Vsi,ki so vzeli kredit v švicarjih so najbolj profitirali le izplačat so ga morali pred spremembo tečaja franka.....😁 So pa vsi ti sami špekulanti,no večina teh.....
Tudi moj svak je nekaj taktiziral a se mu ni izšlo niso bili pa to veliki denarji...☹️
Saj si nas verjetno malo potegnil... ker dvomim, da je tista kava na sliki postrezena v prostoru pri -10 stopnijah celzija... Saj nisi menda bil v kaksnem ledenem hotelu ... Vsaj na sliki ambient drugace izgleda ...
Ja takole je zgledal od zunaj, ko je še sodelavec kadil... 😛
Res je. Tudi meni se smilijo tisti, ki mislijo da so bili v vojni za Slovenijo in nami junaki, ki smo res bili. Je pa fajn, da imamo privilegije podobne kot vnuki "borcev." Toliko dni, kot smo bili v vojni, toliko dni lahko izkoristimo, da gremo prej v penzijo. 😉 Vsak dan šteje.
Aja, pa v Toplicah imamo tudi kar veliko popust.
Dvojno se šteje za penzijo.....👍
Za pop.v toplicah pa ne vem,kak popust to misliš?🤔
O veteranih za SLO bi lahko napisal roman. Koliko je bil star sin od Krkoviča v tistem obdobju, pa je veteran? Vem za ljudi, ki so v času obdobja, ki je bil potreben za pridobitev tega statusa, bili 1000 km iz SLO, pa se sedaj bahajo s tem statusom. Eni smo pa res počeli določene stvari, smo se pa pod nosom obrisali za ugodnosti. Že v startu je bila SLO leglo za prevarante...
Če je tako je res žalostno... 😟🥴
Veliko se pa tudi samo govori in bluzi.... 🙃 Poleg tega pa ni kaj dosti ugodnosti, da bi se splačalo blamirati zaradi tega....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eno sem ravno danes dopoldan na vašem koncu spil.....😊, zdajle bo pa ravno 3tja padla doma😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani