Poglej tudi na spodnjo stran baterije, nekateri proizvajalci imajo na spodnji strani vtisneniva 2krogeca z letnico izdelave.
?e je tam res se je za udarit po glavi,.. edino mesto kjer nisem preveril sporo?im,.. drga? jo bom pa prklopu na tester da vidim SOC in SOH in ?e ?tima prodam za male pare naprej
A mogo?e kdo ve kako dolo?iti starost baterije pri VARTI preko kod na njej ? Imam eno Vartino delujo?o baterijo (95Ah 830A) ki bi jo rad prodal,.. ampak ne vem kako bi preveril starost saj je pri?la ?e montirana v avtomobilu. Menjal sem jo pa za AGM zaradi sistemov.
Moja 2 centa. Imamo firmo doma(20let+)ki se ubada s klimatizacijo in ogrevanjem. Lahko povem da je toplotna ?rpalka najcenej?i vir ogrevanja trenutno. Sama invensticija je dra?ja ampak se v nekaj letih povrne(plus subvencijo dobi? se mi zdi, da je tam cca 1500? ?e zamenja? staro pe? z okoljem bolj prijazno T?). Zasledil sem tudi nekje da se je govorilo glede slabe izolaciije, slabi?h oken(manj?ih radiatorjev),.. zato obstajajo visokotemperaturne T? ki tudi slab?e izolirano hi?o ogorejejo konkretno pa ?e zmeri smo mnenja, da je najcenej?e. Glede samega odmrzovanja zunanje enote pozimi pa zdr?ijo te T? kar konkreten minus tako, da ni bojazni da kondenz zamrzne.. je tata montiral T? tudi ?e v Babnem Polju pa ni nobenega problema(pa ?e ?e bi zmrznil kondenz ima defrost program ki to odpravi). Glede kvalitete in servisov zaenkrat nimamo problemov pa tudi nobene bojazni,.. kar lepo prisegamo na te znamke katere dobavljamo.
Ma ne smo bli ?e zmenjeni s klapo vnaprej,..pa? tko je naneslo, da ni blo stolpa. Ampak se ni dost za sekirat je blo ?e vseeno lepo. Je pa gor blo klape kot da talajo kej zastojn.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne, ni ve?. Gre? na uradno stran in naro?i?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani