Skoči na vsebino
Nezemeljsko življenje
Napisano
pred 22 minutami je Boss napisal:

In ti še danes ne verjameš, da je to naraven pojav, čeprav zelo redek? Preveč si med udbovci živel. :nevem:

Ne, da ne verjamem. Se nisem poglabljal v to, kaj je tisto bilo. Res je bil oče udbovec, to je bilo sigurno, kolega je pa moral hočeš, nočeš v Tacen za policaja. No, nikoli ni postal policaj. 🤗 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nezemeljsko življenje
Napisano

Meni je ostalo nekaj živo v spominu, ko sem bil še majhen. 

Sicer ne vem, ali so bili vesoljci a je bilo čudno. Spomnim se, da se je naenkrat močno pooblačilo. Začelo je močno bliskati in  grmeti.  Naenkrat se je med nami mulci znašla svetleča krogla v velikosti med teniško žogico in rokometno  žogo. Kar žarela je. Nato je z veliko hitrostjo izginila. Vsi se še dan danes spomnimo na ta čuden dohodek. Ko je za ta dohodek kolega povedal očetu, ki je bil takrat udbovec, so nas naslednji dan obiskali miličniki v spremstvu nekega gospoda. Zatrjevali so nam, da je bil to le naravni pojav -namreč  strela v obliki ognjene krogle. 🤔

Niso nas niti popisali niti nič drugega. Nekateri so se nam smejali, drugi nam niso verjeli. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nezemeljsko življenje
Napisano

Sem zasledil, da bo v oddaji preverjeno govora o tej temi. Zna bit zanimivo. Tudi sam sem mnenja, da najbrž kje v vesolju obstaja življenje, nisem pa prepričan, da so našli prav pritlikavo zemljo, da bi nas obiskovali. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 6 minutami je Janez007 napisal:

@Alex, ni samo Bled, Kranjska gora, Bohinj, Rogla, Piran in Portorož. Nalašč nisem želel tja, da bi se gužval. In nisi prvi, ki se temu čudi in smeji. 😁 

V petek ob 13h sem najprej pozdravil kolesarje, ki so šli takrat skozi Sevnico, v hotelu Ajdovec pojedel slastno in lepo postreženo kosilo, popoldne sem se šel namakat v Terme Paradiso, dobre pol ure stran, ravno prav, da se M6 ogreje. Drugi dan sem se potikal po Sevnici, pil kavo, v industrijskih prodajalnah Kopitarne in Lisce kupoval slovenske kopalke, spodnje perilo, čevlje, cokle, natikače :) Nato sem s kolesi (pripeljal sem 2 kolesi kar znotraj M6) obiskal grad in se razgledal po mestu, pozno popoldne pa z avtom na hrib Lisco 748 m nm, se fino najedel golaža in šmorna in nato užival v sprehodu po vrhu hriba v neokrnjeni naravi in razgledu.

Zelo priporočam za 2x prespat, in to za pol cene bolj obleganih zgoraj omenjenih turističnih krajev.

Saj vem, da je povsod po Sloveniji lepo. Tudi na manj znanih krajih. Nisem hotel žaliti Sevnice, le nisem bil seznanjen, kaj vse se da tam videti. Pa nisem pojedel vsega interneta in enciklopedije , da bi vse vedel. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

Ne, samo tako ugodno sem naredil servise na M6, da je ostalo še za vikend oddih. :) 

Aha. Si šel celo do Sevnice, kjer si počel kaj? Ker mi ne pade na pamet, kaj bi tam lahko počel. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 29 minutami je sportman333 napisal:

se pridružujem mnenju @Alex-a, da ga ne boste samo "tadlali" :), SLO piva nimajo za burek proti češkim :)

Vidiš, in tako je pri skoraj vseh stvareh. Samo, da drugi ne prepoznajo tega tako kot ti 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Slaščičarna Julija Sevnica. 👌

IMG_20210613_094800.jpg

A, si Sevničan? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
pred 21 minutami je Bini napisal:

Ena dobra tura, 6ur....:jupiii:

Kam gresta? Do korit? 🤔

Midva  pa se pravkar odpravljava, po popiti kavici seveda, malo plavat v Strunjan. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano (urejeno)
pred 8 urami je Bini napisal:

Enih par kozlov je pa šlo ob žaru....:cheers:

IMG_20210612_202740.jpg

Sem opazil, da nas je veliko prestopilo na pitje Čeških piv. 

Kvaliteto vsak prepozna in ne rabi neke reklame. 😉

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Ti se hecaš, ampak če pogledaš kako se testirajo cepiva in zdravila. V 3. fazi se testirana na testni skupini, kjer polovica dobi cepivo druga pa placebo. To si nisem izmislil to je uradno potreben protokol za odobravanje cepiv.

No zdej pa miselni oreh zate - vsi proizvajalci cepiv so dobili pogojno odobritev uporabe in čisto vsi se nahajajo v 3. fazi testiranja, ki jim bo omogočila, da dobijo končno varnostno odobritev. Tretjo fazo testiranja bodo zaključevali konec 2022 in v letu 2023.

Nič ne trdim, samo dajem v razmislek. Tako kot ne vem jaz za ziher tudi ti ne veš kaj so ti vbrizgali. Videl si le injekcijo s tekočino, ki je nato izginala v tvoji rami. Še 1x nič ne trdim, samo povem kakšni so postopki in vse to kar sem zdajle napisal si lahko tudi sami preverite na uradnih straneh zdravstvenih organizacij, who, nijz ipd. Nikar pa to iskat na FB, twitterju in podobnih greznicah.

Vse je možno, ne rečem. Resno me čudi, da imajo eni takšno hudo reakcijo(tudi sodelavec je bil dva dni na bolniški, ko je prejel jensena) eni pa totalno nič. Ena možnost je, da pri teh, ki jim ni nič, cepivo ne deluje oziroma telo sploh ne reagira. Druga možnost je ta, da je mogoče vzet ok za to določena krvna skupina. Ravno včeraj sem na italijanski tv gledal članek na to temo. Najmanj okuženih in umrlih naj bi bilo med ljudmi z krvni skupino AB-. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 7 minutami je Nejc1986 napisal:

O, zakon :) stkp točka je tole. :) bil tam 1.1. 

Je lep izlete, ja. Pa štruklje imajo gor božanske. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Zanimivo, se pravi isti simptomi kot pri zbolelosti za Covidom.

Ampak, kaj so pa meni vbrizgali, da mi ni bilo nič? 🤔

Ali pa  imajo dva pripravka jensena, v enem je cepivo v drugem pa ojačan virus covida. In tako v bistvu podaljšujejo pandemijo. 

Ti lumpi, ti.🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Ampak tale čredni nagon je pa hud... nobenga ne žalim, sej politiki in mediji ves čas govorijo o čredni imunosti. To ni na mojem zelniku zraslo. 😜

Breaking news: vlada že razmišlja, kako bi prebivalce nagradila, da se grejo cepit. Mogoče pa če še mal počakamo bomo pa še zaslužili.

Ponavadi je čreda tista, ki pametno razmišlja, se poveže in preživi, posamezne čredice in posamezne živalce  se pa razkropijo in ker so bolj ranljive, jih zveri hitro pokončajo. 

Pri nas v firmi je v orkestru cepljenih že 65% ljudi, kar nas  veseli a tudi ostali solo izvajalci si že premišljajo, kako bi se pridružili orkestru. 

Ali povedano v "kulturnem jeziku" antiwaksarjev, cepljenih ovc nas je že 65%, črnih ovc pa 20 %.Ostalih 15% je prebolelo covid. Nekatere sodelavke  in en sodelavec se tudi po več mesecih še vedno nisi vrnili na delo, ker imajo še vedno kake  zdravstvene  težave. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 23 minutami je Nejc1986 napisal:

Ena pred nočno... 

IMG_20210610_175433.jpg

Joj, vedno, ko napišeš nočna se spomnim, kakšna muka za it delati mi je to bila. Ni hujšega kot nočno delo. 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 39 minutami je Boss napisal:

Popravm, k pridem dam. Nisem niti porajtal, ker je slika bila lepo vidna.

Zjutraj sem hotel to odpreti, pa ni šlo. Sem si mislil, tole je zaskrbljujoče, da Boss ne obvlada več računalnika. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 30 minutami je Boss napisal:

Počaki še ti dobre pol leta pa se boš moral spet.

Najbrž res. Samo, da pa ni bilo pri meni  nobene reakcije, kako cepivo je to? Za dojenčke? Nimam problemov glede tega, da bi se moral cepiti čez pol leta zopet. Samo, da bomo normalni. Pa med občinami bom lahko šel brez omejitev. 😉

Baje, da se z 15.10. baraka zopet zapira. Pa zopet vse znova. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Neoliberizem je nočna mora 99% prebivalcev sveta, zato da lahko 1% bogatih živi v razkošju. 🙃

Zato pa si folk lahko kupuje dan danes drage avte, draga stanovanja in druge dobrote. Po lukotovem scenariju boste zopet stali v vrstah za eno štruco kruha. Se je že izkazal socializem v veliko državah. Le zakaj ni preživel? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 28 minutami je Boss napisal:

Nisi prebral post od @mazdaman ker verjetno on to vidi iz prve roke. In ne ni isti šmoren kdo je lastnik, ker eni niti osnov ekonomije in biznisa ne obvladajo, imajo le denar, ki pa ga niso zaslužili s svojo podjetniško žilico ampak le s tem, ker so poznali prave ljudi. In to so Orbanovi oligarhi.

Kakšna razlika pa je, če bi to kupil kak rdeč direktor z foruma 21 z vprašljivim izvorom denarja. Prvo leto izguba, drugo še večja, nato bi sledilo vprašanje na državo za denarno, nepovratno pomoč, nato zopet izguba, razprodaja za enega črnega enega belega. In bi zopet doživeli  monopol Petrola, kot v bivši propadli državi, ki je že v preteklosti s pomočjo politike uspešno pregnal tuje vlagatelje, ki so hoteli postaviti veliko število benzinskih servisov po vsej Sloveniji. Tako bi imeli pravo konkurenco ne pa neko dogovorno ekonomijo. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)
pred 6 minutami je Boss napisal:

Sej, ampak enim so pa Madžari full všeč. Ne vem kaj Aleks vidi na njih, ampak men je tole strašljivo.

Isti šnoren, ali so lastniki Madžari, Čehi, Nemci ali Palestinci. Če stvar laufa, mi dol visi, kdo je lastnik. To so bolj strašenja nacionalke in pop tv, ki itak ne vedo, za kaj se gre. Kar nekaj po čez streljajo. Večkrat se zdi, da pobirajo komentarje na FB. 🤪 Avstrijci so prodali svojo firmo Madžarom. Kaj ima tu naša država veze, mi ni jasno. 🤔

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Cepljeni, a ste opazili, da ko vas je več skupaj na kupu, telefon lovi ful dobro 5G?

Zdaj ne vem, ali je to zgolj slučaj ali pa so nam res vgradili čip. 🤔 

Sem pa zasledil, da naj bi zbirali tisti njegovi sektaši podpise in peticijo, da bi predlagali g. Potrčkota za predsednika, vlade. 🤣🤣

To bo pa bile res smešnice. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pravkar je Jest napisal:

Ravno zato ni logicno, da te odbija... ce pa ti je rdeca barva tako vsec :)

Samo na avtu. Vse ostalo je - no go. Vse prevečkrat zlorabljena, drugače lepa barva za razne grdobije. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.