jaz nisem noben lojz pa tut vrnil se nisem nikamor. jaz sem pri?el prvi? in lahko ste hvale?ni za to, ker vas bom nau?il manir - eden je ?e hotel predelati rx-8 na konjski gnoj, pa sem ga razjebal in zdaj ne bo. hvaljen kokolada.
Ker se v marsikateri temi spontano za?ne borba (bolj kot ne OT) Navor:Bencino?er, sem na?el tole temo in obrisal z nje prah!
Dajte si du?ka, ne se ?parat!
Me pa zanima, kaj mislite, ali so dizli ?e vedno "in" kot so bili zadnjih nekaj let ali ne ve? tolko, imam namre? ob?utek, da se trend spet nekoliko obra?a.
Sicer pa moje mnenje je, da nekdo ki letno prevozi izpod 20.000km, je smotrnej?a varianta kupit enega benzinca (ne preve? potratnega, npr. da pije kakih 7 ali 8 litrov), kot pa dizela?a, ki mu npr. pije od 5 do 6 na 100 prevo?enih km-jev.
Najslab?e je, ko dostrikrat kupujejo Navor makine tak?ni, ki se peljejo potem samo kak?nih 2km in ga ugasne, pa ?ez par uric spet samo ta 2 km in spet ugasne, a na koncu se ?udi; "mater, dizla sem kupil, pa mi ?re 12 litrov, kaj je narobe z njim?" Takemu bi odgovoril, da z avtom verjetno ni?, je pa z lastnikom, da je kupil dizla, ker so moderni in ne zato ker bi se odlo?il po nekem tehtnem razmisleku, magari pogovoru z nekom, ki ve o vozilih ve? od njega!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?ist pinky ass, ?e slovenska vinjeta bi se u nulo prilegala XD
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani