Sedaj so na oblasti *njihovi ", pa ni potrebe. Če bi pod prejšnjo vlado tako sramotno ljudje stali cele noči v vrsti za zdravnika, bi se vozili ne samo s kolesi, ampak tudi s skiroji, s kotalkami...
Pa jenulček bi imel vsak dan svoje performanse, ne samo ob petkih. 😊😊
Odojka nataknemo na kol in počasi vrtimo nad žerjavico. Krompir olupimo in ga damo v lonec. Vmes postavimo tudi hobotnico. Vse skupaj zalijemo z vodo ter kuhamo na počasnem ognju. Ko je odojek pečen in krompir kuhan, odlijemo vodo. Hobotnico vzamemo ven iz lonca in jo vržemo čez plot, da nam mačke in cucki dajo mir, dokler imamo pojedino. Serviramo odojka, kruh, krompir, kajmak, kislo smetano, senf, ajvar in sol. Obvezno zraven postrežemo tudi hladno pivo.
Odlično,ta recept mi bo prišel prav za silvestersko večerjo.....😆😂🤣
Mene ne moti, če to kdo spremlja. Nimam nič takega, da bi mi bilo nerodno, če kdo to prebere. Verjamem pa, da obstajajo ljudje, ki imajo kaj za skriti - in tistih zdaj ne bodo smeli preverjati. In kako naj jih potem odkrijejo? In pravnomočno obsodijo?
Cepci!
Samo na radar hitrosti nas lahko še lovijo,velike ribe se jim pa smejijo.....
Ja pa prav trgovec se odloči. Ali pa celo proizvajalec. Ko nekaj umaknejo iz proizvodnje in imaš na izbiro eno obliko katerekoli barve želiš, to zame ni izbira. Tako izbiro smo imeli pri Ladi pred petdesetimi leti...
Če nimaš pri Mazdi kar bi rad,pojdi drugam......👍Ne rabi vsak poltovorno vozilo😁
Da je opravila 800 km dolgo pot, je skurila kakšnih 10.000€ (recimo, da je bila vsega skupaj v zraku kakšni dve uri). Jaz z mojim starim požrešnim dvolitrskim turbo dizlom bi na taki relaciji porabil največ 85€ za gorivo in avstrijsko vinjeto...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi takole eni parkirajo..... 😳😊🙈
Povezava za deljenje
Deli na druge strani