H?i zmagala v bitki talentov s svojim plesnim nastopom. Ponosen FOTR. Obenem sem jo uspel navdu?iti za planinske zadeve, ko so imeli zimovanje mladi planinci.
Zdele pa Z-ja rahlo pretegnil, uff ta R6 zvok me vedno znova o?ara, potegne pa tudi kot sam vrag, ?koda le da nima M na koncu imena.
V?eraj neka mladenka v mraku s Hondo Accord vozi vzvratno in mi najprej nacentrira direkt mojega touring, pa ji hupam in pravi ?as dojame ter popravi linijo. Pa je ne popravi dovolj in ga vseeno zadene nekam v zadnji odbija? (?e izza zadnje gume v glavnem), pa ji ponovno trobim, ona ?e 1x popravi linijo in se ritensko odpelje. Dokler sem jaz uspel obrnit, je ona ?e ODBRZELA s prizori??a. Fak, no saj sem pogledal je le praska, ampak ODNOS!!!
Eh, jaz sem ti pa ?e mislil ?estitat za izvedbo res dolge ture.
?e bi se moral ?e vra?ati (s trenutnim sede?em), bi verjetno iz ?martnega ob Dreti izbral prelaz Lipa, preko njega pri?el v ?pitali?, od tam le ?e vzpon na Kozjak in spuuust v dolino do Sutjeske. To bi ?e ?lo, samo potem bi hodil kot pokavsana goska ene par dni.
Pa tudi inn je to. Sej polovica folka, ki to kupi ne zna upravljati z polovico stvari v avtu. To imajo vsi pa dajmo ?e mi...potem pa po deset sekund bulijo v tisto ?udo in stiskajo vse povprek, a ?elenega u?inka ni.
Ta ?as prevozijo na avtocesti lahko 100 metrov... "Brez o?i".
Dobro napisano, te pa ful matra predlog S, ker ocitno obozujes Z, hehe
Ja tiste meteorne vode, speljena iz ?leba so jim ravno "na poti" zdaj njihove cevi in se bodo kri?ale s priklopom kanalizacije prek parcele. ?e tam ne bo ve? tesnilo, se mi bo nekje za?ela voda nabirat, potem pa jih lovi (Slivka je zadnji? dobro povedal zgodbo iz ?empetrske bolnice, kjer sta za in?talacije skrbela Ibro in Mujo). smejalni plin in te zadeve.
Enim res kar velik kole??kov v glavi manjka... ker ?e je to ?el delat za dober selfi pol je primeren za premestitev na ustrezni oddelek z ostalimi manekeni v mojmoj oblekcah.
Ne rabi jim jih veliko manjkat, le taglavni, ki NAJ BI vse ostale poganjal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dr?im pesti, da se FA ?e kdaj vrne v F1
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani