Če pogledamo realno, je bila to daleč najbolj kvalitetno pripravljena proslava do sedaj. Brez nekega balasta, narejena moderno,z kvalitetnimi izvajalci. 👍
Zate ne vem, meni in večini ljudi, ki jih poznam, je super. 😉
Hvala bogu, da nismo postali druga, Švica, kot so nam obljubljali. Ne bi rad delal kot oni po deset in več ur na dan in plačeval vsak obisk zdravnika. Hvala lepa.
Imajo denar, nimajo pa našega življenja.
Dokler imamo take kekce, ki se nočejo udeležiti proslave ob dnevu državnosti, najbrž zato, ker ne bo na njej zastav z zvezdo, je pač tako.
Mislim, da je hondo "poštimal" v kar kratkem času. Po moje je postrojil inženirje, da so delali na polno 25 ur na dan. To se vidi v ovinkih, kjer ne izgublja več proti ostalim ekipam kot na začetku, ko je prišel na to razštelano hondo.
Danes biw izvoljen za predsednika obcinske organizacije ene glavnih politicnih strank (Bossu bo vsec), ceprav smo druzinsko tradicionalno bolj v desno usmerjeni, no kakorkoli, jaz sem bolj za sredinsko politiko in dobre medsebojne odnose.
Jaz tudi nisem bil več kot dva tedna skupaj nikoli na dopustu. Je kar dovolj, da si odpočineš. Jaz raje vzamem teden dni še pozimi za smučanje, ki mi je v bistvu bolj pomembno kot poleti. Itak se lahko kopam vsak dan, tako da meni deluje, kot da sem na dopustu celo poletje. 🤗
Danes sem bil na specialnem pregledu, kjer ti pregledajo celo telo v nulo. Sodelujem namreč v nekem znanstvenem (medicinskem) projektu. Kar me navdušuje je to, da so mi meritve določile, da ima moje telo "metabolno starost" le 42 let. 🤗 Tudi mišična masa je zelo nad povprečjem. To le potruje, da sem zelo fit. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zelo lepa barva in lep avto. 👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani