Skoči na vsebino

Predlagam fi?ol oziroma pasulj... da bo izku?naj v kinu tako audivizualnovohalna res na top nivoju. :jupiii:

Absolutno.in potem na bajk in ko pridem domov , obvezno kontra obrnit kolesarske hla?e in jih pustiti na vidnem mestu. :)

Mislim,da lahko potem kar pozabim na prevoz iz naslednje vo?nje ko bo bicikel (bognedaj) s5 ?trajkal. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?udno. Za koliko kil kolesarja je pa tvoj bicikel homologiran?

Pojma nimam. Ko sem jo kupil sem imel 77kg, zdaj jih imam 67kg... Tako da ni to....

Vseeno ima ?e 12t km-13t km in stal je 950eur; pa? osnovna specialka... Kolega na servisu pravi,da je ?e dosti zdr?al obro?, sploh glede na moj na?in vo?nje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Smes se peljati DO 40, v vseh primerih pa si dolzan prilagajati hitrost situaciji.

Ne glej tako ozkosmerno in spet drama no.....

Jures... Ni drama in ne gledam ozkosmerno, ampak sem dal Link,kjer novinar lepo opozori na nedoslednost,ki je lahko nevarna.

Konec koncev,me zanima ?e je potencialni radar (ki tam sploh ni Redek) nastavljen potem na 40kmh in ne na30kmh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zal tako je. Imamo standarden nacin oznacevanja, ampak se drugace obnasas ce vidis deli na cesti a ne, ni namen oznake ej lahko gres hitreje, ampak pazi delo, stroji, luknje ...a ne?

Namen te oznake je tudi to, da mi rece :" smes se peljati 40kmh".

Ce pa ni dela na cesti (in zacasno postavljenih znakov), se pa smem peljati 30kmh...

Ce tako mora biti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mislil sem glede kri?anja od 11 do 19 pa je ve?er. Pa fraj med tednom ko so v slu?bi pa del.vikendi ko so drugi doma itd.

Sem obkro?en z ljudmi iz istega foha :) tk d ni avtomati?no frei vikendov niti pri njih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaksen pa imaw delovnik? :)

12urni (3tedne v mesecu), 3-4x na teden, ampak mi ponavadi no?ne zje.ejo sistem,da bi imel 2dni v kosu frei, ali pa pa? delam-frei-delam. Kar je po svoje tudi ok.

Vsak tretji teden pa imam od ponedeljka do petka 8urne (11h-19h) in potem vikend avtomati?no frei. Ta izmena mi je top ; od 11h do 19h.

Mislim,saj nam nikoli ni prav :) ampak,ja.. nasplo?no mi je super urnik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest se ne spomnim kdaj sem bil nazadnje vikend frej. Razen k sm na dopustu.

Ja,saj pri meni je tudi nekako tako.... 1x na mesec , max 2x.... Ampak... Vse bi dal,da bi delal vikende in frei recimo torek-sreda....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kljub bedni vremenski napovedi za pretekle frei 3 dni , na?el cas za kar nekaj kilometrov, gledanje formule , enormno veliko spanja in ostale prijetne socialne interakcije.

Vikend pa spet frei :) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Nevem kolk je vijugal... Lewis je pa? hotel mimo, Leclerc je pa branil idealno linijo in ja... Recimo da ni pustil za 1 ?irino prostora,ampak.... Mislim da Lewis ?e ni bil niti malo ob Leclercu,ko je le-ta ?e za?el zavijati proti njemu

Kakorkoli; Monza, Ferrari na vrhu, bitka za naslov je ve? ali manj odlo?ena (?e pa ?e ni, pa Charles zagotovo ni neposreden konkurent Lewisu)... ?e bi tukaj posegli komisarji.... Bi bilo pa res konec ?e tega malega ?porta ,kar ga je ostalo v formuli.

Podpiram pa strogo kazen za Seba... To je bilo idiotsko in nevarno. Le 1teden po smrtni nesre?i v f2.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jaaaa, dej ga najdi, ker ?e ne bomo vedo ostali v dilemi ali gre za radkapo al pa res Toyota, dela kurckej dobra plati??a.

Ni mi pa jasno kako je lahko te?je po?kodovan. Avto je jedva razbit, mogo?e pa neuporaba varnostnega pasu al pa pitje piva med vo?njo direkt iz steklenice, ki v kombinaciji s pro?enjem airbaga ni najbolj?a situacija.

Glede na to,da je prednja ?ipa cela, je pomojem uporabljal pas...

Ali je priletel na AB pod totalno ?udnim kotom ali pa se je res kaj znaslo med AB in obrazom....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hvala Bogu niso srali s kak?o kaznijo za Leclerca, ko je sekal ?ikano; ve? kot o?itno je tam prej nekaj malega izgubil,kot pridobil...

?e tisto z opozorilom je bilo precej hard; se mi zdi,da ni tako zelo zaprl Lewisa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dr?im pesti za rde?o zmago....

Jebemu;?e 19letje odkar sem v ?ivo tukaj dozivel ?chumijevo zmago...

Ampak,se bojim , da bo vrstni red: Ham,bot , vet. Leclerc out...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.