(nova19.5k€)za mojo 3ko je bila vredu,ker pa vem, da je že stari model in bi čez 4-5 let dobil.......😬Tako pa sem doplačal 10k€in sem vesel.... . Prostora pa tako imam dovolj za dva kolesa.
Ps; moja bi imela rdečo pa ji ne pustim.... 😀😂🤣Bo kar takšna
Ko se vidimo, plačam tvoji ženi pijačo... Ker ima dober okus za lepoto in barve avtov. 😊
Se mi zdi, da avto mal boljse potegne, zdej po dpf cleanerju bom pa vidu, ko tank spraznem 🙂
Sem hotel isto napisati. Opazil sem, da avto prej reagira na plin in nekako z manj gasa gre isto hitro kot prej. Pri meni je tudi poraba kar konkretno manjša. Verjetno pripomore k temu tudi novo, sveže olje brez primesi nafte. 😉
Jaz sem tudi prejšnji tank uporabil dpf cleaner od liqui moly. Interval med regeneracijami se je kmalu podaljšal za 20-30 km.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Resnično jih vidiš še dan danes na cesti. Predvsem starejši imajo radi tako modo.
Je pa tudi res, da je tega več v manjših mestih in na podeželju.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani