Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

pa on men takoj za?ne prepri?vt da nej ?e prodam to mazdo pa kupm enga polota alpa mal na?param pa kupm enga bmw-j?ka.

sam pomisl kok si ?e dnara zmetu u mazdo...

hehehe, sma skor na istem, sam da mene prepri?ujejo nej si ubavim enga dizl?ka, js pa to ?ez eno uho noter, ?ez drugo ven :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bozicni Dee Jay Time
Napisano

Jao, sem se spomnu zdej s tem an srednjo ?olo. Takrat je bil Deejay time ta najhuj?a zadeva, ?e cajtung je bil... mene pa vsi grdo gledal, ker sem rock in punk zadeve poslu?al.

js pa u O?, blo je pa isto tak pracanje med nam ko smo techno poslu?al in med tistimi ko so rock, pol tretji pa rap :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Opala Dej?i, a gre? kej v jago, da se kej fri?nga upleni al bo? kako druga?e cajt potro?il? :P:danzoman:

delovno... druga? pa tut med drugim sam to pride u po?tev za vikend :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

50% :blush:

sicer v svojih 5ih letih sem bil tudi priden, nikoli povzro?il nesre?e.

deeyan: ti si nor. js Fke ve? kot 9.8 nism spravu pa sm ga ti??al en tank prakti?no skos v rde?o. Kaj za vraga si po?el?!

17" kolesi so bli pomoje glavni razlog :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

JA sam ti ma? 2.5... <_<

js sm mel relacijo na Fki samo enkrat 9.4...najni?ja, all time. Sam mam prekleto te?ko nogo, o?itno. Sm tud Beetla od matere spravu na 8.5.. pa je 1.4 75hp. :D

Bomo vidli zdj drug tank ko je skor sama relacija, ampak sm ga ene parkrat stisnu. matr, tut serijski 2.0 V6 lepo gre. :blush:

js sm C-jko spravu na 11 XD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vrjamem... sam ko mi bo drga? zrustala ?ez zimo. niam je ke?a zrihtat... ene par stvari bi blo treba nujno zrihtat ko drga? bo avto za?el gnit.

sj n? ni rjavo, da ne bi kdo mislu.. sam nakazuje se ene par stvari

pri men isto, na prednjih vratah uspodi na robu ho?e neki za?et, ampak bom pustu ?ez zimo kaj bo nardil, pol pa konkretno zrihtat ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pobrusil pokitane stene, pokital drugic, polil izravnalno maso, jutri pobrusim, polozim iveral, pobarvam stene, potem pa se enkrat laminat na tla... Nastaja t.i. delovna/dnevna soba...

Zgleda kot da nekaj prosi proti tlom .:)

isto sm hotu re?t :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.