Skoči na vsebino
500-ti uporabnik
Napisano

Dru?ina se nam vztrajno pove?uje in vsak ?as nam bo zmanjkalo prostora :hohoho: , no ampak tale 500. je pa kar lepa okrogla ?tevilka in bi blo fajn, ?e mu posvetimo kaj ve? pozornosti, npr. nam mora vsem "starej?im" forumovcem spolirat avto za dobrodo?lico! :bravo:

?e bi bilo to res, pol se ne bi ?udil, ?e se bo ?tevilo ?lanov ustavilo pri 499 in nadaljevalo pri 501, petstoti pa se bo z istim momentom, ko se prijavi, skril pred samim sabo! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekajresnice je na tem...
Napisano

1 moj sodelavec je po prepiru s ?efico izjavil, da ?enske so itak ustvarjene zato, da samo jamrajo in stokajo, malo podnevi, malo pono?i, ?e stokajo pono?i na opisani na?in s prej?nje strani, to ni najbolj prijeten zvok :hohoho: :ne vem:

Boss - pa pozabu si legendarni stavek iz nem?kih "?anrov": Oh ja Hanz bitte fick mich noch einmal! - V prevodu, gremo ponovit vajo! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Letak
Napisano

Kako pa kaj letaki, a jih pridno delite, kdor jih ima? <_<

Jaz sem zdaj za?el zatikat mazda letake tut na folcvagne, ker se mi zdijo ful podobni mazdam! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V?eraj sem prebral zanimivo novico na temo mo?ki - ?enske;

Nek 20-letnik iz Nem?ije, se je odlo?u, da preseneti svojo drago in je svojo hi?o okrasil z 220 sve?ami in jih zlo?il v obliki ?rk njenega imena, potem pa je ?el iskat svojo "slab?o" polovico, da jo pripelje do sebe domov in da ona vidi kako se je potrudil samo zanjo .... :ljubezen:

kaj pa se je v resnici zgodil

..... ko sta prispela nazaj na "sve?a party", sta lahko samo ?e opazovala kako gasilci gasijo hi?o, od katere ni ostalo ve? kej dosti, za konec pa je gospodi? ?e od svoje drage dobil kajlo! :whatever:

Temu bi se reklo sre?a v nesre?i, ?eprov v bistvu je bolj sama nesre?a kot kaj sre?e v njej, mogo?e da se je fant znebil punce, in si bo pa? na?el eno bolj primerno zase! :P

Se mi zdi pa tole dober primer, ko ho?e? nekaj res nardit noooro, pol pa se total spremeni v drek, verjetno se je ?e vsakemu zgodil kaj v tej smeri, samo upam da pa? ne tolk drasti?nega! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVI ?LAN
Napisano

Od podmladka prvi avto mora bit MAAAZDAA, tle ni debate! :P

?estitke tut od mene, sicer pa nima veze kerga spola bo, sam da bo fantek :hohoho: , ?e pa ne bo, pa ?e tolk bol?! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e se ?e malo vrnem na prvotno misel te teme; ?enske so po mojem mnenju psihi?no v marsikatermu primieru mo?nej?i spol. Pa ?edalje bolj verjetno se mi zdi da prihajamo z zelo razli?nih planetov! <_<

Zanimiv je primer glede ljubosumnosti; ?e je tip ful ljubosumen, tacga nobena ne mara oz. se lahko dogajajo ful ?udne scene pol posledi?no (bolestna ljubosumnost), ?e pa nisi ljubosumen niti malo ali pa vsaj ne poka?e?, pa ti spet o?ita, da se ti popolnoma jeeee.e zanjo. Zdej kaka je prava merica! :P

Sem pa enkrat prebral rezultate neke raziskave in so znanstveniki ugotovil, da mo?ki veliko bolj potrebuje ?ensko za uspeh in sre?o v svojem ?ivljenju in da dose?e svoje cilje, medtem ko za ?ensko vsesplo?no uspe?nost to ?e zdale? ni obvezno. Primer je bil potem tudi da samske ?enske ?ivijo veliko dlje kot samski mo?ki!

Zdej sem se spomnu ?e besed enga kolega: "mav za jo?ke mav za rt, svoje babe si hitr st!" no sicer pa take govori, na konc je pa prava cunja za po tleh brisat :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?koda da ne ?ivimo par sto let nazaj, ko smo mo?ki nosil hla?e! :hohoho:

Zgodba je pa ful ?ivljenjska in zelo realna! <_<

Upam, da je bil tole Bossov domi?ljijski spis, ki v resni?nem ?ivlenju nima nobene podlage! :ne vem:

Sicer pa si maloker mo?ki upa priznat, da ga ?enska (ali pa ga je v preteklosti) vrti okol prsta, najbol sme?no je videt, ko je nekdo pred kolegi tak faker, pol pa ga slab?a polovica hitro okomandira in je poni?en kot 1 teden star ku?i! Podobno je tut glede kon?anja kak?nih zvez; kolkor poznam mo?ke, bo zelo malo kdo priznal, da je dobil kajlo oz. ga je ona dala na ?evelj, najve?krat boste sli?al verzijo; itak ni ?lo ve?, ?e en cajt sva se kregala, pol sm jo pa nagnov babo butasto, al pa ?e se ?e ho?e prbli?at resnici, re?e da sta se prijateljsko zmenila, da tako ne gre ve?! :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.