Skoči na vsebino
Zemir in Boss
Napisano

sicer je placa kar dost in lahko uletimo brez rezevracije ampak, ker je tak datum (novo leto pa to)

naj en poklice in rezervira (520 3000)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

si ti smesen, gres k balkancem pa sprasujes, ce majo dost placa za 10 ljudi...jaoo :P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaval je ?e vedno super, ?eprav ni ve? to kar je bil, cca. 4-5 let nazaj je bil pa najja?i. Zdej ima ?e preve? podru?nic, Cavalino, Angel, na LJ gradu imajo nekaj,...druga?e je pa ?e vedno kvalitetna zadeva.

s tem se strinjam

so mi pa posebej vsec njoki v lesnikovi omaki

V?eraj zaverglal old suckerja in naredil en krog (cca 5km), sem se pol usedel v 6ko, sem mislil da mi je kuplunga za?tekala, ker je veliko tr?a kot od xedosa. Druga?e pa zadeva dela odli?no, samo gas je pa zelo ob?utljiv pri pojemanju. sramezljiv

mazda 6 ma res trdo sklopko...jao nama k mamo dizle in moramo skoz saltat :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

sme ze zacel razmisljat o mafinih z borovnico...pa tko vroci pa mehki pa to mmmm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

sploh ni res

a mafine bi tud prinesla al kaj? TO!

(borovnica prosim :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

aja to moram povedat, ker je res za pohvalt se:

od zdaj naprej ko klicem mojo dostavo hrane se mi na drugem koncu javljajo z "zivjo labi, izvoli"

in to celo v albanscini

:bravo:

a ni kul? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

Pri Jovotu spikani (ce kdo hoce narocit 040301150)

ja, recimo petek lahk gremo pa dodamo se kaksnega mazdasa, nisandzijo, hjundaista, itd itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

boss, ne bi rad bil party pooper ampak v istem threadu si 2x omenjal, da me bos castil cevape...

da vidmo zdaj skorpijone, ce se drzijo besed :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

glede na to, da so mu bolj vsec gore pa spojlerji pol niti ne...

he's all yours (pa zemir's)

si bosta mogla narest urnik pa to :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

Ne morm vrjet, 2 izmed mojih najlup?ih mazda?ev na isti dan (a je to res?)! :danzoman::bravo: :mi pijemoo: :mi pijemoo:

lepo to, da si delil z nami :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

Zakaj je pa boss ratu ata?

Halo protestiram :angry:

Ni se tam :P

Vse najboljse obema :cheers::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.