Jao, sem se spomnu zdej s tem an srednjo ?olo. Takrat je bil Deejay time ta najhuj?a zadeva, ?e cajtung je bil... mene pa vsi grdo gledal, ker sem rock in punk zadeve poslu?al.
js pa u O?, blo je pa isto tak pracanje med nam ko smo techno poslu?al in med tistimi ko so rock, pol tretji pa rap
js sm mel relacijo na Fki samo enkrat 9.4...najni?ja, all time. Sam mam prekleto te?ko nogo, o?itno. Sm tud Beetla od matere spravu na 8.5.. pa je 1.4 75hp.
Bomo vidli zdj drug tank ko je skor sama relacija, ampak sm ga ene parkrat stisnu. matr, tut serijski 2.0 V6 lepo gre.
Pobrusil pokitane stene, pokital drugic, polil izravnalno maso, jutri pobrusim, polozim iveral, pobarvam stene, potem pa se enkrat laminat na tla... Nastaja t.i. delovna/dnevna soba...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@JozaGulikoza ?e pogleda? pod "vsi oglasi tega prodajalca" pa ?e gre? pod ra?unalnik bo? najdu mail
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani