Pride moški pred tujo hišo, potrka in pred vrata se postavi gospa:
- "Želite?"
- "Gospa Jurčič samo zanima me če znate sexati, ali znate?"
Ženska pa se razjezi in zaloputne vrata.
Mine dan ko zopet potrka isti gospod in praša:
- "Gospa, na vratih piše Franjo in Majda Jurčič. Saj ste to vi, je tako?"
- "Seveda, jaz in moj soprog"
- "A znate sexati, žena od Franjota?"
Majda zopet zaloputne vrata in pove možu kaj se ji je pripetilo. Naslednjo jutro zopet potrka isti moški in Majda odpre vrata ter reče možu naj stopi za vrata, pa moški spet reče:
- "Gospa samo nekaj me zanima, a znate sexati?"
Gospa pogumno, ker jo mož varuje za vrati, reče:
- "Ja, znam."
- "Potem pa recite vašemu možu Franju naj neha porivat mojo ženo..."
Policaja najdeta 4 bombe. Odločita se, da je to prenevarno pustiti, zato jih naložita v prtljažnik in peljeta na postajo. Med vožnjo se jima kotalijo, pa pravi prvi:
Oče je vprašal svojega 10-letnega sina, ali pozna zgodbo o čebelicah.
- "Nočem vedeti!" reče mali in pade v jok. "Obljubi, da mi ne boš povedal."
Oče zbegano vpraša, kaj je narobe.
- "Ah, oči, ko sem bil star šest let, sem poslušal govor o Božičku, pri sedmih sem izvedel, da ni velikonočnega zajca, pri osmih si me šokiral s tem, ko si mi povedal, da ni zobne vile. Če mi zdaj poveš, da odrasli v resnici ne seksajo, mi v življenju ne bo ostalo nič, za kar je vredno živeti..."
Pride Janez iz službe, se zvrne na kavč in zakriči:
- "Micka, prinesi eno pivo, preden se začne!"
Micka ga zbegano pogleda, ampak prinese pivo. Ko ga Janez popije, spet zakriči:
- "Micka, prinesi še eno pivo, preden se začne!"
Tokrat je Micka že malo jezna, ampak prinese še drugo pivo. Ko je Janez dokončal tudi to pivo, spet zakriči:
- "Micka, daj hitro še eno pivo, preden se začne!"
Micki je dovolj in se začne dret nanj:
- "Pa kaj se ga pa ti greš? Prideš domov, niti dober dan ne rečeš, zvrneš to debelo rit u kavč in pričakuješ, da cel dan tekam okoli tebe kot sluga! Se ti zavedaš, da jaz po cele dneve kuham, perem, likam in da se nadelam kot konj in to brez tvojih preseravanj!"
- "Gospa Marta, vi ste se pa precej zredili!"
- "Veste kaj! Kaj takega se nikoli ne spodobi reči ženski!"
- "Oprostite, toda mislil sem, da v teh letih tega ne jemljete več tako tragično..."
Ko je možakar iz lokala zagledal, da po cesti drvijo gasilni avtomobili je vstal in poklical natakarja:
- "Takoj plačam! Požar je in moram iti!"
- "Vi ste torej gasilec!" je ugotovil natakar.
- "Ne, gasilec je mož od moje ljubice..."
Janez se je vrnil s službenega potovanja v Singapur.
- "Žena, zaradi tebe sem plačal kazen!"
- "Ja, kako pa to ?"
- "Ko sem na cesti gledal vse tiste lepotičke, sem pomislil, kakšno kravo imam jaz doma, PFUJJ, pa sem plačal kazen zaradi pljuvanja po tleh..."
Gorenjec Tone z Ančko sedi na klopci v parku in je zelo zamišljen.
- "O čem pa premišljuješ? Tako zaskrbljen obraz imaš! Dala bi sto evrov, da bi izvedela zakaj si tako žalosten."
- "Tako rad bi te poljubil."
- "Če ni nič drugega!"
In Ančka in ga strastno poljubila.
Toda, Tone je še vedno žalosten.
- "Zakaj imaš pa še vedno tako zaskrbljen obraz?"
- "Nisi mi še dala sto evrov!"
Dva nasnifana fanta ujame policist in jima da možnost, da se izmažeta, če prepričata 10 drugih mladcev, naj opustijo mamila. Oba zagrabita priložnost. Čez nekaj časa se vrne prvi in pove, da jih je s precejšnjim naporom prepričal 10. Policist ga vpraša, kako je to storil. Fant odgovori:
- "Narisal sem en velik krog in enega majhnega, nato pa pojasnil, da velik krog predstavlja možgane pred uživanjem drog, mali pa po njem."
Takrat se vrne drugi in se pohvali, da jih je brez težav prepričal 42. Ob začudenem pogledu policista, razloži:
"Narisal sem en velik in en majhen krog ter razložil, da mali predstavlja zadnjično odprtino pred odhodom v zapor, veliki pa po prihodu iz zapora..."
SKRIVNOSTI DOBRE PRODAJE!!!!
Najboljši prodajalec hladilnikov in zamrzovalnikov v Sloveniji je služil 10.000€ na mesec od provizij.
Pa ga šef ne more več gledat, ker zasluži 3x več kot on. In ga pošlje k Eskimom pa naj tam kaj proda.
Prvi mesec en največji hladilnik.
Drugi mesec 5 hladilnikov.
Čez pol leta pa 2 tovornjaka največjih hladilnikov in je spet na 10.000€ provizije...
Pa ga poklice šef in ga vpraša kako je to mogoče da jih spet toliko proda?
- "Ja, ko sem jih prepričal da je boljše fukat pri 8°C kot pri -30 se je odprlo..."
V službi smo praznili arhiv. In so mi znosili okoli 8 kubikov papirja v garažo. Se zmenim s podjetjem, ki bo dalo tudi dokument o uničenju in jim razložim, koliko robe je.
Danes me pred garažo pričaka njihov šofer - z Reno Masterjem...
Smo naložili gor kakšnih šest kubikov, pa je začel možakar jamrat, da to je to in da raje pride še enkrat. Pogledam malo tega Masterja - listnate vzmeti je napelo že v drugo stran... Kombi pa povsem na tleh. Možakar nekako zmakne z mesta in odpelje.
Zdaj me zanima, kakšen bo tehtalni listek. Ampak če se njihovo podjetje ukvarja z prevozom in uničevanjem dokumentov, bi morali vedeti, koliko tehta kubik papirja in kako velik tovornjak morajo poslati. Ampak minili so časi, ko so ljudje bili strokovnjaki svojega poklica...
In zdaj se bo model s preobremenjeno Reno odpravil čez Rebrnice...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pride moški pred tujo hišo, potrka in pred vrata se postavi gospa:
- "Želite?"
- "Gospa Jurčič samo zanima me če znate sexati, ali znate?"
Ženska pa se razjezi in zaloputne vrata.
Mine dan ko zopet potrka isti gospod in praša:
- "Gospa, na vratih piše Franjo in Majda Jurčič. Saj ste to vi, je tako?"
- "Seveda, jaz in moj soprog"
- "A znate sexati, žena od Franjota?"
Majda zopet zaloputne vrata in pove možu kaj se ji je pripetilo. Naslednjo jutro zopet potrka isti moški in Majda odpre vrata ter reče možu naj stopi za vrata, pa moški spet reče:
- "Gospa samo nekaj me zanima, a znate sexati?"
Gospa pogumno, ker jo mož varuje za vrati, reče:
- "Ja, znam."
- "Potem pa recite vašemu možu Franju naj neha porivat mojo ženo..."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani