Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 5 minutami je Alex napisal:

Sedaj so na oblasti *njihovi ", pa ni potrebe. Če bi pod prejšnjo vlado tako sramotno ljudje stali cele noči v vrsti za zdravnika, bi se vozili ne samo s kolesi, ampak tudi s skiroji, s kotalkami... 

Pa jenulček bi imel vsak dan svoje performanse, ne samo ob petkih. 😊😊

A je to kak nov model "amfibija? 

To je 3ka 3 generacije nazaj.... 😊

Za amerikance je še dobra..... 😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 35 minutami je MazdaBoy napisal:

Kaj maš ti @Bini coffee break na vsake 3 ure? 😛 

Hahaha, ja no kakor kdaj odvisno od cajta ali družbe.... 😉👌

Tu in tam še kakšna Pepsi pade, da ni preveč kofeta u riti.... 😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 9 urami je Boss napisal:

Verjemi, da marsikdo razume... je pa hec in šala in ni bilo napisano iz zlobe, tako da si lahko pomirjen. 😉

Ne verjamem.... 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Sej Bini tud ne... le doma se je presenečen zbudil :hudicek:

Tele fore pa res ne razumem.... 🤔

Dodam lahko le to, da teh 60 je res javni prevoz po voznem redu, ostalih izletniških na potovajih ne šteje zraven. Teh pa je tudi kar veliko... 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
dne 6. 1. 2023 ob 18:23 je Slivka napisal:

Recept: HOBOTNICA NA HRIBOVSKI NAČIN

Sestavine:

- Hobotnica (cca 2 kg)

- Odojek (do 15 kg)

- Krompir

- Kruh

- Kajmak, kisla smetana, senf, ajvar, sol...

Priprava:

Odojka nataknemo na kol in počasi vrtimo nad žerjavico. Krompir olupimo in ga damo v lonec. Vmes postavimo tudi hobotnico. Vse skupaj zalijemo z vodo ter kuhamo na počasnem ognju. Ko je odojek pečen in krompir kuhan, odlijemo vodo. Hobotnico vzamemo ven iz lonca in jo vržemo čez plot, da nam mačke in cucki dajo mir, dokler imamo pojedino. Serviramo odojka, kruh, krompir, kajmak, kislo smetano, senf, ajvar in sol. Obvezno zraven postrežemo tudi hladno pivo.

Odlično,ta recept mi bo prišel prav za silvestersko večerjo.....😆😂🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 39 minutami je Slivka napisal:

Cepci!

Mene ne moti, če to kdo spremlja. Nimam nič takega, da bi mi bilo nerodno, če kdo to prebere. Verjamem pa, da obstajajo ljudje, ki imajo kaj za skriti - in tistih zdaj ne bodo smeli preverjati. In kako naj jih potem odkrijejo? In pravnomočno obsodijo?

Cepci!

Samo na radar hitrosti nas lahko še lovijo,velike ribe se jim pa smejijo.....:vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUV - modna muha?
Napisano
pred 52 minutami je Slivka napisal:

Ja pa prav trgovec se odloči. Ali pa celo proizvajalec. Ko nekaj umaknejo iz proizvodnje in imaš na izbiro eno obliko katerekoli barve želiš, to zame ni izbira. Tako izbiro smo imeli pri Ladi pred petdesetimi leti...

Če nimaš pri Mazdi kar bi rad,pojdi drugam......👍Ne rabi vsak poltovorno vozilo😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 1 minuto je Janez007 napisal:

Ko opazujem okoli sebe, se mnogo obolelih (vročina, kašljanje, glavobol) niti več ne testira in celo ne hodi k zdravniku.  

Sedaj imamo Švedski sistem,priporočila pa to.....😊😂🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 38 minutami je Slivka napisal:

To bomo plesali.

Da je opravila 800 km dolgo pot, je skurila kakšnih 10.000€ (recimo, da je bila vsega skupaj v zraku kakšni dve uri). Jaz z mojim starim požrešnim dvolitrskim turbo dizlom bi na taki relaciji porabil največ 85€ za gorivo in avstrijsko vinjeto...

https://www.24ur.com/novice/slovenija/na-380-km-dolgo-pot-s-falconom-kaj-pa-ogljicni-odtis.html

Se ti ljubi.....😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Sinoci sem pa enega takega unicil... piše, da je menda najboljše pivo na svetu :D  

image.jpeg image.jpeg

040F6981-12E7-4932-B8C9-AEC33954D359_1_201_a.jpg

A je res....🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.