To se pa povsem strinjam! Meni je bla full dobra,do?im tamale sploh ni ganla.... Pa zaradi nje sn jo posnel.... Se vidi,da je punca,pa je avti ne zanimajo!
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
?e ma? mo?nost v tvojem kraju,se ti definitivno najbolj izpla?a met T2. Samo preveri najprej TUKAJ,kak je s tem pri tebi. Glede Siola pa v tej akciji,ki jo omenja?,mislim,da ni kake cake,pa? morejo se malo spustiti z neba,ker jim konkurenca prevzema dele?!
Ti?a vun!!
He he Boss,se vem,da si all the way ?umi fan,samo vseeno ti povem ?e 1x.....ni? nimam proti Ferrariju,priznam,da je ?umi THE BEST driver ,ampak kot sn ?e tudi povedal,mi nikoli ni bil simpati?en.... Kaj se ti?e Fisika,ga sploh ne "?livim",ker ?e se do sedaj ni dokazal,se tudi zaj ne bo! Tak da,naj bo boj za zmage spet odprt,po dolgem ?asu!
Ti?a vun!!
nekoga, ki bo spet pokazal sr?nost, borbenost in znanje sukanja volana ter da bo vedno dal vse od sebe.
Zaenkrat ?al ni nobenega takega, ki bi me prepri?al - ?koda
Tu se pa ?al ne morem strinjat s tabo Boss..... Ker ?umaher je mel preve? podarjenih zmag,pa preve? podlo priborenih,tak da..... O sr?nosti pa po?tenosti pa bo kaki drugi dirka? ve? pokazal!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na 24ur.com!!
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani