Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

jaz nisem noben lojz pa tut vrnil se nisem nikamor. jaz sem pri?el prvi? in lahko ste hvale?ni za to, ker vas bom nau?il manir - eden je ?e hotel predelati rx-8 na konjski gnoj, pa sem ga razjebal in zdaj ne bo. hvaljen kokolada.

vidim, da ne pozna? na?ega pravega Lojza :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

323F 2.5 V6 KL-ZE :o:bravo:

jp, zvok to?no na tej F-ki se mi je dopadu ?e ko sm ?e C-jko mel, mu bom pa spomlad ukradu en styling detajl :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No, zdej je uradno! Motor od Mazde 2,5 V6 je najbolj?i kar so jih nardil! :bravo:

Po 14-ih letih in ve?krat po 100k prevo?enih ima ?e 3 konje ve? kot nov!!! :jupiii::ouje:

res me zanima kaj bo men pokazal :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e zdej mi ni jasno,od koliko dolarjev naprej je carina? :whatever:

kolker sm se js pozanimu od 150? naprej, js pa presegam za 20? :whatever:

kolk je carina najde? na strani carinske uprave, 20%ddv pa itak ne uide :) pa za avtodele carina ni kaj preve? visoka.

THX, sam glede davka mi pa ni jasn, najprej ga pla?a? US, pol pa ?e na?im :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kupla je ?e u Sloveniji, predvidevam, da jo dobim jutr al pa u ?etrtek :D ?as za ?ravfanje bo pa ?ele u nedelo, tak da dyno day odpade :(

dons dobu po?to s carinske po?te, ampak mislim, da bo tut s carino roba cenej kot pa u SLO :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj po zelooooo dolgem ?asu spet nekaj malega ?raufal.

post-3-1317557732_thumb.jpg

Seveda sem imel pomo?nika. :D

post-3-1317557902_thumb.jpg

Dim in ostalo pa je pomo?nik posnel. :D

kolk stane ta zadeva za kolektorje povit?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prepucavanja v zvezi z DIESEL vs BENCIN
Napisano

Ker se v marsikateri temi spontano za?ne borba (bolj kot ne OT) Navor:Bencino?er, sem na?el tole temo in obrisal z nje prah!

Dajte si du?ka, ne se ?parat! :P:danzoman::bravo:

Me pa zanima, kaj mislite, ali so dizli ?e vedno "in" kot so bili zadnjih nekaj let ali ne ve? tolko, imam namre? ob?utek, da se trend spet nekoliko obra?a.

Sicer pa moje mnenje je, da nekdo ki letno prevozi izpod 20.000km, je smotrnej?a varianta kupit enega benzinca (ne preve? potratnega, npr. da pije kakih 7 ali 8 litrov), kot pa dizela?a, ki mu npr. pije od 5 do 6 na 100 prevo?enih km-jev.

Najslab?e je, ko dostrikrat kupujejo Navor makine tak?ni, ki se peljejo potem samo kak?nih 2km in ga ugasne, pa ?ez par uric spet samo ta 2 km in spet ugasne, a na koncu se ?udi; "mater, dizla sem kupil, pa mi ?re 12 litrov, kaj je narobe z njim?" Takemu bi odgovoril, da z avtom verjetno ni?, je pa z lastnikom, da je kupil dizla, ker so moderni in ne zato ker bi se odlo?il po nekem tehtnem razmisleku, magari pogovoru z nekom, ki ve o vozilih ve? od njega! :bravo:

?e mene upra?a? je trend ECO se prav ?trom :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.