Sem Malo pogledal Ja... A ve? da (tudi tu je omenjeno)?e nikoli nisem bil na pavlicevem sedlu; moram 1x odpeljati traso maratona Alpe...
Sicer pa nisem ravno ljubitelj nekih za?rtanih tras,ampak vseeno rad tako kaj preberem in dobim kako fajn idejo...
Najve?krat se potikam po okoli?kih hribih; Pance,javor,orle,jance,turjak, Bogen?perk, Pol?evo...
In je prav navdihujo?e,ko pomislim,kako sem ?e 2leti nazaj imel skorajda izziv prepeljati recimo javor-pance-orle, potem se pa je ta krog raz?iril ?e na Jan?e in potem na Bogen?perk.... Relativnost pa te stvari
In pa vidim , da je tudi prelaz Lipa omenjen ; to je med G.gradom in Braslov?ami,ne? Tam nekje se zavije desno v smeri Ljubljane,ne? Sem videl zgolj tablo 1x.
Mater Nejc, sem moral 2x pogledat, ?e nisem mojo objavo izpred 14 dni bral.
Sam to niso kolesarske poti... to so vse po glavnih cestah.[/quote
Boss,sem se prou Nate spomnil,ko mi je tokrat gumidefekt dvignil zivac (precej bolj k prejsnjic). Jebemu res.... Lani 1x, letos pa nonstop.... In lih mi je dobro ?lo iz Pol?evega gor.... In potem se ulije in sem naredil (zaradi de?ja in zajebavanja z gumo) vsaj 30km manj kot sem planiral....
Gdo to ne naredi ne ve kaj si dosegel,jaz sem jih delal nekaj let 5000 pa vem pribli?no kaj je to......?ez kakih 10 let se malo umiri ?eprav bo te?ko ampak bo? ?e na?el kaj poleg kolesa pa bo ?as druga?e tekel! Samo ?estitam ti lahko.... Lp
Hvala.... Tudi 5jurjev sploh ni malo.... Sploh ?e niso narejeni s specialko...
Menim,da je sploh pri kilometrini
ve?ji od 6jurjev potrebno kar nekaj prilagajanja, tudi s strani okolice....
Ja, "umiril" se bom,ko me bo minilo veselje do kolesarjenja.... Mogo?e bo to ?e prej kot v 10ih letih, mogo?e pa ne...
Zaenkrat po?nem stvari,ki me trenutno zelo veselijo in bajk je ena izmed njih...
Ve?ina se nas niti ne zaveda kako fajn se v resnici imamo. Jaz se recimo ponovno u?im veseliti zaradi raznih malenkosti in ko si sestavi? celoten mozaik si sre?en ?lovek.
Jp,se strinjam. 3/4 svetovnega prebivalstva bi dalo vse na svetu,da bi zve?er vedeli kje bodo spali, da bi imeli 4delujoce ude, pitno vodo , hrano , slu?bo....
In dokler nam bo najhuj?i problem ruknjen avto, blesav sodelavec ali pa bole?e grlo (in tako naprej),smo lahko samo tiho...
Ampak... Ne da se tako ?iveti iz dneva v dan. Ja,na koncu dneva smo lahko hvale?ni,da smo pre?iveli dan skupaj z najbli?jimi,ampak... Tanja je meja med takim razmi?ljanjem in med tistim,ko pustimo ljudem in sistemu da nas jebejo v zdrav mozak....
Pa?.. malo je treba tudi pojamrati (in se hkrati zavedati, da ?e dobro da je tako...)...
A ni tko, da zama?ke naj ne bi smeli ve? zbirat. Mislim, da jih podjetja ne smejo ve? odkupovat?
?e se ne motim (in mislim, da se ne) je fora v tem, da je to podjetje ,ki jih je masovno odkupovalo od slovenskih zbirnih centrov zelo zni?alo odkupno ceno in se zato pa? ne zbirajo ve?...
Ampak se je potem ponudil neko nov kupec zama?kov,ki jih ?e naprej odkupuje (za ?e zmeraj ni?jo ceno kot prej).
Kak?en teden nazaj prevozil leto?nji 10tisoci kilometer....
Saj vem;haters gonna hate... Da baje to ni ok. Jebat ga,jaz u?ivam . In zelo dobro vem,koliko enega truda sem vlo?il v to,da sem pri?el od tocke,ko sem imel 30kg ve? kot zdaj in bil brez kondicije, preko tega, da sem komaj prevozil 50km... Pa prva stotka...
Pa prvi Vr?i?. In prvi? jurja v enem mesecu... Pa potem plan iti na U?ko... Stelvio....
In izpolnitev planov... In spoznavanje noro Kul ljudi in krajev,ki jih druga?e nebi videl...
Pa lani novembra prvi? 10jurjev v enem letu... No,letos sem malo pohitel; mila zima, na ko?o pisan kolo in dejstvo da sem na1x zmo?en odpeljati 150km brez te?av....
Joj no, kolk ene drame. Pla?aj in je. Tole besedi?enje ...zdej pa ne grem ve? v Italijo, je pa tut kr neki. Sorry no. Verjamem da si jezen in je ?koda denarja, a tako pa? je.
Hvala za mnenje; predvsem me je (poleg malo jamranja - glej naslov teme) zanimalo kako je z zacetkom tistega 5dnevnega roka; kar sem pa tudi ?e izvedel....
Precej pi?kav ob?utek, ko sem bil pri bejbi in mi za?ne razlagat kako ji je fajn z mano, da me ima rada, ljubi in ?e kaj, jaz pa ji nisem mogel vrnit teh ob?utkov. La?i pa itak ne maram in sem ji povedal kak?ni so moji ob?utki. Skratka, po eni strani imam mirno vest, po drugi mi je ?al te fajn osebe, ampak ?e nisem zaljubljen, tega ne morem re?i.
Bolje to,kot obratno.... Nimas kaj; Mirna vest je najve? vredna...
up to 10 km/h more than the speed limit ? fine ranging from 39 to 159 euro
over 10 km/h to 40 km/h more than the speed limit ? fine ranging from 159 to 639 euro and deduction of three points on the license;
over 40 km/h and no more than 60 km/h ? fine from 500 to 2000 euro, deduction of 6 points on the driver license and suspension of driving license for 1-3 months
more than 60 km/h of the maximum speed limits ? fine from 779 to 3119 euro, with the deduction of 10 points on the license and the sanction of license suspension for 6-12 months. In case of relapse in two years is subject to the revocation of the driving license.
Nisem siguren, ampak naj ne bi smeli zaracunavati birokratskih stvari, se pravi da kazen bi mogla biti toliko koliko bi placov italijan in niti cent vec.
Fer bi bilo,saj sem vendar enako ogro?al kot Italijan, ki je storil enak prekr?ek...
Nevem no.... Tudi to ,da ni niti besede v meni doma?emu / razumljivemu jeziku....
Najraje bi spisal kak?no prito?bo, ampak imam ob?utek,da bom zgolj pla?al ?e kak?ne dodatne stro?ke.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hm... ?e ze, bi ribisko in dodatno articoke.... skoda,da nimajo ?e kaksno drugacno vrsto testa na izbiro...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani