Si pa zgrešil totalno Lorenza nikoli nisem prebavljal
Jaz navijam za dobre dirke
Jaz imam S20+ če te kaj zanima
Bom vedel za drugič
A ne ne bi kar bolj klasičen MTB
Enlighten me. Kaj so gravel kolesa ?
Zankrat še nimam budgeta(gledam malo za naprej) ker sm si hotel najprem malo pregledat,.. pomoje bi šel na hardtail,.. Cube, Scott kaj še?
Vi k ste štručkoti, katere firme zua koleso so OK. (MTB hardtail)
Raj poslušam o MS ko o tem antipatiku
Ja še dobro da mamo Landota da niso dirke dolgočasne ! Jaz sem pesti stiskal za njega zadnje 2 kroga
Sej sta oba out 😂
Ce bo sonce se bo hamilton odpeljal naprej do zmage in bo dokaj boring..razn ce bodo meli tezave kot na prejsni dirki
A ve kdo kako vreme pričakujejo danes ?
Vettel dela preveč napak in ni več isti dirkač.. ni čudno da mu ekipe zapirajo vrata
Smo vildi lani v Nemčiji kak maček v dežju je ja, haha 😛
Napoveduje,..
1. Dež
2. 3x SC
3. random zmagovalec
A pri garmin vivoactive 4s se da dodati vaje v uro, recimo za pohodništvo? Kolkr gledam privzeto nima na garmine se pa ne spoznam tolk
Seveda ti ni če si pa #1 Hamilton fan :p,.. men je prav všeč 😈
Bravo mclaren p3!,.. jaz se toliko še nisem presmejal na dirki f1,.. podpišem tkoj za take dirke,.. leclerc s kanto na p2,.. hamilton napaka spet nad albonom XD
Še 2 sta šla,.. hass pa williams,.. medtem ko vodilna dva mercedesa ne smesta pritiskat na plin ker mata oba težave z gearboxom,..pa še safety car je sedaj
Zanseljivost jih pa jebe,.. redbullu šla elektronika, hassu zavore, renaultu motor,.. tudi mercedesu je šel motor (sicer pri racing pointu)
BREAKING: Stewards have reversed their decision not to penalise Lewis Hamilton for failing to slow down for yellow flags during Saturday's qualifying session following an appeal from Red Bull. The Mercedes driver takes a three-place grid penalty and will start Sunday's Austrian Grand Prix in P5.
Napisano (urejeno)
Včeraj smo bili na Jalovcu je tudi snežilo
Popravljeno od TiEnPovezava za deljenje
Deli na druge strani