Dons mi je en sodelavc na ?ihtu pametovu, da majo vsi 2.5 V6 motorji iste odmi?ne gredi (da pa?ejo iz ene znamke v drugo), sej nism vedu, al se nej smejem, al se nej jo?em
Zelo malo mi je manjkal da bi pred pol ure po cest ?ez Tuh. dolino, nabasa 2 srni, stali sta namre? direkt ob cest, kokr tisti koli?ki za sneg. Na sre?o sem imel dolge lu?i, verjamem da ju je to zmotlo, da nista pre?kali, ker jaz sem imel refleks crknjenga konja tega momenta in ne bi odreagiral NIKAKOR.
eto, podobn je blo pri men, tabla za konc naselja, js lepo po gasu do 90km/h, u tistem pa kr naenkrat prleti pred mene, predn sm folgu prtisnt na bremzo sm jo ?e nalo?u...
Napisal je, da kviz ni te?ek, ko ga re?ujejo ?enske in zelo te?ek za mo?ke - glede na tvoj hiter odziv, kako si to takoj opazil, sta bila na dlani samo dva odgovora - ali si ?enska (kar predvidevamo da nisi) ali pa ...
Druga? je pa vse skupi ?ala tako, da ne se sekirat - se samo malo zajebavamo in zezamo en druzga.
vem, da je sam ?ala ne me resno uzet, ?e dam kdaj kajga bolj resnega smejkota gor
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
men pa prednja ?ipa ?e od znotri zmrzne
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani