LabiGT 1.855 Napisano 16. november, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 16. november, 2008 ce mislis, da se posmehujem pol res zalostno in me nic (0) ne poznas... s hyundaiem (sorry denis za spelling) sem mel izkusnje, in so ble slabe moram rec. Imel sem neko mikrovalovno pecico in najrprej so odpadli gumbi pol je nehala delat in posledicno se mi je mocno zmanjsal repertoar na meniju It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 16. november, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 16. november, 2008 sam ti si tale nisan cist smrtno resno vzel...si pravi nissan ambasador na en nacin je kar hvale vredno jaz pac nikol ne bom postekal branjenje znamk, ker mi je cist vseen a je mazda, hyndai, bmw, wartburg, whatever... crn pa mora bit to je ze res tko, da mal vseen chill out ker ves da te zajebavam It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 16. november, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 16. november, 2008 narobe, najjaći so cevapi, potem pridejo stikle...pol ostalo priblizki so renoji pa nisani to je res It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 16. november, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 16. november, 2008 edit: tut reno ni nwm kaj kaj da ne, reno je sinonim za kvaliteto It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 16. november, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 16. november, 2008 no sej zato se je nissan zdruzil z renojem...da izboljsajo kvaliteto It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 16. november, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 16. november, 2008 zdaj jih bos slisal od symona It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 16. november, 2008 Catya Napisano 16. november, 2008 obe prosim It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 15. november, 2008 Pohvalite se,... Napisano 15. november, 2008 Danes sem imel mo?nost menjati diske na mazdi 6 CD. Imela je 80 kkm prevo?enih in letnik 2003. haha dodaj se kakih 100.000km pa sva na istem hecno, pri moji so tudi meli tezav, ko so zamenjali diske. Velik rje je blo...Prvic sem jih menjal pri cca. 110.000km It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 14. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 14. november, 2008 jaz tud palim na bemveje in alfe... ajm a fakin' hor It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 13. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 13. november, 2008 Bo treba spet na fitnes, sam Labi, letos ne bova mogla nobene re?t k te ni v SLO. :ne vem: jap sele konc leta pridem...a si slisala ally mafini pa to It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 13. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 13. november, 2008 ja a vidis, ona ti je govorila v kodiranem jeziku... sam vseen boljs ti je bre nje It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 13. november, 2008 mike007 Napisano 13. november, 2008 It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 12. november, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 12. november, 2008 yeah! It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 12. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 12. november, 2008 jaz bom rental smuci...enostavno se bolj splaca... itak, zdaj pri vseh dobis ze zelo dobro opremo tko da to ni vec problem tko al tko ne smucam vec kot 10 dni v letu, tko da se mi bolj splaca It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 12. november, 2008 Kak?no namizje imate? Napisano 12. november, 2008 ne ne, tko je k ni mesa (cevapov, da se razumemo) It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 12. november, 2008 Kak?no namizje imate? Napisano 12. november, 2008 tko mam jaz po novem It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 11. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 11. november, 2008 kako pa to? a je ze slabo vreme tam al kaj? It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 9. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 9. november, 2008 jebote a ne vidis, da trpim in me zdaj se zajebavas tigejr je od ne-cevapov It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 9. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 9. november, 2008 pristinafest It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 9. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 9. november, 2008 :mi pijemoo: tiger It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 8. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 8. november, 2008 ma ubil sem bom It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 8. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 8. november, 2008 NEEEEEEEEEEEEEEEEEE zarpli so mojo cevapdzinico....po 23 letih ni vec cevapov to je najslabsi dan v mojem zivljenju It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 6. november, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 6. november, 2008 kul ahahah It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 6. november, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 6. november, 2008 temu se rece: pwned It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT 1.855 Napisano 6. november, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 6. november, 2008 ja sej to tud mene zanima It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
ce mislis, da se posmehujem pol res zalostno in me nic (0) ne poznas...
s hyundaiem (sorry denis za spelling) sem mel izkusnje, in so ble slabe moram rec.
Imel sem neko mikrovalovno pecico in najrprej so odpadli gumbi pol je nehala delat in posledicno se mi je mocno zmanjsal repertoar na meniju
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Povezava za deljenje
Deli na druge strani