Si bom sposodu temo (mi so sori ) jaz tudi i??em ?portno uro predvsem za v hribe,.. spogledujem se s suunto... kaka priporo?ila ? Suunto 9 napram Spartanu?
Mogo?e so pa zato ?paral z mo?jo motorja na prvi tekmi(ravno zaradi te okvare). Je pa Hamilton lepo "nagovoril" Charlesa in je bila lepa gesta. Druga?e pa super dobra dirka meni osebno.
Nekateri monterji napeljejo kondenz iz notranje enote do zunanje enote(najbol enostavno jo nekje zadaj za zunanjo enoto noter dat) tako da te?e vse skozi zunanjo... da ni 2x cev po fasadi ali whatever,.. mi tudi tako delamo. Je pa res nemogo?e, da bi ob gretju oz. defrostu zunanje enote zmrznila cev od notranje enote..
druga?e gre kondezn pri hlajenju iz iz notranje enote ob gretju se pa odvaja skozi zunajo(kaplja po?asce)(ravno tko se odvaja teko?ina ko tali led aka defrost tisto pa hitreje ste?e)
ps: nism bral za nazaj vse ?e je kdo ?e napisal ne me obglavit
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sam kater fenix 5 stane 350? tle je par razli?ic med 650 in 750? >_>
Povezava za deljenje
Deli na druge strani