Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?as gripe je in logi?no, da tud bankomati ka?ljajo. Me zanima kako bi bil ti zdrav, ?e si pri teh temperaturah skos zuni? :jezicek:

@Zmaj - je bil na konc z gotovino in je imel samo ?e bankovce za 10 EUR zato si samo take dobil. Naslednji, ki je pa pri?el se je pa obrisal pod nosom, ker si ga do konca spucal. :lol:

Legalno izropal pravi?? :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bil prej na bankomatu in dal ukaz za dvig max. dnevnega zneska; 400 cekinov. Pa melje in melje in ze kolnem kako bo garant zablokiral in pozobal kartico. Nakar mi izkaslja 40 bankovcev po 10, no vsaj upam, ker jih nisem stel. Precej nenavadno, ko pa rabis manjse, ti pa po 50 nakaslja ven. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj 2 mo?ica 2x osvojila Mo?ic-a, hrib 1602 mnm, iznad Sori?ke Planine. (2x sva z Uro?em pristala na vrhu, ker sva se rahlo izgubila v gosti megli in orkanskem vetru, noro). sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tale Rally Dakar pa postaja tako dolgo?asen kot Formula ena. ?e nekaj let se na prvih treh mestih izmenjujejo dve ekipi Kamaz-a in ena ekipa Maz-a... Potem se to zaporedje nekajkrat ponovi, nato je nekje okoli desetega mesta kak?en Ivaco ali dva v dru?bi Tatre, okoli petnajstega mesta se znajde ?e kak?en Hino, okoli dvajsetega mesta se znajde kak?en DAF v dru?bi Renaulta, okoli petindvajsetega mesta se najde pa ?e opevana Nem?ka tehnologija v kak?nem MANu, na koncu kolone se najdejo pa Unimogi...

Unnimog = un ni mogu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lokalni hribi so tisti, na katerih stojijo lokali, ane.

Sv. Primoz v tem primeru :)

Danes se zbudil brez budilke, dan je lep, vse super in sledijo grici okrog Soriske planine s frendom :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kljub mrazu lastnorocno opral karavana, potem pa s prijateljico osvojil lokalni hrib in se ravno ujela soncni zahod. Ju3 bo dopust in na izlet, juhuhu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

H?eri razkazal poti iz moje mladosti, ki so v bli?ini mojega bivali??a. Sprva je bila totalno nerazpolo?ena in ji je kasneje postalo v?e?, zlasti adrenalinski del, ko sva po-plezala.  :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A, brez skrbi, lopata je tudi v minibusu. Ampak, ker je mo?akar obljubil pija?o, ga nisem hotel prelopatat, preden pla?a. On je pa zavla?eval in zavla?eval in sem od?el prej, preden je pla?al...

Meni sta oba2 prav O.K. in upam, da se kmalu ponovno sre?amo, npr. Idrijska Bela, ko bom organiziral kak?en ?portni piknik. :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ja... sej zato pa nisem drezal z neprimernimi vpra?anji.  sramezljiv

A npr. zakaj si ne omisli kake mlajse in bl privlacne? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ni re?eno... recimo nove original feltne od zadnje FL 6-ke niso ne vem kako zadet dizajn.Kake aftermarket bi veliko bolj pasale. Niso vse alu feltne lepe. V?asih je avto lep?i z navadnimi ?rnimi ?eleznimi feltnami.

Meni so tovarni?ke na tazadnji Cx5 ne preve? v?e?en dizajn.  :zvizga:

Danes bo dan namenjen u?ivanju.  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Bleh hamilton :P

?akaj, ko gre v 2021 kot ?lan va?e (rde?e) ekipe, takrat ti bo bolj simpati?en (jaz pa bom po?asi nehal navijat zanj). Do takrat NAJ BI ?e postal najuspe?nej?i dirka? vseh ?asov.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dana?njim je verjetno Hamilton vzornik, ker je poleg tega, da je najuspe?nej?i iz generacije ?e ?urer in magnet za medije ter sponzorje.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Danes je Schumi star 51let. Moj vzornik iz otro?kih dni...

Res upam, da kdaj pride k sebi.

Nejc, ?koda ko si premlad oz. posledi?no prepozno za?el spremljati F1, ker si s tem zamudil ?ampiona z za?etnicama A.S., ta je bil neka druga dimenzija od tvojega, tudi kot oseba. Ve?na mu slava mogo?nemu Brazilcu z nepozabno karizmo in ?utom za so?loveka.  :rispekt:  :rispekt:  :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.