Skoči na vsebino
Poglejte tale oglas
Napisano

Bi blo pa fajn, da bi blo ve? takih oglasov na sceni, v?asih bi ?el ?lovek celo kak avto pogledat, mogo?e tut na testno vo?njo! :P

Me pa zanima ?e bi gospodi?no volan preve? motil! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kradejo airbage
Napisano

Verjetno bodo spet najbol na udaru VW koncern in razni klioti, pa nasploh pogosti avti, mazde upam da ne tolk, ?e najbl zihr pa je ?e erbega nima?, pol ga ne morjo speezdt! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poglejte tale oglas
Napisano

Samo meni tole ?e vedno ?udno zveni, katera "pravnica" se bo pa takole slikala in razskirala svoj ugled med pravniki

Sicer pa v vsakem primeru te na koncu lahko to?i! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poglejte tale oglas
Napisano

:blink: David ni blo glih mi?ljeno alfa kot kripa, pa? pa je bila pa? vsa pozornost posve?ena "mesu" oz. bolj kostem! :bravo:

?e glih mal prej sem pa pohvalu dizajn, ker so mi tele novej?e alfe res v?e? (no 166 od spredi pa? ne) <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poglejte tale oglas
Napisano

Madonca sn jezen!!!! :angry: Sn ga zamudo!!! Po va?ih postih sode?,je mogo bit cool!! :bravo:

Ja ni blo slabo, ?e posebej v paketu! :P

Zgleda se je en lakotnik najdu, pa je za ta dnar babo dubu, pol pa ?e je zraven ?e kripa, pa tut kulj! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poglejte tale oglas
Napisano

Zanimiv tr?ni pristop, a ste vidl kok firbcov si je ogledal oglas, to je noooro! :D

?eprov zadeva ni sploh slaba (moram pa priznat da sem uglavnem gledu gospodi?no), je pa tut alfa 147 zame en najlep?ih avtov v svojmu razredu! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

megane coupe
Napisano

Men je pa v?e? napis zadaj GT-R, imel sem priliko vozit nissan sanija Gtija (143 KM, 930 kg), pa vem kaj prbli?no naj bi pol ti napisi pomenili! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Labi vam zeli...
Napisano

Ve? al manj smo si ?e za?elel vse ?ivo, mogo?e samo ?e:

v novem letu spoznajte ?immanj polcajev, sodnikov za prekr?ke, novih dohtarjev, dohtarjev za mazde in kleparjev! :P

P.S. Zdej pa boste mel par dni mir pred mano (gremo zv?er v BG), pa bomo probal tut v Srbiji mal mazdo promovirat (kak?en letak se zna kje pojavit) <_<

Mejte se noro fino fajn, ho?em re?t ful kul mega ?pica ?pon, vsi skupi! :mi pijemoo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.