Glede na to, da zahtevajo detaljni opis dogodka, bi jaz za?el nekako takole:
Rodil sem se v najbolj ?portnem mestu na Gorenjskem. No takrat ?e ni bilo tako ?portno so pa tam prevladovali metalci, ki so navdu?eno navijali za njihove hokejiste. Odra??al sem v beli Ljubljani, kjer me je tempo mesta tako prevzel, da sem si zelo zelo ?elel imeti svoj avto s katerim bi kon?no za?util tisto pravo svobodo.
No in tako sem naredil izpit in si kupil avto oziroma ve? njih in sem varno vozil 17 let do tistega dne pred desetimi dnevi, ko sem se odpravil s svojo drago na izlet. odlo?ila sva se, da bi nama prijale krem?nite na Bledu. ?eprav sva oba na dieti in strogo preverjava kaj jeva sva se vseena odlo?ila, da se vsake toliko malce prekr?iva (pst pa ne okrog govorit).
Torej, bil je lep dan kot naro?en za izlet, sonce je sijalo, rahel vetrc je pihljal in bilo je resni?no toplo - prav ?al mi je bilo, da nimam kabrioleta. Ah, ja moja draga mi nikoli ne bi dovolila imeti avto zgoraj brez, ?e? da je to avto za playboye in postavlja?e. No ja, vsaj sanjarim pa lahko o tem, a ne.
Peljeva se proti gorenjski, joj kako je to lepa pokrajna z gorami in lepimi hi?icami v alpskem slogu. Ja ko bom "velik" bom tam spet imel svoj dom, nekje ob kak?nem gozdi?ku in ?ubore?em poto?ku, ki bo preskakoval skalce in veselo prepeval svojo ?ume?o pesmico.
Iz sanjarjenja me je prebudila moja draga, ki mi je nujno hotela razlo?iti nekaj stvari o dogodkih iz Big Brotherja, kdo je tam hinavec in kdo ne, ter kdo igra, kdo je verjetno gey oziroma kdo bo zmagal in zakaj. V glavnem fuuull zanimivo, not.
No kon?no sva pri?la do tisti krem?nit, ki so bile res dobre, vam re?em... sva jih vzela tudi nekaj za s seboj. No da ne bi ?lo vse na ?peh sva naredila ?e en hiter sprehod okrog jezera, ki je bil zelo zabaven ?e posebej takrat, ko je mojo drago napadel labod. Haha, tako sem se smejal, da sem se kar tolkel po kolenih a me je hitro minilo, saj mi je draga najprej brcnila v medno?je, da sem se sklonil od bole?in ter mi nato ?e prisolila ?lepo okrog u?es. In to v javnosti pred vsemi, bil sem ?isto rde? pa ne od zau?nice ampak od sramu.
Tako sva za?ela tako imenovani tihi teden, ki se je zavlekel in ?e kar traja... oh ja z mojo drago ni lahko. Pa ?e nekaj mi je ?lo na ?ivce in sicer zakaj so avtobusni prevozi tako dragi. Skoraj 10? sva zapravila za ta smotan javni prevoz do Ljubljane.
Toliko sem ?elel povedati in ?elim vsem na zavarovalnici en lep pozdrav in veliko delovnih uspehov
va? zavarovanec
Bo?tjan
p.s. aja, ?e na tistega kreten sem pozabil, ki se je zapeljal iz stranske ulice v mojo Mazdico in jo porajsal od nosa do riti... ah, kera budala pol pa trdi , da ni kriv... ma ja saj ga bo bogec kaznoval za njegovo nesramnost - hehe ?lik ?lak koren?ek
Tisti, ki gremo iz Dolenjske imamo zbor v Trebnjem ob 12:30
Kolk nas je ?e? Kaj, a sam sem? Ja ni? pol se bom sam zbral v Trebnjem in sam pi?il do Ptuja.
Ah ni? no, dons sem mal v badu, pa se sam s sabo pogovarjam
Pomoje je prej sam sebi uslugo naredil, pa si je zraven mislil....... (pa dobr, tut ?e je nabrala sam 40 %, ji bom ?enkal tisto 6ko, sam da mi nau ve? ?ivcev ?rla naslednji rok....ali pa celo ?tudijsko leto)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e 3 min,..in pol sm freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej,...
ampak mam na ?alost izpit konc mesca tko da,..tok o frej frej
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani