Skoči na vsebino

citiram iz predstavitve: "It was more fun to drive than many sports cars. The fact that Mazda introduced a sports sedan of this quality in the mid 90's when Honda was dominating in compact sports models, is a notable fact to bear in mind.

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Power of dreams. :blush: Reklama tako za Hondino dovr?enost kot grafiko in tehni?no naprednostjo Gran Turisma 5.

lepa, ampak mi je tastara bolj u?e? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda?ki dobrodelni sklad
Napisano

Akcija zaklju?ena :bravo: denar je ?e pri meni, popoldne z Juresom predava zadevo in za letos je zadeva zaklju?ena. ?e enkrat hvala vsem, in ?e enkrat, zbrali smo 800,00 EUR :jupiii::rispekt: , tako da smo vsi skupaj veliko dobrega naredili, kar se nam bo vsekakor vrnilo :)

:bravo::bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Canyon, dober si jo odnesu, sm pa js mel zadn? na parkplacu tut kr sre?o, ko sm prtisnu na bremzo me je tut sam nesl naravnost, k sre?i je bil pred menoj robnik, ki me je ustavu, druga? bi prletu direkt u cvetli?arno, druga sre?a pa je bil robnik tolk nizek, da nism n? polamu :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.