Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

No kids, no problem 😊

Aha, ja, seveda.

Če zdaj ni otrok - s kom boš čez dvajset let zamenjal tiste delavce, ki bodo takrat napolnili pogoje za upokojitev?

Pa imaš na lepem večji problem kot so pa otroci in Golobova vlada skupaj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pravnik ugotovi, da se njegova žena "daje dol" z mlajšim kolegom pravnikom. To naj bi se celo dogajalo v njegovi hišici na morju. Slučajno se srečata na sodišču. Starejši hladnokrvno reče mlajšemu kolegu:

- "Slišim, da ste lovili na morju. Po zakonu o ribolovu, tisti ki ga ujamejo na krivolovu ostane brez orodja."
Mlajši mirno odgovori:

- "Tisto se ni zgodilo na morju, temveč v vašem vikendu na kmetih. Po kmetijskem zakonu pa tisti, ki seje na tuji zemlji ostane brez semena, pridelek pa ostane lastniku zemlje..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Starejši par počasi začne izgubljati spomin, zato se odločita obiskati tečaj, na katerem učijo, kako si zapomniti stvari po asociaciji. Nekaj dni pozneje moški v pogovoru s sosedom opeva tečaj in sosed ga vpraša:

- "Kako pa je ime inštruktorju?"

- "Oh, hmmm, da razmislim... ... ... Kako se reče že tisti roži, ki ima male bele cvetke, saj veš, in je rumena na sredini. Pa na travnikih raste."

- "Marjetica?"

- "Ja, ta," odgovori moški, se obrne proti hiši in zavpije: "Hej, Marjeta, kako se imenuje inštruktor, ki je imel tečaj za izboljšanje spomina?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Sem nabrisal ženo na 3 načine: vaginalno, oralno in analno.

Uganete, kdaj je bila najbolj tiho?

TAKRAT KO SEM ŠEL V GOSTILNO NA PIR...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kapitan letala uvaja novo stevardeso. Na poti ima letalo postanek v mestu in kapitan pokaže stevardesi, kje se najbolje nakupuje, je in spi. Naslednje jutro se kapitan pripravlja z ekipo na odhod, ko opazi, da manjka nova stevardesa. Pokliče v sobo, v kateri je prenočila, in jo, ko se panično oglasi, vpraša, kaj se dogaja. Stevardesa zajoka:

- "Ne morem iz sobe, tu so samo tri vrata, ena za kopalnico, druga od omare, na tretjih vratih pa je obešen znak, na katerem piše 'Ne moti'..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Premožen moški se zaplete v nekajletno zvezo z Italijanko. Na enem izmed njunih zmenkov mu ljubica pove, da je noseča. Ker si moški noče uničiti ugleda in zakona, ji plača precej denarja, da odide nazaj v Italijo, hkrati pa ji obljubi, da bo do 18. leta plačeval tudi preživnino za otroka. Ker se ljubica sprašuje, kako bo vedel, kdaj je rodila, se zmenita za diskreten ukrep. Ko bo rodila, naj pošlje kartico z besedo 'špageti', in takrat ji bo začel plačevati preživnino. Kakih devet mesecev pozneje nekega dne pride iz službe in naleti na zmedeno ženo:

- "Dragi, dobil si nenavadno kartico."

- "Oh, samo daj jo meni, pa ti bom že razložil."

Vzame jo v roke, bere in omedli. Na kartici je pisalo:

- "Špageti, špageti, špageti, dvojni z mesnimi kroglicami, eni brez njih..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

šel en Slovenec v šoping v Bosno. po dolgotrajnih nakupih bi si seveda rad privoščil kavico. Ker je to multietična država se seveda zaveda, da mora pravilno prositi za davo. Če je Srbska kavarna - je kafa, če Hrvaška - je kava, če pa šiptarski kafič pa kahfa (ali nekaj podobnega). Najde torej naš sodržavljan primeren kafič, se vsede pogleda malo okoli in naroči:

- "Jednu kafu, molim."
- "Nema kafe."
- "Onda jednu kavu."
- "Ma nema ni kave."
- "E pa onda bi ja jednu kahfu."
- "Pa nema ni kahfe!" 
- "Pa kak naj pol rečem, da bom dobil kavico?"
- "Čoveče dragi, več pet sati nema vode..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Slepec pomotoma vstopi v bar za lezbijke, si najde prost stol za šankom in naroči pijačo. Čez nekaj časa se zadere k barmanu:

- "Ej, bi želel slišati dober vic o blondinkah?"

V lokalu nastane smrtna tišina.

Z nizkim hripavim in grozečim glasom se oglasi ženska, ki je sedela pri šanku poleg njega:

- "Preden začneš z vicem, mislim, da bi moral nekaj vedeti! Točajka je blond, jaz sem visoka meter devetdeset, imam črni pas v karateju, in sem blond, ženska poleg mene je dvigalka uteži in je blondinka, ženska na drugi strani poleg tebe je profi rokoborka in je blond, ven-baciteljka je prav tako blond! Zato, frajer, dobro premisli... Si še vedno želiš povedati tisti vic?"

Slepec malo pomisli in odkima:

- "Ma ne, ne da se mi ga petkrat razlagat..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Skupina pohodnikov z vodnikom zablodi v divjino. Po štirih urah ugotovijo, da hodijo v krogu. Eden od pohodnikov vzklikne:

- "Izgubili smo se! Pa ste rekli, da ste najboljši vodnik v Sloveniji!"

- "Saj sem, ampak mislim, da smo zatavali v Avstrijo..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

- "Sem kupil FucksWagen."

- "Ja, naprej."

- "Imam težave."

- "Ja, to ste že povedali. Naprej."

Včeraj mi žena reče, da ji FucksWagen javlja, da so gume prazne. Malo me preseneti, da bi po dveh mesecih in enem tednu gume spustile in sem skoraj prepričan, da je kakšen žebelj v igri. Vzamem kompresor in preverim tlak, da najdem, katera je naluknjana. In presenečenje - pri vseh kaže enak tlak. Pa si mislim: "Krepal manometer."

Grem danes v službo s FucksWagnom, grem na Petrol in preverim tlak na njihov manometer. Povsod enak tlak. Vzamem navodila in resetiram nastavitve. Speljem, nisem prišel še niti do četrte prestave, spet opozorilo za prazno gumo. Grem na OMW in njihovo vrhunsko tehnološko postajo. Nastavim tlak za 0,3 bar več, napumpam, resetiram, speljem in začnem premišljevat, kateri odpad je sploh še odprt. Dinos in Surovina sta do 15ih, za Jung pa ne vem. Zato sem se odpeljal domov in pisal na servis. 

Avgusta sem bil tam, ko smo ga kupili.

Septembra sem bil tam, da so menjali nek senzor. Oktobra sem bil tam, ker so spet morali menjat nek senzor.

Očitno bom v novembru spet tam. 

Na 6.000 prevoženih kilometrov (umirjeno prevoženih, ker novi avto se mora najprej 'ulaufat') je FucksWagen večkrat iskal servis kot pa skupaj Mazda 5 na 360.000 pregon... ... ... Se pravi prevoženih kilometrov in BTjka na 210.000 pregonjenih kilometrov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Podjetja, ki bi šla v likvidacijo in sprostila svoje zaposlene, bi "sprostila" tudi povpraševanje. In bi ostala podjetja dobila nekaj več zaposlenih in veliko dodatnega dela. Rešitev? Tako, kot so naredili v Splošni bolnišnici Šempeter pri Gorici: poslali so delegacijo v Bosno in pripeljali 60 novih delavcev...

Kmalu bomo namesto Pastirica žgance kuha prepevali Tjera čoban ovčice...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

So me poklicali iz šole.

Da naj se malo pogovorim s sinom.

Je danes zamudil v šolo. Pa mu učiteljica očita, da je spet zamudil. On ji je pa mrtvo-hladno odgovoril:

"Pa saj vedno pravite, da za učenje ni nikoli prepozno..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Ja, sploh ko poleg vsega svojega dela uvajaš še novega zaposlenega tri mesece potem ti pa čez pol leta gre, ker mu je nekdo ponudil več denarja. Se pravi ves trud, ki sem ga dodatno vložil, da si izobrazim pomoč je šlo v nič, ker delodajalec ne razume, da bo pač treba ljudi pošteno plačat. Zdaj pa nov razpis pa ponovimo zgodbo, ki bo imela verjetno enak razplet. Dejansko jebe lud zbunjenog.

To je še dobra situacija. Imam primer, kjer je stari delavec tri mesece uvajal novega, nato pa šel. Novi je pa en mesec kasneje dal odpoved (enomesečni odpovedni rok). Preden je prišel najnovejši, novega pravzaprav ni bilo več - en dan sta delala skupaj. Zdaj je pa jok, ker nihče nič ne ve in zdaj se je pa dalo spisat pogodbo, da penzionist prihaja nazaj delat po ne vem koliko ur na mesec...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Oči, kakšna pa je razlika med varčnežem in skopuhom?"
- "Veš, Janezek, to je pa tako: če grem na razprodajo in si kupim plašč, ki ga rabim, mami pravi, da sem varčnež. Če pa na razprodaji kupim plašč njej, pa pravi, da sem skopuh..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.